MTX14 sau Prologic C2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
bigstar

Re: MTX14 sau Prologic C2

Mesaj de bigstar »

eu personal in locul tau nu asi fi sigur :) trebe doar sa stii la ce usa sa bati sa gasesti una ....

pt mine 24 nu este ff interesant 80 % folosesc bile de 20 ... iar daca am nevoie de 24 pun mana pe fox

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

bigstar scrie:iti spun eu

alta calitate ... am si acum cobra de la el da nu o folosec prefer ACE finisata si unpic mai usoara si arunca mai bine
"bigstar" nu te cunosc si nu stiu daca ai trecut in acest an pe la Corbu . Au fost 7 concursuri. Din intamplare am fost la 6 dintre ele.
Zeci de echipe de pescari de crap , cei mai buni din tara, au trecut pe acolo .
Cam in raport de 100/1 gaseai cobre de carbon de la adi Zarguzon fata de cele de la firme consacrate. Ce parere ai de asta ?
Recunosc,pescarii respectivi merg la pescuit pentru a prinde crapi nu pentru a se uita la frumusetea echipamentului sau sa nu isi strice cumva cantarul din brat cu 10g in plus.

P.S. Poti sa te prezinti pentru a da un plus de seriozitate / credibilitate afirmatiilor pe care le faci in acest topic?

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

bigstar scrie:de 4 ori mai mult :)) de unde o gaseti pe toate gardurile cu 130 de euro

pai este ff simplu raspunsul este ca si la betele mtx

daiwa a investit ceva pt a scoate un produs bun ia voi le`ati facut in garaj :) diferenta se vede la finisaje exactitate etc

cu toate cobra de garaj este buna isi face treaba nui grea e ok da nui ca daiwa :)
In garaj parchez masina .Daca se faceau asa USOR era piata plina de cobre de carbon.Pentru carcotasii ca tine in ianuarie vor avea acelasi finisaj ca daiwa si vor fi putin mai usoare
PS :deja maresc garajul pentru ca trebuie sa vina sculele pentru blancuri

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

bigstar scrie:eu personal in locul tau nu asi fi sigur :) trebe doar sa stii la ce usa sa bati sa gasesti una ....

pt mine 24 nu este ff interesant 80 % folosesc bile de 20 ... iar daca am nevoie de 24 pun mana pe fox
Eu in locul tau as pune o poza ca sa fiu mai convingator

bigstar

Mesaj de bigstar »

Nu stiu daca are vreo relevanta dace ne cunoastem sau cine sunt daca esti interesat nici o problema cand am sa vin la anul pe la voi in prin buc facem o partida pe moara pe undeva nu conteaza ...

chiar si eu am o cobra de la el si am spus imi place este ok ... daiwa sau ace este alta poveste alte finisaje
ok este moka alui intrun concurs daca calci o daiwa iti dai pumi in cap daca bubui 5 intrun sezon nai facut nimik este de inteles lafel si betele normal ca toti cumpara ceva moka cu care sa dea cat tine pamantul

dar aceste produse sunt doar nishte copii replici iti faci treaba cu ele dar sunt replici de aia nu au nici un fel de grad ce comparatie cu firme consacrate
lasa sa produca adi 5 ani cobre ca poate sparge europa cu ele ... tot respectul pentu el ca face ceva cu mana lui

iar cat despre hakuyo nu stiu ce sa iti mai zic sa ne intelegem

Mtx 14 asta nu contest va fi bun arunca da cu mamaliga bravo lui este par asta este si xt`u de la fox e par asta este da nu il lauda si il du la nivel englezesc ca este china si china va ramane ori cat te chinui
eu am ceva imptriva la hakuyo in general swingeri sunt replica la fox`uri (mai sunt si altele care sunt replica da nu discutam de alea acum )
avertizori aia 2012 sunt de ani de zile pe piatza sub 100 de alte firme luati din china si braduiti dupa plac ... acum am inteles ca faci alti 2013 cu sunet ca la delikm :)) ca dracu rade lumea de noi
intelegi unde vreau sa ajung fi original dane si vei avea mult mai mult respect in timp

pana la urma tu iti urmaresti interesul sa faci un ban ca de aia faci ce faci dar fi original ... intro buna zi o sa se skimbe lumea si o sa ia mana de pe replici si prefera originalul

bigstar

Mesaj de bigstar »

Zarguzon Adi scrie:
bigstar scrie:de 4 ori mai mult :)) de unde o gaseti pe toate gardurile cu 130 de euro

daiwa a investit ceva pt a scoate un produs bun ia voi le`ati facut in garaj :) diferenta se vede la finisaje exactitate etc

cu toate cobra de garaj este buna isi face treaba nui grea e ok da nui ca daiwa :)
In garaj parchez masina .Daca se faceau asa USOR era piata plina de cobre de carbon.Pentru carcotasii ca tine in ianuarie vor avea acelasi finisaj ca daiwa si vor fi putin mai usoare
PS :deja maresc garajul pentru ca trebuie sa vina sculele pentru blancuri

nu o lua ca o jignire ca nu am asta in gand vb vine in garaj
respect munca pe care o faci si efortul investitia etc si iti urez succes incontinuare chiar folosesc cobra de la tine dar am preferat sa am si skula originala nu conteaza am sa pun o poza zilele astea
si daca din januarie o sa ai ceva mai de calitate iti garantez ca am sa pun botu si la aia ...

Dan Mitranescu
Veteran

Pentru informarea ta Hakuyo lucreaza lansete in acelasi "garaj" cu multe firme consacrate. Nimeni nu are garaj propri .

