TU CU CINE VOTEZI? ROMANIA VOTEAZA IN 9 DECEMBRIE 2012

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

CE PARTID VEI VOTA ?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Dec 14, 2012 2:08

ARD
25
42%
USL
26
44%
PPDD
3
5%
PRM
4
7%
UDMR
1
2%

Voturi totale: 59

Sorin Daringa
Puncte: 0

Re: TU CU CINE VOTEZI? ROMANIA VOTEAZA IN 9 DECEMBRIE 2012

Mesaj de Sorin Daringa »

Cum mortii masii sa ajunga una de 23 ani parlamentar..sau deputat ca nu mai retin.fosta secretara a lui Dragnea.Sau ala de la HI-Q in politica...care toata viata lui a cantat pt politicieni in campaniile electorale.Las-o mah dreakului de tara si de hoti.Frate daca nu iesim in strada o sa ramanem cu frica in san si sa nu spunem niciodata ce gandim de frica sa nu ramanem fara job.Vai de steaua noastra.
Sincer mi-e rusine sa mai spun ca sunt roman.....ptiu
Imagine

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Cristi Chiritoi scrie:In iunie, plagiatorul Ponta zicea ca niciodata USL nu va face nici un fel de alinta cu UDMR. Asta, ca o replica "dura" a USL vizavi de "favorurile" primite de UDMR in timpul guvernarii PDL. Acuma, toata lumea stie ca fara aliante nu poti avea majoritatea simpla sau chiar constitutionala-exact ceea ce urmareste USL in momentul actual. Constat ca plagiatorul Ponta a ridicat la rang inalt cu epoleti de aur minciunile lui si ca chiar se auto-plagiaza singur, mare rusine.

PS: ce frumos este cand vedem toata ziua ca plagiatotul Ponta si somnorosul Antonescu zic sa Basescu minte cu nerusinare, dar stau si ma intreb care minte mai mult, mai dezastruos si mai frumos !? :lol:

PS: marti zicea plagiatorul Ponta ca e fericit ca specimenul Diaconescu nu a intrat in Parlament. Dar oare noi suntem fericiti ca penibilul si execrabilul Ponta a intrat in Parlament? Ce natie de popor mai suntem ca am votat FSN cu tata-ilici care vad ca iar a prins glas, criminalul dreakului de nenorocit.

PS: nu zic ca PDL-ul e mai presus decat comunistii de la putere, dar sunt cu o clasa peste acesti nenorociti.
Macar au avut bunul simt sa-si lase coruptii la mana justritiei nu sa faca zid precum Nastase & Co pentru Bivolaru, si exemplele vor continua.
Sa traiti bine ca ati votat prost. Majoritatea zdrobitoare a USL inseamna dictatura. Heil Antonescu, ca daca ii pui mustata este leit fuhrerul in miniatura :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Niste ordinari....la cati bani au bagat in campanie si mituiri acum trebuie sa traga tare, 4 ani trec imediat....

Ps. Am stat cuminte pana acum, dar din martie cred ca ne vedem la Universitate ! Mai bine golan decat activist, mai ninre mort decat comunist...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:Niste ordinari....la cati bani au bagat in campanie si mituiri acum trebuie sa traga tare, 4 ani trec imediat....

Ps. Am stat cuminte pana acum, dar din martie cred ca ne vedem la Universitate ! Mai bine golan decat activist, mai ninre mort decat comunist...

Cred ca nu dureaza atat. Au inceput deja inflamarile pe alocuri printre sustinatorii traditionali :wink:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

doru_croc scrie:
Vladut Mateianu scrie:Niste ordinari....la cati bani au bagat in campanie si mituiri acum trebuie sa traga tare, 4 ani trec imediat....

Cred ca nu dureaza atat. Au inceput deja inflamarile pe alocuri printre sustinatorii traditionali :wink:
Stati sa se scumpeasca : combustibilii, gazele, electricitatea de la 1 Ian si implicit toate celelalte si cred ca odata cu primele facturi de la finalul lui Ianuarie se da adunarea la Universitate :oops:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Ne-a scos la vot sa "votam" ca vrem mai putini parlamentari, iar acum Ponta le dubleaza numarul... De, la cate obligatii are.... de unde banii de campanie de 4 ani incoace ? :twisted:
CS SENZOR

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

stoias scrie:Intradevar inca nici nu s-a uscat bine cerneala pe buletinele de vot si deja au inceput cu marirea taxelor si accizelor, dar pana la urma doar nu credeam ca noii parlamentari sa ne scoata din criza avand in vedere "meseriile" lor. Suntem reprezentati de oameni cu doasare penale, ciobani si cantareti, fosti comunisti si informatori, dar daca asta ne-am ales asta o sa primim.
se mareau indiferent cine era la putere
Vladut Mateianu scrie:Ne-a scos la vot sa "votam" ca vrem mai putini parlamentari, iar acum Ponta le dubleaza numarul... De, la cate obligatii are.... de unde banii de campanie de 4 ani incoace ? :twisted:
Imi aduc aminte ca CCR a considerat acest algoritm(lege) a PDL ului buna si constitutionala. Chiar nu am nimic cu USL ul sau cu Ponta insa la acest capitol stiu cum sta treaba. Ordonanta a fost facuta special pentru eventualul esec al portocaliilor.
"X13"

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie: iar acum Ponta le dubleaza numarul...
:lol: fix Ponta a dublat numarul. Hai sa gandim putin...legea cu votul asta nominal sau cum saracie se cheama a fost propusa/votata/aprobata cand si de cine.Aud? :)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

http://www.gandul.info/politica/mihai-s ... rd-9659329

Nu te contrazic, dar eu asa imi aduc aminte, ca am iesit la vot sa reducem nr parlamentarilor ! Cine a hotarat inmultirea lor nu stiu.. :roll:
CS SENZOR

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Vladut Mateianu scrie:http://www.gandul.info/politica/mihai-s ... rd-9659329

Nu te contrazic, dar eu asa imi aduc aminte, ca am iesit la vot sa reducem nr parlamentarilor ! Cine a hotarat inmultirea lor nu stiu.. :roll:
Ordonanta a fost facuta special pentru eventualul esec al portocaliilor. ideea este daca se poate repara in timp relativ scurt JAFUL facut in 8 ani de zile de PDL & CO
Vice Campion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”