FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
zuuluf
Puncte: 0

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de zuuluf »

Din ceea ce am citit amandoi sunteti de vina in anumite masuri dar totusi levi daca omu este nemultumit si vezi ca nu ii convine ce a primit nu ar fi simplu si decent sa ii dai banii inapoi ca sa fie toata lumea multumita ?
Pana la urma toti suntem pescari si toti avem aceeasi pasiune si ar trebui sa fim mai buni unii cu altii cel putin in aceasta pasiune comuna si mai ales ca e craciunu eu zic ca cea mai buna solutie e contacteaza-l pe om si returneazai banii inapoi .
Craciun fericit tuturor!
Voinescu Ciprian

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

zuuluf scrie:Din ceea ce am citit amandoi sunteti de vina in anumite masuri dar totusi levi daca omu este nemultumit si vezi ca nu ii convine ce a primit nu ar fi simplu si decent sa ii dai banii inapoi ca sa fie toata lumea multumita ?
Pana la urma toti suntem pescari si toti avem aceeasi pasiune si ar trebui sa fim mai buni unii cu altii cel putin in aceasta pasiune comuna si mai ales ca e craciunu eu zic ca cea mai buna solutie e contacteaza-l pe om si returneazai banii inapoi .
Craciun fericit tuturor!
daca ce am vazut in poza nu corespunde cu ce mi-a trimis eu ce vina am?

am incercat calea amiabila cu 2-3 zile inainte de a pune problema pe forum!

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Buna seara Dl Adi !! Acum am intrat si vad ca ai facut o intreaga revolutie pe seama posibilitatii ca eu as fi un mare tepar. Hai sa i-ti spun si eu ceva ca sa vada lumea cit de tepuit ai fost, pt ca lucrurile se vor indrepta dar meriti cu virf sa mai fierbi putin in suc propiu citeva zile ca poate o sa i-ti revizuiesti atitudinea de singurul roman corect:
Cineva ma sunat intradevar in vinerea cu pricina dar chiar nu i-mi amintesc de ce anume
Nu fi nesimtit si masoara corect acea geanta pt ca numai eu stiu in clipa aceasta ca in compartimentul ala de 10*20 incap lejer 4 borcane fox pe care le cunoastetoata lumea, deci incap 8 in interior si dimensiunile gentii sunt altele
Geanta nu este Survivor green nu stiu cum, este chiar varianta verde Prologic Survivor Takle Box fix dinainte sa aduca pe cea maron (am vb eu cu cineva care chiar stie ce spune)
Puteai sa faci niste poze mai reale ale gentii ca altfel mai aveai putin si faceai una de la Bobilna(de trebuie neaparat sa para teapa), sincer si eu dupa pozele tale as crede ca este un penar de plumbi mai mare
Eu chiar am vrut sa i-ti trimit prin curier asa cum am trimis si la Iasi si la Sibiu si plateai doar rambursul la bani pt simplul motiv ca am contract cu Fun>>>... si nu ma costa chiar nimik, dar de, eu sunt mare tepar
Nici pina acum nu stiu exact ce nu iti convine la geanta asta pt ca nimeni nu a observat asta se pare
Si stii ca mai aveai putin si ma faceai nesimtit ca nu mai trimite-am geanta si pacat ca daca vb cu mine la tel stii ca am trecut prin Arad atunci si puteam sa ti-o las personal
Si nici pina acum nu inteleg cum ai putut tu sa arunci si cutia, si rambusul si culmea pe aviz nu se vede adresa, dar ai vazut o geanta mica, proasta, rupta, ieftina , dar teapa!!
Acestea sunt toate motivele pt care te mai las putin sa fierbi ca sarmalele nevesti-mii pina o sa i-ti trimit din nou adresa
Apropo sa i-mi spui cind este deschis la posta ca sa ma duc sa ridic banii sa pot plati rambursarea
Multumesc public celor care au facut comentarii retinute si inteligente stiind ca adevarul este undeva la jumatate intotdeauna!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Sa nu uit, vezi ca pina nu deschizi un topic nou tot aici in care iti ceri putin scz ca nu e chiar asa de teapa cum vrei tu sa para, nu vezi adresa, o sa ti-o scriu chiar in topic ca nu i-mi este frica ca vii si i-mi pui geanta in cap cum sugera un cavaler al luminii mai sus si sper ca adminul pe care l-am rugat sa mute topicul in feedback sa il lase si pe acela tot aici daca pe acesta nu la mutat unde ii era locul!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

tonny scrie:
Dan M scrie:Forumul nu se poate imparti in anunturi cu poza sau fara. Ptr asta am facut sectiunea de anunturi http://www.crapmania.ro/anunturi unde se pot da si calificative vanzatorilor, precum si comentarii.