Tot pentru informarea ta Hakuyo MTX12 era o lanseta IDENTICA de aspect si pana la fabricant cu Peltzer MTX . Purtau inclusiv acelasi indicativ.
La acea vreme, acum aprox. 6 ani , Hakuyo costa 250 lei , iar Peltzer costa 550 lei . De asta ce spui ???

Ulterior investitia de calitate in MTX12 , mai exact inele si mandrina, a dus la un pret de 400 lei si astfel a aparut MTX14.
Peltzer este un brand ? Daca iti demonstrez ca MTX este blank de Peltzer promiti ca iti revizuiesti comportamentul cu trecere pe la Obor ? :wink:

Pot sa demonstrez multe alte lucruri de acest fel. Numai ca sunt constient ca nu este cazul sa lovesc indirect in alti oameni , care multi dintre ei imi sunt amici sau chiar prieteni. Nu merita asta nici macar pentru un "bigstar". :D

bigstar

Mesaj de bigstar »

Nu contest aceste lucruri asa o fi nici odata nu ma interesat istoria mtx si nici Plezer
acum ca ai ziso am gasit mtx 13 de la pelzer la 60de euro de asta este vorba ?

da pelzer este un brad bunicel pe mine unu ma convins la bagajerie
Fişiere ataşate
3716---36002-125-235.jpg
3716---36002-125-235.jpg (14.21 KiB) Vizualizat de 797 ori
3716---36002-125-Detail1.jpg
3716---36002-125-Detail1.jpg (14.66 KiB) Vizualizat de 797 ori

Dan Mitranescu
Veteran

bigstar scrie:Nu stiu daca are vreo relevanta dace ne cunoastem sau cine sunt daca esti interesat nici o problema cand am sa vin la anul pe la voi in prin buc facem o partida pe moara pe undeva nu conteaza ...

chiar si eu am o cobra de la el si am spus imi place este ok ... daiwa sau ace este alta poveste alte finisaje
ok este moka alui intrun concurs daca calci o daiwa iti dai pumi in cap daca bubui 5 intrun sezon nai facut nimik este de inteles lafel si betele normal ca toti cumpara ceva moka cu care sa dea cat tine pamantul

dar aceste produse sunt doar nishte copii replici iti faci treaba cu ele dar sunt replici de aia nu au nici un fel de grad ce comparatie cu firme consacrate
lasa sa produca adi 5 ani cobre ca poate sparge europa cu ele ... tot respectul pentu el ca face ceva cu mana lui

iar cat despre hakuyo nu stiu ce sa iti mai zic sa ne intelegem

Mtx 14 asta nu contest va fi bun arunca da cu mamaliga bravo lui este par asta este si xt`u de la fox e par asta este da nu il lauda si il du la nivel englezesc ca este china si china va ramane ori cat te chinui
eu am ceva imptriva la hakuyo in general swingeri sunt replica la fox`uri (mai sunt si altele care sunt replica da nu discutam de alea acum )
avertizori aia 2012 sunt de ani de zile pe piatza sub 100 de alte firme luati din china si braduiti dupa plac ... acum am inteles ca faci alti 2013 cu sunet ca la delikm :)) ca dracu rade lumea de noi
intelegi unde vreau sa ajung fi original dane si vei avea mult mai mult respect in timp

pana la urma tu iti urmaresti interesul sa faci un ban ca de aia faci ce faci dar fi original ... intro buna zi o sa se skimbe lumea si o sa ia mana de pe replici si prefera originalul
Incerc sa fiu inventiv in tot ce fac.
Am multe exemple. Inclusiv modificarile pe MTX14 sunt inventia mea. Fara aceste modificari lanseta ramanea una comuna.
Legat de comertul care se face in zilele noastre ... de copiat nu se mai copiaza decat foarte rar. Majoritatea produselor se pun la dispozitie de catre fabricile din china chiar cu recomandari gen : " este un produs care l-am facut si pentru Fox" sa zicem.
Asa ca Hakuyo , poate cu ajutorul meu , alege din aceste produse PUSE LA LIBER .
Am modificat la swingerele de la Hakuyo doua elemente renuntand la forma clasica a firmei mama. Motivul a fost o rezistenta in plus la talpica si la balamaua swingerului.
Vezi modelul MKM2 . Tot o inventie a mea a fost.

Sunt tare curios de plumbii pe care ii fac . Cei cu tija . Sunt inventie ? Autointepare si tija pe acelasi plumb . Ca i-au folosit campionii mondiali si vicecampionii mondiali pot sa spun ?
Momitoarele spiralate care nu rasucesc firul sunt inventie ?
Mamaliga in competitii este inventie ? :D

Eu zic sa respectam munca oamenilor chiar daca poate consideram ca o fac pe genunchi. Macar pentru faptul ca vor sa faca ceva la noi nu sa ia totul de-a gata de afara ...

Dan Mitranescu
Veteran

bigstar scrie:Nu contest aceste lucruri asa o fi nici odata nu ma interesat istoria mtx si nici Plezer
acum ca ai ziso am gasit mtx 13 de la pelzer la 60de euro de asta este vorba ?

da pelzer este un brad bunicel pe mine unu ma convins la bagajerie
Exact aceasta este !
Am modificat pe aceasta lanseta ( tot o inventie a mea) mandrina. Am renuntat la gaurile acelea deoarece se fisura in zona respectiva. Apoi am pus inele subtiri , de calitate , pentru avantajele corespunzatoare . Tot recomandarile mele. Asa am ajuns la MTX12 care costa 320 lei .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”