Asta poate sa fie si un fel de a spune cuiva " te-ai apucat cam tarziu" ?

Incet,incet facem un profil al pescarului de competitie?
Cu +/- la fiecare capitol.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
valiauto68 scrie:Super tare filmuletul! Are si continuare?
Aia erau pescari, fara nash,fox,korda si alte acareturi la moda acum.
Echipamentul tuturor pescarilor de acolo nu facea cat face echipamentul unei singure echipe de acum.
Baietii relaxati,arbitrul un mosulet linistit,o berica,o tuiculita.
De revazut! E clar ca pescuitul nu mai e ce a fost! Dar cine ne spune la ce s-a ajuns?
Ps. Nu poti compara sahul cu pescuitul! Pescuitul merge mai bine cu tablele...
Ma rog, nu varsta in sine, ci afectiunile care, de regula, biologic, apar si insotesc varsta.Deci tu zici,din cate inteleg, ca la nivelul la care se pescuieste acum, ar fii si varsta un impediment?
Draga forumist - este ultima postare in care eu unul iti mai permit sa te exprimi la modul asta . Nu te supara , dar sunteti vreo 2-3 pe aici care numai scrieti .... urat si dpmdv prost si fara substanta .cornel.s scrie:Da-le-n Doamne iarta-ma de numar de postari. Asta-i acum problema ta?Val scrie:Nu intinde coarda .... mai mult decit tineNu vorbim de numarul de postari .....
Eu am zis acolo ca daca era asa de simplu eram mai multi din astia, betivii, care ne facem veacul pa bara, ca si tine dealtfel. Ce a fost gresit?
Iar te dai interesant? Nu esti bagat in seama si incerci sa iesi in fata? Vine iarna si te plictisesti? Probleme cu iarba ai tu, altcineva din anturajul tau, dar nu eu. Nu stiu cata cerneala ai baut, dar cert este ca ai baut-o degeaba.Val scrie:Draga forumist - este ultima postare in care eu unul iti mai permit sa te exprimi la modul asta . Nu te supara , dar sunteti vreo 2-3 pe aici care numai scrieti .... urat si dpmdv prost si fara substanta .cornel.s scrie:Da-le-n Doamne iarta-ma de numar de postari. Asta-i acum problema ta?Val scrie:Nu intinde coarda .... mai mult decit tineNu vorbim de numarul de postari .....
Eu am zis acolo ca daca era asa de simplu eram mai multi din astia, betivii, care ne facem veacul pa bara, ca si tine dealtfel. Ce a fost gresit?
Eu unul m-am saturat de tot soiul de apasatori de taste , care critica din spatele unui ecran , nu ii stie nimeni , nu au facut niciodata ceva real pentru pescuitul crapului ci numai au carcotit ! , scriu si scriu , fac caterinca , isi dau cu parerea la orice ( dar absolut la orice ! ) .... De unde p...a mea suntem noi doi betivi impreuna ....si stam pe aceeasi bara ..????
Poate daca ne vedem te sui pe vreun copac sau pe vreun pichet , sau cine stie ce iti mai fac , ....dar pina atunci daca mai scrii asa ceva ...ne certam rau de tot ! Gluma e gluma , dar primita de la cineva cu pedigree old timer ...asta daca ma intelegi .
Nici nu ai baut cat mine , nici nu ai pescuit cat mine , iar cat priveste ceva carte , iti garantez ca eu nu am baut cerneala ....
Scriu rar de ceva vreme , dar m-am saturat sa te vad pe tine si pe unul cu probleme de iarba , sa monopolizati discutiile pe orice topic .
Daca eu pot sa tac , trebuie sa o faceti si voi !!!!
Scrieti mai rar si lasati forumul sa se dezvolte si sa nu devina capusat !! Macar pentru faptul ca eu l-am inventat .
Far iarba vere, da ce peste e ela CRAPULI ? Pe unde traieste dansul ?Val scrie: prscuitul crapuli , ....Fara iarba !