Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
daca ce am vazut in poza nu corespunde cu ce mi-a trimis eu ce vina am?zuuluf scrie:Din ceea ce am citit amandoi sunteti de vina in anumite masuri dar totusi levi daca omu este nemultumit si vezi ca nu ii convine ce a primit nu ar fi simplu si decent sa ii dai banii inapoi ca sa fie toata lumea multumita ?
Pana la urma toti suntem pescari si toti avem aceeasi pasiune si ar trebui sa fim mai buni unii cu altii cel putin in aceasta pasiune comuna si mai ales ca e craciunu eu zic ca cea mai buna solutie e contacteaza-l pe om si returneazai banii inapoi .
Craciun fericit tuturor!
nu e mai simplu www.crapmania.ro/anunturi ?tonny scrie:Eu zic ca se poate imparti in Marele Bazar cu fotografii si Marele Bazar fara fotografii exact ca si cum e pus Bazar diverse asa se poate face,numai sa se vrea.Dan M scrie:Forumul nu se poate imparti in anunturi cu poza sau fara. Ptr asta am facut sectiunea de anunturi http://www.crapmania.ro/anunturi unde se pot da si calificative vanzatorilor, precum si comentarii.
Reclamatii cu privire la interzicerea unui utilizator in a mai posta anunturi se trimit la office@crapmania.ro
Ori sa fie obligatoriu anunturile cu fotografii reale,iar cele care nu corespund sa fie sterse direct fara alte comentarii
PS Ori sa ne obisnuim cu teparii si cu asta basta)
levi74 scrie:Buna seara Dl Adi !! Acum am intrat si vad ca ai facut o intreaga revolutie pe seama posibilitatii ca eu as fi un mare tepar. Hai sa i-ti spun si eu ceva ca sa vada lumea cit de tepuit ai fost, pt ca lucrurile se vor indrepta dar meriti cu virf sa mai fierbi putin in suc propiu citeva zile ca poate o sa i-ti revizuiesti atitudinea de singurul roman corect:
Cineva ma sunat intradevar in vinerea cu pricina dar chiar nu i-mi amintesc de ce anume
Nu fi nesimtit si masoara corect acea geanta pt ca numai eu stiu in clipa aceasta ca in compartimentul ala de 10*20 incap lejer 4 borcane fox pe care le cunoastetoata lumea, deci incap 8 in interior si dimensiunile gentii sunt altele
Geanta nu este Survivor green nu stiu cum, este chiar varianta verde Prologic Survivor Takle Box fix dinainte sa aduca pe cea maron (am vb eu cu cineva care chiar stie ce spune)
Puteai sa faci niste poze mai reale ale gentii ca altfel mai aveai putin si faceai una de la Bobilna(de trebuie neaparat sa para teapa), sincer si eu dupa pozele tale as crede ca este un penar de plumbi mai mare
Eu chiar am vrut sa i-ti trimit prin curier asa cum am trimis si la Iasi si la Sibiu si plateai doar rambursul la bani pt simplul motiv ca am contract cu Fun>>>... si nu ma costa chiar nimik, dar de, eu sunt mare tepar
Nici pina acum nu stiu exact ce nu iti convine la geanta asta pt ca nimeni nu a observat asta se pare
Si stii ca mai aveai putin si ma faceai nesimtit ca nu mai trimite-am geanta si pacat ca daca vb cu mine la tel stii ca am trecut prin Arad atunci si puteam sa ti-o las personal
Si nici pina acum nu inteleg cum ai putut tu sa arunci si cutia, si rambusul si culmea pe aviz nu se vede adresa, dar ai vazut o geanta mica, proasta, rupta, ieftina , dar teapa!!
Acestea sunt toate motivele pt care te mai las putin sa fierbi ca sarmalele nevesti-mii pina o sa i-ti trimit din nou adresa
Apropo sa i-mi spui cind este deschis la posta ca sa ma duc sa ridic banii sa pot plati rambursarea
Multumesc public celor care au facut comentarii retinute si inteligente stiind ca adevarul este undeva la jumatate intotdeauna!!
nu a dat link (se vede in anunt ) a spus ca e singura SURVIVOR TACKLE BAG de pe BIGHFISH! si asta era singura:tonny scrie:Domnu Levi scuze de deranj dar aici unu dintre voi minteca e prea data dupa colt treaba asta cu geanta.Din poza care a pus-o Adi la geanta reiese clar ca este o gentuta termo pentru dipuri si nada,iar in linkul pus in prima pagina a acestui topic este cu totul si cu totul alta geanta care nu are chiar deloc nimic in comun cu geanta pe care i-ati trmis-o.
Concluzia asta am tras-o din ce s-a postat aici de ambele parti.Sincer fiti acum daca stiati ca geanta este una termo trebuia sa scrieti in anuntul dumneavoastra.
PS Asta e linkul dat de dumneavoastra cumparatorului? Eu zic ca da,ca si pretul specificat de dumneavoastra in anunt (260 ron ) este identic,bineinteles fara reducerea de la BIG FISH
http://www.bigfish.ro/bagajerie-pescuit ... -1256.html