Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Macar au avut bunul simt sa-si lase coruptii la mana justritiei nu sa faca zid precum Nastase & Co pentru Bivolaru, si exemplele vor continua.Cristi Chiritoi scrie:In iunie, plagiatorul Ponta zicea ca niciodata USL nu va face nici un fel de alinta cu UDMR. Asta, ca o replica "dura" a USL vizavi de "favorurile" primite de UDMR in timpul guvernarii PDL. Acuma, toata lumea stie ca fara aliante nu poti avea majoritatea simpla sau chiar constitutionala-exact ceea ce urmareste USL in momentul actual. Constat ca plagiatorul Ponta a ridicat la rang inalt cu epoleti de aur minciunile lui si ca chiar se auto-plagiaza singur, mare rusine.
PS: ce frumos este cand vedem toata ziua ca plagiatotul Ponta si somnorosul Antonescu zic sa Basescu minte cu nerusinare, dar stau si ma intreb care minte mai mult, mai dezastruos si mai frumos !?![]()
PS: marti zicea plagiatorul Ponta ca e fericit ca specimenul Diaconescu nu a intrat in Parlament. Dar oare noi suntem fericiti ca penibilul si execrabilul Ponta a intrat in Parlament? Ce natie de popor mai suntem ca am votat FSN cu tata-ilici care vad ca iar a prins glas, criminalul dreakului de nenorocit.
PS: nu zic ca PDL-ul e mai presus decat comunistii de la putere, dar sunt cu o clasa peste acesti nenorociti.
Vladut Mateianu scrie:Niste ordinari....la cati bani au bagat in campanie si mituiri acum trebuie sa traga tare, 4 ani trec imediat....
Ps. Am stat cuminte pana acum, dar din martie cred ca ne vedem la Universitate ! Mai bine golan decat activist, mai ninre mort decat comunist...
Stati sa se scumpeasca : combustibilii, gazele, electricitatea de la 1 Ian si implicit toate celelalte si cred ca odata cu primele facturi de la finalul lui Ianuarie se da adunarea la Universitatedoru_croc scrie:Vladut Mateianu scrie:Niste ordinari....la cati bani au bagat in campanie si mituiri acum trebuie sa traga tare, 4 ani trec imediat....
Ps. Am stat cuminte pana acum, dar din martie cred ca ne vedem la Universitate ! Mai bine golan decat activist, mai ninre mort decat comunist...
Cred ca nu dureaza atat. Au inceput deja inflamarile pe alocuri printre sustinatorii traditionali
se mareau indiferent cine era la puterestoias scrie:Intradevar inca nici nu s-a uscat bine cerneala pe buletinele de vot si deja au inceput cu marirea taxelor si accizelor, dar pana la urma doar nu credeam ca noii parlamentari sa ne scoata din criza avand in vedere "meseriile" lor. Suntem reprezentati de oameni cu doasare penale, ciobani si cantareti, fosti comunisti si informatori, dar daca asta ne-am ales asta o sa primim.
Imi aduc aminte ca CCR a considerat acest algoritm(lege) a PDL ului buna si constitutionala. Chiar nu am nimic cu USL ul sau cu Ponta insa la acest capitol stiu cum sta treaba. Ordonanta a fost facuta special pentru eventualul esec al portocaliilor.Vladut Mateianu scrie:Ne-a scos la vot sa "votam" ca vrem mai putini parlamentari, iar acum Ponta le dubleaza numarul... De, la cate obligatii are.... de unde banii de campanie de 4 ani incoace ?
Vladut Mateianu scrie: iar acum Ponta le dubleaza numarul...
Ordonanta a fost facuta special pentru eventualul esec al portocaliilor. ideea este daca se poate repara in timp relativ scurt JAFUL facut in 8 ani de zile de PDL & COVladut Mateianu scrie:http://www.gandul.info/politica/mihai-s ... rd-9659329
Nu te contrazic, dar eu asa imi aduc aminte, ca am iesit la vot sa reducem nr parlamentarilor ! Cine a hotarat inmultirea lor nu stiu..