nicuB scrie:era bine ca inainte de a incepe promotia sa aveti toate pozele produselor, ca sa ne facem o idee cat mai clara. spre exemplu, pe mine m-ar interesa salteaua de receptie cu picioare, husele lux, sacul alaska si, poate, un scaun. nu sunt produse tocmai ieftine, deci, daca e sa le comand vreau sa o fac in cunostinta de cauza. pana vin pozele (clare) poate pierd promotia, ceea ce nu e tocmai bine........pt mine.
am patul fox royale xl, nu pt ca sunt mare ci pt ca imi place sa "ma lafaiesc"

. aveam in vedere sacul fox -EVO Ven-Tec® All Season - despre care chiar Vladut spunea ca e the best. si tot el spunea ca sacul alaska e la fel de bun, dar vreau sa fiu convins ca e asa. spre exemplu, la sac as vrea o descrie de acest gen (luata de la fox): Aparatori de protectie impotriva frigului la fermoare • Fermoare laterale independente si cu sistem de blocare • Constructie gandita sa reduca pierderile de caldura • Fibra speciala tratata siliconic 100% virgin 7 micro Pore • Partea de dedesubt a sacului este ranforsata cu material de Nylon Oxford • Sistem de inchidere cu elastic la cap si la picioare • Curea centrala suplimentara pentru prindere de pat • Fermoare de 10 mm rapide si rezistente la uzura • Sac de compresie.
vorbim de un sac de 100 euro (redus), nu cred ca cer prea mult.
la fel la saltea, am cerut si dimensiunea stransa, daca are gauri de scurgere a apei, etc.
multumesc!
corect, ai dreptate. o sa ai produsele rezervate initial, apoi vei putea da confirmarea dupa ce ai toate detaliile si pozele dorite !
referitor la produse, am fost unul dintre primii cumparatori de fox ventec , probabil cel mai reusit sac de dormit de pe piata ! totusi, cateva aspecte m-au nemultumit putin , si anume : faptul ca nu mai reuseam sa-l bag in husa lui dupa folosire, cu fermoarele inchise in interior este cam putin loc ptr persoanele mai plinute

, husa de transport ...
asa ca m-am hotarat sa incerc sa fac acelasi lucru in china, reparand greselile observate la fox. mostra este deja la senzor, il recomand din inima ! (ps sacul fox deja l-am vandut!)
salteaua de receptie- este de dimensiuni mari, modelul acceptat la Tancabesti (de anul acesta obligatorie pe pontoane). revin cu dimensiunile exacte, ideea este ca partea superioara de metal este bine protejata de burete, ramforsarile sunt solide, materialul este buretat(nu panza simpla) , iar eu am optat ptr varianta fara gauri de scurgere, in urma discutiilor cu pescarii de competitie ! (apropo, apa se poate varsa f. usor, manual, daca doresti).
husa de transport este suficient de mare ca sa nu fie probleme.
husa mulineta lux- este conceputa tot de mine(comanda speciala) , nu exista husa pe piata cu asa mult burete ! este facuta in special ptr cei cu mulinete scumpe, odata bagata mulineta inauntru se poate juca fotbal cu ea...
iar ca scaun iti recomand modelul Star ! - il am eu din primavara si a rezistat eroic...delte, concursuri, partide de pescuit, si eu nu ma port deloc cu manusi cu lucrurile...
daca mai ai intrebari, te rog !