FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
tonny
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de tonny »

Intervin si eu putin fara a tine partea nimanui din acest conflict si as avea doar doua lucruri de spus:

--Rog moderatorii acestui forum(doar ei pot face asta) ca sa imparta Marele Bazar in 2 categorii(cu poze si fara poze,binainteles poze reale nu link-uri preluate de pe cine stie unde) sau sa fie obligatoriu ca anuntul sa contina minim o poza reala.
--Propun ca sa fie deschis un spatiu special pt Feedbackuri in care fiecare sa scrie ceva desprea cel de la care a cumparat sau a vandut ceva si atunci cei intesesati pot trage singuri concluziile si se pot hotara daca o sa faca sau nu tranzactii cu respectivul.Si dau si un exemplu chiar pe mine :D

Userul tonny este ok si etc etc etc
Tot in topicul cu userul tonny vor scrie si ceilalti care au mai facut tranzactii cu acest user daca sunt multumiti sau nu si de ce :roll: si atunci se vor putea trage concluzii directe de la cei cu care a colaborat acel user :wink: Pare complicat dar e simplu :D
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

diccosmin

Mesaj de diccosmin »

aditzzu scrie:asta mi-a trimis si uitati: aici ce era pe site unde ne trimitea el: BIGFISH SURVIVOR TACKLE BAG!!!!!!
ce ai primit tu seamna mai degraba cu Prologic Survivor Green Bait and Scent Bag
http://www.cheshirefishing.co.uk/shop/p ... uggage.htm

Imagine

http://www.bigfish.ro/producatori/prolo ... -1948.html

Masoar-o pe a ta si comopar-o cu asta

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

levi... parerea mea dupa toate citite e ca asta cam miroase a tzeapa. nu mai baga la mijloc magazinul big fish ca aia nu au nici o vina... tu erai vanzatorul gentii, nu BF. tu trebuia sa ii oferi clientului poza produsului, nu un link cum ca poate sau ca seamana. daca omul isi vrea banii inapoi deoarece produsul ce la cumparat nu semana deloc cu anuntul tau, eu zic sa i dai inapoi. asa ar fi corect.

mamalacu
pescar de competitie

Mesaj de mamalacu »

DAI OMULUI BANII INAPOI,UNA VINZI SI ALTA TRIMITI,SAMSARULE :mrgreen:

darius123

Mesaj de darius123 »

Si eu sunt de parere ca pozele sunt necesare intr-un anunt, pentru a evita astfel de discutii.Raspunsuri de genu ,, Este identica cu geanta de pe magazinul x'', nu are ce cauta intr-un anunt de vanzare.Trebuie specificat exact modelul produsului si poze reale.Eu cand cumpar un produs nu ma bazez pe descrierile de pe un singur magazin, incerc sa aflu preturile si detalile produsului de pe cat mai multe siteuri din tara si de afara, pentru a imi face o parere clara despre ceea ce cumpar.Nu se pune problema ca Domnul Levi sa fi avut intentia de a da ,,tzeapa'', au fost probleme de intelegere.Si Domnul Aditzzu a gresit cand a acceptat sa cumpere un produs fara a avea detalile necesare despre produs, fara sa fie 100% sigur de ceea ce cumpara.Nu stiu care este rezolvarea, poate returnarea produsului si platirea transportului la intelegere.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Alooooooooooooooooooo dl LEVI te simti cu musca pe caciula? Eu am spus ce mi-a facut mie alt user-R.R. FISHING TEAM-acest user m-a jepacarit pe mine exact cum ai facut tu , daca citeai cum incepe comentariul meu nu mai facei o discutie de pomana . Nu am nici cea mai mica combinatie cu tine darrrrrrrrrrrrrrrr te rog sa ma crezi ca daca ereai erios spuneai asa . Dl cumparator nu va convine produsul va rog frumos suportati transportul si eu va returnez banii inapoi . Asa erea cel mai cinstit si cel mai corect sa procedati . Dar v-ati vazut cu banii in traista exact cum a facut cel care m-a inselat pe mine cu senzori si nu mai vreti sa inapoiati banii omului. Sunteti o persoana de buna credina rugati sa vi se inapoieze geanta cu costurile de transport asupra dumnealui si atunci toata lumea va va aplauda . Dar cind inchideti tel in nas omului si spuneti ca nu va intereseaza si mai ales il trimiteti cu genta pe la nu stiu ce magazine , mai mare risul. Omului nu ii place cea ce i-ati vindut si mai ales ca nu corespunde cu cea ce dorea omul, fiti corect si inapoiati banii omului .
In momentul cind omului nu ii convine produsul si vrea sa va returneze iar dv nu mai doriti asta , inseamna ca l-ati jepcarit pe om.

