CRAPMANIA 2013 -EDITIA A XI-A TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CRAPMANIA 2013 -EDITIA A XI-A TANCABESTI

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:
dani dan scrie:ce facem vladut? lista nu mai conteaza?platim cum vrem si ne inscriem?

este lista de intentie dani ! din experientele anterioare stiu ca doar plata avansului garanteaza participarea, in rest sunt multi care se inscriu doar verbal....vei vedea si la acesta lista !

plus ca nu vreau sa avantajez pe nimeni, ma refer la cei care au fost mai sprinteni la taste... :D
Sint convins ca ai dreptate Vlade, dar in momentul in care omul isi manifesta o intentie clara mi se pare putin lipsit de respect sa i-o ignori. Daca i-o ignori inseamna ca omul ala pentru tine nu e nimic mai mult decat un user de pe forum.
Si asa apar tensiunile. Nu vorbesc de tine ci de Cristi. Mai ales ca a fost o situatie aiurea. Vineri, lumea mai lucreaza pana tarziu, nu gasesti banci deschise dupa serviciu etc.
Daca pana Luni se dau 33 de avansuri eu unul zic adio la povestea asta.
Urban culture.

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Tensiuni?

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Ce tensiuni? Mi am exprimat si eu o parere. Sau ce? Nu am voie ca te deranjeaza pe tine? Crezi ca esti singurul care lucreaza? Sunt banci care sunt deschise pina la 21 si lucreaza si sambata. Si nu am facut nici o referire la tine nu inteleg ce ai sarit in sus,calmeaza te. Mi am exprimat aceasta opinie deoarece am constatat ca sunt mai multe persoane care sau trecut pe 2 sau chiar 3 "liste de intentie" motivand ca inca nu sunt hotarati la care concurs o sa mearga si asta nu mi se pare normal

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cristi30 scrie:Ce tensiuni? Mi am exprimat si eu o parere. Sau ce? Nu am voie ca te deranjeaza pe tine? Crezi ca esti singurul care lucreaza? Sunt banci care sunt deschise pina la 21 si lucreaza si sambata. Si nu am facut nici o referire la tine nu inteleg ce ai sarit in sus,calmeaza te. Mi am exprimat aceasta opinie deoarece am constatat ca sunt mai multe persoane care sau trecut pe 2 sau chiar 3 "liste de intentie" motivand ca inca nu sunt hotarati la care concurs o sa mearga si asta nu mi se pare normal
Argumentatia ta poate fi plauzibila, dar ce te faci daca acele persoane vor participa la toate concursurile la care s-au inscris? Sau daca isi inscriu echipe pe care le sustin?!
Astea sunt iarasi situatii ipotetice.
Eu am sarit in sus pentru ca mi-am manifestat intentia de a plati avansul odata cu inscrierea in lista. I-am raspuns lui Dani Dan care pusese o intrebare ca sa se stie ca mai suntem si altii cu delay-uri insa de unde ai dedus tu ca ne-am inscris doar asa de dragul ochilor ? S-a vazut clar, iar tu prin postarea aia mi-ai taiat mie macaroana. De unde tensiuni?! Uite de-aici.
Dar cum am spus, mania asta pentru crap se poate manifesta si in conditii de respect ca ne-am saturat de injectari aiurea, de senatorii ( nu senatori ) si alte combinatii aiurea. De-aia se ajunge unde se ajunge ca ne tinem de imbarligatorii.
Da-mi si mie o sucursala de Transilvania care lucreaza in regimul care-l spui tu.
Urban culture.

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Pai eu nu am mers pe presupuneri ,intr un alt topic cineva specifica clar ca "o sa se hotarasca el dupa sarbatori la ce concurs o sa mearga". Si inca odata nu am facut nici o referire la tine

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Lucreaza BRD ul,si daca preferi Transilvania ai totusi o optiune cu Internet Banking ca vad ca ai acces la net

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Corect eu vad lucrurile asa. S-a anuntat un dead line al platilor. Se aduna avansurile pana la acea data si apoi se i-au in functie de inscrierea intentiilor. Daca mai raman locuri dupa se acopera din cele care au intrat in plus si restul se returneaza. Bineinteles daca se ajunge la situatia asta.
Dar oricum exista un organizator care trebuie sa decida asupra modului corect.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cornel, nu are rost sa te inervezi, vor fi locuri disponibile toata samptamana viitoare, iti garantez.

Am experienta organizarii concursurilor de 7 ani. crede-ma ca singura metoda de a confirma participarea este achitarea avansului.(apropo, bani care vor merge la Tancabesti, unde este nevoie de ei ptr a rezolva definitiv problema cu jepcarii care vor sa isi ia teren pana in balta).

Lista de intentie are rolul de a arata pescarilor daca exista sau nu interes ptr un anumit concurs, precum si numele posibililor adversari... :wink:

Multumesc. weekend placut.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cristi30 scrie:Lucreaza BRD ul,si daca preferi Transilvania ai totusi o optiune cu Internet Banking ca vad ca ai acces la net
Eh din pacate inca n-am apucat sa-mi fac Internet Banking-ul pe Transilvania unde am eu treaba in momentul asta.
Deja purtam discutii sterile. Ceva bani mai am in buzunar si as fi putut renunta la angajamentele de cumparare a unor chestii si sa platesc avansul direct la unul din magazine, dar n-ar fi fost corect nici fata de oamenii aia.
Fa lobby in continuare daca nu vrei sa pricepi. Eu am terminat ca sa nu fiu acuzat ca diluez topicul asta.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vladut Mateianu scrie:Cornel, nu are rost sa te inervezi, vor fi locuri disponibile toata samptamana viitoare, iti garantez.

Am experienta organizarii concursurilor de 7 ani. crede-ma ca singura metoda de a confirma participarea este achitarea avansului.(apropo, bani care vor merge la Tancabesti, unde este nevoie de ei ptr a rezolva definitiv problema cu jepcarii care vor sa isi ia teren pana in balta).

Lista de intentie are rolul de a arata pescarilor daca exista sau nu interes ptr un anumit concurs, precum si numele posibililor adversari... :wink:

Multumesc. weekend placut.
Stiu Vlade ca in ultima vreme s-a dezvoltat ideea asta si s-au zapacit lucrurile. In cazul meu pot sa-ti zic ca am pierdut anul trecut ca trebuia sa fac naveta la munca si inapoi. Daca nu sti intreaba-l pe Nea Cici ca plecam dimineata si veneam dup-amiaza. Era sa-mi fac belele si la munca ca intarziam. Anul asta mi-am bagat concediu de odihna special pentru Crapmania :x si-o pierd ca ce?.
In fine! Interes se vede ca este fata de Crapmania si nu numai de-acum, dar ar fi bine sa ne si respectam ca sa avem atmosfere in cadrul concursului cel putin cum a fost si anul trecut. De alti ani nu stiu. Nu e un concurs de banda ci unul cu traditie care se si poate dilua daca se merge pe ideea "prima data banu`" s-apoi ochii la usa.
Oricum daca venea de la tine era altcumva, dar a intrebat un potential concurent, debutant din cate stiu, i-a raspuns in acelasi sens, ingrijorat fiind de aceeasi problema, un alt debutant si s-a gasit altcineva care sa le taie macaroana.
Fa cum sti tu mai bine.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”