Despre Campionatul National de Tineret

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

GREENFISH

Re: Despre Campionatul National de Tineret

Mesaj de GREENFISH »

salut,

liga studentilor usamv si greenfish, sustin organizarea CN STUDENTESC (Tineret), doar ca nu o pot face ca si anul trecut, incat sa faca rost de banii care sa sustina intreaga organizare, eu intr-o saptamana voi afla de ce suma dispunem.
revin cu informatii...
multumesc!

GREENFISH

Mesaj de GREENFISH »

salut,

asa cum am promis, am venit si cu un raspuns...din pacate este negativ anul acesta, dar la anul in 2013, ne putem baza pe suportul sponsorilor nostri.

Imi pare rau si sunt surprins in acelasi timp, ca la noi pe piata sunt multi producatori, oameni cu experienta si influenta care ar putea ajuta sau venii in sustinerea acestui concurs, NU VREAU SA FIU INTELES GRESIT, DAR ESTE FRUSTRANT...sa vezi ca BANII ATRAG INTERESUL...sunt confuz si mahnit.

ictor_2006
Puncte: 0

Mesaj de ictor_2006 »

o organizare fara premii,si cu o taxa pana in 400 lei se putea face,pt un concurs de 48 de h ,si nu este obligatoriu sa se tiga pe tancabesti balta din spate,era bine si pe balta din fata,dar sa stai sa astepti un raspuns sau sa pui organizarea acestui campionat pe o perioada de 7 zile in care majoritatea celor care vroiau sa participe si asteoptau cu sufletul la gura postarea competitiei,un regulament,de fapt primesc un rsp negativ si o promisiune pt anul 2013.de fapt a trecut un an in care se putea rezolva ceva.

GREENFISH

Mesaj de GREENFISH »

ai dreptate, ca si organizator al CN 2011, am venit cu o explicatie de ce nu mai pot participa si anul acesta cu bani, este foarte greu sa faci rost de 12.000 lei, asa cum am facut anul trecut...sunt foarte multi tineri care asteptau acest concurs.

TibiAndrei

Mesaj de TibiAndrei »

ce se stie de campionatul pe 2013?

GREENFISH

Mesaj de GREENFISH »

ce tine de mine, va pot spune ca se organizeaza...adica incerc de pe acum sa fac rost de ceva bani, dar am rugamintea sa se implice si alti iubitori de pescuit...daca dorim sa org. pe balta din spate si 72 h....Eu fac ce pot! MULTUMESC!
ma gasiti pe facebook: ligastudentilorusamv sau marius manafu official!

TibiAndrei

Mesaj de TibiAndrei »

ajutam si noi cu ce putem!!poti mari taxa daca e nevoie:-??ceva gen 4 milioane de echipa ca tot ieftin e

GREENFISH

Mesaj de GREENFISH »

promit ca dupa sarbatori voi vb. cu dl. Andrei V.
pentru a demara pregatirile pentru acest concurs!

TibiAndrei

Mesaj de TibiAndrei »

multumim mult!sper din tot sufletul sa se tina anul acesta

TibiAndrei

Mesaj de TibiAndrei »

ceva noutati?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”