Pana dimineata a mai luat Vlad 4 buc. (2x aprox.4kg si 2 mai mici), Victor Serbu 2x aprox 1kg, Sorin Dragoi inca 2 buc. pana in 3 kg, Zarguzon 1 tot asa mic, nu stiu exact ca nu am fost la cantar si Ghita 1 de greutatea pungii in care l-a cantarit

dar a punctat. In rest, atmosfera e degajata, concursul prietenos, pacat ca pe Hamude si Sorin Dragoi, organizatorii de anul acesta, nu prea are cine sa-i ajute la cantar. Pescarii insa sunt atat de curiosi incat pleaca cu totii aproape pe la standuri sa vada ce s-a prins

.
Am parasit cu parere de rau aseara la ora 20 Tancabestiul si pe parcursul zilei nu a mai luat decat Vlad Parfene 1x 500g, Dan City Center 1x aprox. 3kg si Marian Chelaru 1x 11,5kg. Batalia insa se anunta acerba pentru noaptea asta si urmatoarea. Au plecat concurentii pe la oras sau au cerut sa li se aduca tot soiul de nade si momeli care mai de care mai "speciale" (imputite)

. Nu ratati emisiunea! Veti vedea

cum a reusit Vlad sa NU puncteze cei mai mari 2 somni pe care ii avea in sac. Din pacate nici cel mare prins de baietii de la Senzor nu a punctat, pentru ca necitind bine regulamentul, au plecat cu barca la drill.