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

diccosmin scrie:
aditzzu scrie:asta mi-a trimis si uitati: aici ce era pe site unde ne trimitea el: BIGFISH SURVIVOR TACKLE BAG!!!!!!
ce ai primit tu seamna mai degraba cu Prologic Survivor Green Bait and Scent Bag
http://www.cheshirefishing.co.uk/shop/p ... uggage.htm

Imagine

http://www.bigfish.ro/producatori/prolo ... -1948.html

Masoar-o pe a ta si comopar-o cu asta
am masurat-o pe a mea este ceva in genul dar mai mica !! are dimensiun33x20x20 compartimentul principal( nu are borcanele)

deci pe linga SURVIVOR TACKLE BAG care are 58cm x 23cm x 26cm (pentru compartimentul principal) este ceva diferenta nu? plus ca compartimentul principal e de fapt 2 compartimente termo!! deci 2 de 10x20 !
Fişiere ataşate
CIMG9674.JPG
CIMG9674.JPG (70.3 KiB) Vizualizat de 864 ori
Ultima oară modificat Dum Dec 23, 2012 11:20 de către aditzzu, modificat 1 dată în total.

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

levi74 scrie:Buna Seara!! Am ajuns la calculator si am vazut ce au scris doua persoane despre mine si am sa le raspund pe rind:
In primul rind cum este normal raspund asa cum i-am scris si in SMS domnului care a cumparat geanta:
Eu am pus o geanta la vinzare pe care am primit-o cadou si care a fost cumparata de la magazinul mentionat mai sus si in factura scrie clar geanta Prologic Survivor Takle Box, pe site am vazut ca varianta mea nu mai este, este una maron cu o singura diferenta un buzunar lateral mai mare (se poate vedea clar de toata lumea din poze) si nu este verde este maron, eu nu am postat poze cu geanta pt ca nu am avut timp si am indicat magazinul pt vizualizare stiind ca numai acolo se gaseste, geanta trimisa de mine este impecabila fara rupturi zgirieturi sau alte defecte, rog pe dl Adi sa o masoare si sa pune dimensiunile sa vedem daca difera, pt ca eu l-am rugat sa trimita un mail cu pozele gentii la magazin sa ii spuna cei de acolo daca este sau nu aceeasi geanta PROlogic SURR <<<<<<<<<, domnul nu a vrut si se vaita ca l-am tepuit si vrea sa o trimita inapoi. Nici macar nu mi-a scris ce nu ii convine la geanta macar si deasemenea dl nu stie ca gentile pe site apar intr-un fel si in realitate altfel(totdeauna sunt mai mici parca pt ca nu realizam cit inseamna cm aia in realitate) , iar de adresa cred ca este putin deplasat adresa este scrisa si pe colet si pe aviz si pe ramburs scz ca nu va uitati, a fost trimisa cu posta pt ca curier nu am putut sa o trimit pt ca dl nu a dat nici un tel sau cantact telefonik obligatoriu pt curier desi am dat geanta cu 150ron si suportam eu curierul. Asa ca sa ma lase in pace il rog si sa caste bine ochii inainte de a arunca cu noroi oricum si oricui si un fapt in plus pt el sa ia legatura cu cei 4 PATRU useri care au cumparat de la mine ceva in ultimele 10 ZILE cite ceva (lansete, mulinete, convertori)
ok ! o luam pe rand!

1. nu am dat contact telefonic atunci cum am comunicat prin sms asa cum zici tu la inceput?
2. te-am sunat chiar in vinerea BLACKFRIDAY si ai spus ca nu poti vorbi ca stai la rand la casa!!!!(atunci functiona telefonul meu)
3. suporti tu curierul? atunci ce zici de raspunsul tau pe mesaj privat:(il am in mesagerie)
"sa ne intelegem in 150 ron platesc eu cei 10--15ron posta?? daca este asa nu cred!!astept raspuns corect!!"

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

popescu59 scrie:Alooooooooooooooooooo dl LEVI te simti cu musca pe caciula? Eu am spus ce mi-a facut mie alt user-R.R. FISHING TEAM-acest user m-a jepacarit pe mine exact cum ai facut tu , daca citeai cum incepe comentariul meu nu mai facei o discutie de pomana . Nu am nici cea mai mica combinatie cu tine darrrrrrrrrrrrrrrr te rog sa ma crezi ca daca ereai erios spuneai asa . Dl cumparator nu va convine produsul va rog frumos suportati transportul si eu va returnez banii inapoi . Asa erea cel mai cinstit si cel mai corect sa procedati . Dar v-ati vazut cu banii in traista exact cum a facut cel care m-a inselat pe mine cu senzori si nu mai vreti sa inapoiati banii omului. Sunteti o persoana de buna credina rugati sa vi se inapoieze geanta cu costurile de transport asupra dumnealui si atunci toata lumea va va aplauda . Dar cind inchideti tel in nas omului si spuneti ca nu va intereseaza si mai ales il trimiteti cu genta pe la nu stiu ce magazine , mai mare risul. Omului nu ii place cea ce i-ati vindut si mai ales ca nu corespunde cu cea ce dorea omul, fiti corect si inapoiati banii omului .
In momentul cind omului nu ii convine produsul si vrea sa va returneze iar dv nu mai doriti asta , inseamna ca l-ati jepcarit pe om.
transpotul l-am platit eu!!

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Omule daca consideri ca ai fost inselat si baiatul nu accepta sa faca retur la geanta,mergi la politie si fa plangere ptr inselaciune

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”