Reclamatii cu privire la interzicerea unui utilizator in a mai posta anunturi se trimit la office@crapmania.ro
Eu zic ca se poate imparti in Marele Bazar cu fotografii si Marele Bazar fara fotografii exact ca si cum e pus Bazar diverse asa se poate face,numai sa se vrea.
Ori sa fie obligatoriu anunturile cu fotografii reale,iar cele care nu corespund sa fie sterse direct fara alte comentarii ;)

PS Ori sa ne obisnuim cu teparii si cu asta basta :))
nu e mai simplu www.crapmania.ro/anunturi ?

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Domnu Levi scuze de deranj dar aici unu dintre voi minte 8) ca e prea data dupa colt treaba asta cu geanta.Din poza care a pus-o Adi la geanta reiese clar ca este o gentuta termo pentru dipuri si nada,iar in linkul pus in prima pagina a acestui topic este cu totul si cu totul alta geanta care nu are chiar deloc nimic in comun cu geanta pe care i-ati trmis-o.
Concluzia asta am tras-o din ce s-a postat aici de ambele parti.Sincer fiti acum daca stiati ca geanta este una termo trebuia sa scrieti in anuntul dumneavoastra.

PS Asta e linkul dat de dumneavoastra cumparatorului? Eu zic ca da,ca si pretul specificat de dumneavoastra in anunt (260 ron ) este identic,bineinteles fara reducerea de la BIG FISH

http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html
Ultima oară modificat Dum Dec 23, 2012 19:49 de către tonny, modificat 1 dată în total.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

levi74 scrie:Buna seara Dl Adi !! Acum am intrat si vad ca ai facut o intreaga revolutie pe seama posibilitatii ca eu as fi un mare tepar. Hai sa i-ti spun si eu ceva ca sa vada lumea cit de tepuit ai fost, pt ca lucrurile se vor indrepta dar meriti cu virf sa mai fierbi putin in suc propiu citeva zile ca poate o sa i-ti revizuiesti atitudinea de singurul roman corect:
Cineva ma sunat intradevar in vinerea cu pricina dar chiar nu i-mi amintesc de ce anume
Nu fi nesimtit si masoara corect acea geanta pt ca numai eu stiu in clipa aceasta ca in compartimentul ala de 10*20 incap lejer 4 borcane fox pe care le cunoastetoata lumea, deci incap 8 in interior si dimensiunile gentii sunt altele
Geanta nu este Survivor green nu stiu cum, este chiar varianta verde Prologic Survivor Takle Box fix dinainte sa aduca pe cea maron (am vb eu cu cineva care chiar stie ce spune)
Puteai sa faci niste poze mai reale ale gentii ca altfel mai aveai putin si faceai una de la Bobilna(de trebuie neaparat sa para teapa), sincer si eu dupa pozele tale as crede ca este un penar de plumbi mai mare
Eu chiar am vrut sa i-ti trimit prin curier asa cum am trimis si la Iasi si la Sibiu si plateai doar rambursul la bani pt simplul motiv ca am contract cu Fun>>>... si nu ma costa chiar nimik, dar de, eu sunt mare tepar
Nici pina acum nu stiu exact ce nu iti convine la geanta asta pt ca nimeni nu a observat asta se pare
Si stii ca mai aveai putin si ma faceai nesimtit ca nu mai trimite-am geanta si pacat ca daca vb cu mine la tel stii ca am trecut prin Arad atunci si puteam sa ti-o las personal
Si nici pina acum nu inteleg cum ai putut tu sa arunci si cutia, si rambusul si culmea pe aviz nu se vede adresa, dar ai vazut o geanta mica, proasta, rupta, ieftina , dar teapa!!
Acestea sunt toate motivele pt care te mai las putin sa fierbi ca sarmalele nevesti-mii pina o sa i-ti trimit din nou adresa
Apropo sa i-mi spui cind este deschis la posta ca sa ma duc sa ridic banii sa pot plati rambursarea
Multumesc public celor care au facut comentarii retinute si inteligente stiind ca adevarul este undeva la jumatate intotdeauna!!

