pt mine 24 nu este ff interesant 80 % folosesc bile de 20 ... iar daca am nevoie de 24 pun mana pe fox
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
"bigstar" nu te cunosc si nu stiu daca ai trecut in acest an pe la Corbu . Au fost 7 concursuri. Din intamplare am fost la 6 dintre ele.bigstar scrie:iti spun eu
alta calitate ... am si acum cobra de la el da nu o folosec prefer ACE finisata si unpic mai usoara si arunca mai bine
In garaj parchez masina .Daca se faceau asa USOR era piata plina de cobre de carbon.Pentru carcotasii ca tine in ianuarie vor avea acelasi finisaj ca daiwa si vor fi putin mai usoarebigstar scrie:de 4 ori mai mult) de unde o gaseti pe toate gardurile cu 130 de euro
pai este ff simplu raspunsul este ca si la betele mtx
daiwa a investit ceva pt a scoate un produs bun ia voi le`ati facut in garajdiferenta se vede la finisaje exactitate etc
cu toate cobra de garaj este buna isi face treaba nui grea e ok da nui ca daiwa
Eu in locul tau as pune o poza ca sa fiu mai convingatorbigstar scrie:eu personal in locul tau nu asi fi sigurtrebe doar sa stii la ce usa sa bati sa gasesti una ....
pt mine 24 nu este ff interesant 80 % folosesc bile de 20 ... iar daca am nevoie de 24 pun mana pe fox
Zarguzon Adi scrie:In garaj parchez masina .Daca se faceau asa USOR era piata plina de cobre de carbon.Pentru carcotasii ca tine in ianuarie vor avea acelasi finisaj ca daiwa si vor fi putin mai usoarebigstar scrie:de 4 ori mai mult) de unde o gaseti pe toate gardurile cu 130 de euro
daiwa a investit ceva pt a scoate un produs bun ia voi le`ati facut in garajdiferenta se vede la finisaje exactitate etc
PS :deja maresc garajul pentru ca trebuie sa vina sculele pentru blancuri
Pentru informarea ta Hakuyo lucreaza lansete in acelasi "garaj" cu multe firme consacrate. Nimeni nu are garaj propri .bigstar scrie:de 4 ori mai mult) de unde o gaseti pe toate gardurile cu 130 de euro
Incerc sa fiu inventiv in tot ce fac.bigstar scrie:Nu stiu daca are vreo relevanta dace ne cunoastem sau cine sunt daca esti interesat nici o problema cand am sa vin la anul pe la voi in prin buc facem o partida pe moara pe undeva nu conteaza ...
chiar si eu am o cobra de la el si am spus imi place este ok ... daiwa sau ace este alta poveste alte finisaje
ok este moka alui intrun concurs daca calci o daiwa iti dai pumi in cap daca bubui 5 intrun sezon nai facut nimik este de inteles lafel si betele normal ca toti cumpara ceva moka cu care sa dea cat tine pamantul
dar aceste produse sunt doar nishte copii replici iti faci treaba cu ele dar sunt replici de aia nu au nici un fel de grad ce comparatie cu firme consacrate
lasa sa produca adi 5 ani cobre ca poate sparge europa cu ele ... tot respectul pentu el ca face ceva cu mana lui
iar cat despre hakuyo nu stiu ce sa iti mai zic sa ne intelegem
Mtx 14 asta nu contest va fi bun arunca da cu mamaliga bravo lui este par asta este si xt`u de la fox e par asta este da nu il lauda si il du la nivel englezesc ca este china si china va ramane ori cat te chinui
eu am ceva imptriva la hakuyo in general swingeri sunt replica la fox`uri (mai sunt si altele care sunt replica da nu discutam de alea acum )
avertizori aia 2012 sunt de ani de zile pe piatza sub 100 de alte firme luati din china si braduiti dupa plac ... acum am inteles ca faci alti 2013 cu sunet ca la delikm) ca dracu rade lumea de noi
intelegi unde vreau sa ajung fi original dane si vei avea mult mai mult respect in timp
pana la urma tu iti urmaresti interesul sa faci un ban ca de aia faci ce faci dar fi original ... intro buna zi o sa se skimbe lumea si o sa ia mana de pe replici si prefera originalul
Exact aceasta este !bigstar scrie:Nu contest aceste lucruri asa o fi nici odata nu ma interesat istoria mtx si nici Plezer
acum ca ai ziso am gasit mtx 13 de la pelzer la 60de euro de asta este vorba ?
da pelzer este un brad bunicel pe mine unu ma convins la bagajerie