Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Decebalus
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de Decebalus »

Asteptam sa iasa din fotbal sau din cutia de carton personajul urmator: :lol: :lol:

Clubul din Gruia a stabilit astfel un record al echipelor româneşti în cea mai importantă competiţie intercluburi, acumulând 10 puncte, cu 2 mai mult decât Unirea Urziceni în 2009.

Actualul manager din Ghencea spunea atunci că dacă recordul Unirii va fi bătut de vreo echipă din Liga 1, el îşi va da demisia.

"Nimeni, niciodată, nu va mai ajunge să facă opt puncte în Liga Campionilor. Dacă va mai ajunge cineva, voi face o conferinţă de adio, înseamnă că n-am nicio legătură cu fotbalul. Ies din fotbal şi ma ocup de site", spunea pe 19 aprilie 2010 managerul Unirii Urziceni de la acea dată.
SpritZCarp

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ala e un papagal infatuat, cred ca nici nu stie ce este aceea onoare sau coloana vertebrala.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

pharaoh scrie:
cornel.s scrie:O sa facem si punctele alea, da` o sa fie pacat ca o sa se foloseasca de ele Astra Giurgiu si Vasluiul sau cine mai stie.
Uite asta cu "punctele pe care le facem noi si se folosesc altii de ele" e o alta prostie pe care o scot in fata stelistii. Pai eu stiii ce propun? In cupele europene sa joace doar steaua, indiferent ce loc ocupa in campionat. Ba mai mult. Sa se desfiinteze campionatul, sa faca o liga doar pentru steaua. Sa faca numai ei punctele si numai ei sa se foloseasca de ele. Poate le face si o Cupa Europeana numai a lor, sa se califice an de an in primavara europeana :))).
Poi in conditiile astea de ce sa nu se faca ligi separate pentru fiecare echipa-n parte?!
Si daca "punctele le scot in fata numai stelistii" am sa fac rost de numaru` de telefon a lui bunicata sa-i explic cum e cu ele. Cand atentezi la pensia ei pentru un kil de bile sa-ti serveasca numai puncte :lol: .
Sper ca n-o iei ca pe-o jignire.
Tot respectul Doamnei Bunica!
Hai Steaua! Transmite-i asta de la mine. Si ca joaca diseara pe ProTv in direct. O sa beau o bere si pentru Dumneaei :D .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si na si-un pont. Analizeaza-ti fiecare postare sa vezi cat de mult te poti contrazice. Macar pe topicul asta. Eu unul stiu ca sunt un postac compulsiv, dar macar imi mentin coerenta. Ca nu intelege toata lumea?! Cand oi scrie pentru toata lumea o sa m-apuc de carti :).
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Decebalus scrie:Asteptam sa iasa din fotbal sau din cutia de carton personajul urmator: :lol: :lol:

Clubul din Gruia a stabilit astfel un record al echipelor româneşti în cea mai importantă competiţie intercluburi, acumulând 10 puncte, cu 2 mai mult decât Unirea Urziceni în 2009.

Actualul manager din Ghencea spunea atunci că dacă recordul Unirii va fi bătut de vreo echipă din Liga 1, el îşi va da demisia.

"Nimeni, niciodată, nu va mai ajunge să facă opt puncte în Liga Campionilor. Dacă va mai ajunge cineva, voi face o conferinţă de adio, înseamnă că n-am nicio legătură cu fotbalul. Ies din fotbal şi ma ocup de site", spunea pe 19 aprilie 2010 managerul Unirii Urziceni de la acea dată.
Poi tabarati-l ca aici aveti dreptate. E un atarnache, da` nu-i arunca in carca si lui Dukadam care e un simbol national, nu numai al Stelei.
Si totusi mai bine aveti rabdare ca-l salta DNA-ul in mod sigur. E victima clara.
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

cornel.s scrie:Si na si-un pont. Analizeaza-ti fiecare postare sa vezi cat de mult te poti contrazice. Macar pe topicul asta. Eu unul stiu ca sunt un postac compulsiv, dar macar imi mentin coerenta. Ca nu intelege toata lumea?! Cand oi scrie pentru toata lumea o sa m-apuc de carti :).
Lasa-ma sa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ti-a placut, nuuu?! Transmite salutari lu` colega Bunica.
Uite acu chiar ca-mi pare rau ca n-avem tavalicii aia cu berile, da` stiu ca se face din doua egaluri == .
Urban culture.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Mi-a placut aia cu coerenta :P.
Marius Sârbu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

`ai mah?! Vezi ca ai o parere preconceputa despre mine :mrgreen: ?
Urban culture.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

pharaoh scrie:Dilema lui mai mare e daca se califica sau nu. :)
=))) MAXIM a zis !

Decebalus, si eu joc la pariuri. Sa-mi trimit id-ul tau sa ne dam sfaturi :lol: 8)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”