.....iohann scrie:Domnilor organizatori,nu ne mai luati de naivi!
............
TOATE CONCURSURILE AR TREBUI FACUTE NON PROFIT!!!
asa o sa fie!....
11.Iohan
12.Baboieru
13.George Transfer
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
.....iohann scrie:Domnilor organizatori,nu ne mai luati de naivi!
............
TOATE CONCURSURILE AR TREBUI FACUTE NON PROFIT!!!
popescu59 scrie:-Team Universul Pescarului - Nae Popescu
Am si eu o rugaminte la dl George Tite ne puteti afisa cum ati hotarit sa impartiti balta in 2 sectoare ?
Cred ca ar fi foarte corect sa afisati cele 2 sectoare dupa care sa se faca discutiile pro si contra si intr-un final sa stabilim de comun acord daca sun ok impartite sectoarele. Dupa care scoatem sabiile si ne duelam.
S-A ANUNTAT CONCURS NON PROFIT,PUNCT!Vladut Mateianu scrie:Iohann, eu am incercat sa explic cam cum sta treaba pe tancabesti..(si nu numai). In rest, fiecare organizator este liber sa-si hotareasca taxele, cheltuielile, profitul, premiile, iar concurentii se vor inscrie daca vor fi de acord ! Este foarte simplu, chiar nu inteleg de ce trebuie judecat asa acest "caz"...
Spor la treaba lui Tite .
@Iohann ,iohann scrie: S-A ANUNTAT CONCURS NON PROFIT,PUNCT!
CE NU S-A INTELES?!
ASTA ERA PROBLEMA
Dane,nu ma interesa in niciun fel ce si cum facea,dar sa anunti ceva si apoi cand vezi taxa si premiile,sa ramai mut de uimire!dan _city_center scrie:@Iohann ,iohann scrie: S-A ANUNTAT CONCURS NON PROFIT,PUNCT!
CE NU S-A INTELES?!
ASTA ERA PROBLEMA
Marinita la Sulimanu organizeaza tot fara profit ... doua stiu eu,altii cica treisa fi vorbit cu Tite.....
ps.suna-l maine pe Tite..ceva cu un premiu special ..1200..1500lei...