dimensiunile sunt corecte!(am precizat la ele ca e compartimentul mare fara buzunare)
pozele sunt reale!daca vrei fac poze cu metru langa ea dar diferentele sunt mari se vad la liber!
adresa e pe aviz asa cum ti-am zis dar scrisul celei de la posta nefiind foarte frumos nu e foarte clar si nu am vrut sa trimit aiurea si oricum nu trimit fara sa vorbesc cu tine deci nu vad care e problema ca ti-am cerut adresa!
treaba despre curier o aflu acuma deci.....
nu am spus nici unde ca geanta e rupta,proasta sau mai stiu eu cum am spus doar ca nu e geanta pe care am vazut-o pe BIGFISH!!

in legatura ca nimeni nu a observat ce nu imi place la geanta asta ar trebui te uiti la poze sau tu stiind cum arata geanta trimisa si vazand si poza de pe bigfish cred ca clara diferenta numai tu se pare ca nu o vrei vezi !(unii chiar au obsevat!!!!diccosmin de ex.)

treaba cu fiertul si orarul de posta tipic smecherie de mitic te simti tu bine, macar atat!

cu topicul deschis aici am spus ca din greseala si am cerut si eu sa fie mutat!

si treaba cu scuzele am spus ca voi face acest lucru public daca lumea zice ca am gresit eu!

dar daca eu spun ca vind o Dacie si iti dau link pe dacia.ro tu vezi LOGANUL si eu iti trimit apoi o DACIE 1300 ce zici?

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

tonny scrie:Domnu Levi scuze de deranj dar aici unu dintre voi minte 8) ca e prea data dupa colt treaba asta cu geanta.Din poza care a pus-o Adi la geanta reiese clar ca este o gentuta termo pentru dipuri si nada,iar in linkul pus in prima pagina a acestui topic este cu totul si cu totul alta geanta care nu are chiar deloc nimic in comun cu geanta pe care i-ati trmis-o.
Concluzia asta am tras-o din ce s-a postat aici de ambele parti.Sincer fiti acum daca stiati ca geanta este una termo trebuia sa scrieti in anuntul dumneavoastra.

PS Asta e linkul dat de dumneavoastra cumparatorului? Eu zic ca da,ca si pretul specificat de dumneavoastra in anunt (260 ron ) este identic,bineinteles fara reducerea de la BIG FISH

http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html
nu a dat link (se vede in anunt ) a spus ca e singura SURVIVOR TACKLE BAG de pe BIGHFISH! si asta era singura:

http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html[/quote]

alt user a cerut poze si aprimit raspuns la fel: singura de pe BIGFISH(se poate vedea si asta in topicul anuntului!)din 22 nov.

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 19287.html

dar se pare ca dl. levi nu vede nici o diferenta intre ele!
Ultima oară modificat Dum Dec 23, 2012 20:01 de către aditzzu, modificat 1 dată în total.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

nu a dat link (se vede in anunt ) a spus ca e singura SURVIVOR TACKLE BAG de pe BIGHFISH! si asta era singura:

http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html[/quote]

alt user a cerut poze si aprimit raspuns la fel: singura de pe BIGFISH(se poate vedea si asta in topicul anuntului!)din 22 nov.

http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 19287.html[/quote]

Credeam ca ti-a dat link pe privat,deaia am intrebat.Eu daca as fii in locul tau nu m-as risca sa mai trimit geanta inapoi sa ramai si fara geanta si fara bani.Impaca-te cu ideea ca ai luat teapa si gata :oops:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

de aia nu am trimis fara sa vorbesc cu el si sa imi dea adresa exacta ca sa nu fiu neam de traista si sa o trimit asa inapoi ! ca atunci chiar ma asteptam sa o plimb tot pe banii mei !
dar.... incep sa cred ca m-am ales cu o geanta minunata ,aproape noua dar de care nu am nevoie!!!

sarbatori fericite Romania!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”