FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
aditzzu

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de aditzzu »

aditzzu scrie:
levi74 scrie:Buna Seara!! Am ajuns la calculator si am vazut ce au scris doua persoane despre mine si am sa le raspund pe rind:
In primul rind cum este normal raspund asa cum i-am scris si in SMS domnului care a cumparat geanta:
Eu am pus o geanta la vinzare pe care am primit-o cadou si care a fost cumparata de la magazinul mentionat mai sus si in factura scrie clar geanta Prologic Survivor Takle Box, pe site am vazut ca varianta mea nu mai este, este una maron cu o singura diferenta un buzunar lateral mai mare (se poate vedea clar de toata lumea din poze) si nu este verde este maron, eu nu am postat poze cu geanta pt ca nu am avut timp si am indicat magazinul pt vizualizare stiind ca numai acolo se gaseste, geanta trimisa de mine este impecabila fara rupturi zgirieturi sau alte defecte, rog pe dl Adi sa o masoare si sa pune dimensiunile sa vedem daca difera, pt ca eu l-am rugat sa trimita un mail cu pozele gentii la magazin sa ii spuna cei de acolo daca este sau nu aceeasi geanta PROlogic SURR <<<<<<<<<, domnul nu a vrut si se vaita ca l-am tepuit si vrea sa o trimita inapoi. Nici macar nu mi-a scris ce nu ii convine la geanta macar si deasemenea dl nu stie ca gentile pe site apar intr-un fel si in realitate altfel(totdeauna sunt mai mici parca pt ca nu realizam cit inseamna cm aia in realitate) , iar de adresa cred ca este putin deplasat adresa este scrisa si pe colet si pe aviz si pe ramburs scz ca nu va uitati, a fost trimisa cu posta pt ca curier nu am putut sa o trimit pt ca dl nu a dat nici un tel sau cantact telefonik obligatoriu pt curier desi am dat geanta cu 150ron si suportam eu curierul. Asa ca sa ma lase in pace il rog si sa caste bine ochii inainte de a arunca cu noroi oricum si oricui si un fapt in plus pt el sa ia legatura cu cei 4 PATRU useri care au cumparat de la mine ceva in ultimele 10 ZILE cite ceva (lansete, mulinete, convertori)
ok ! o luam pe rand!

1. nu am dat contact telefonic atunci cum am comunicat prin sms asa cum zici tu la inceput?
2. te-am sunat chiar in vinerea BLACKFRIDAY si ai spus ca nu poti vorbi ca stai la rand la casa!!!!(atunci functiona telefonul meu)
3. suporti tu curierul? atunci ce zici de raspunsul tau pe mesaj privat:(il am in mesagerie)
"sa ne intelegem in 150 ron platesc eu cei 10--15ron posta?? daca este asa nu cred!!astept raspuns corect!!"

deci credibilitatea ta.........?

robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de robyvan »

mimisikuuu scrie:Omule daca consideri ca ai fost inselat si baiatul nu accepta sa faca retur la geanta,mergi la politie si fa plangere ptr inselaciune
da.....si politia se caca pe plangerea lui :lol: :lol: :lol: .....nu-s in stare sa rezolve cazuri grele, o sa rezolve cazul gentutza..... :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Rezolvarea este simpla -Cumparatorul expediaza produsul inapoi vinzatorului de la care isi primeste inapoi suma platita pentru produsul cumparat. Taxele de returnare vor fi suportate de cumparator . Asa e corect si normal sa se procedeze in toate cazurile cind unui cumparator nu ii place produsul cumparat.

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

robyvan scrie:
mimisikuuu scrie:Omule daca consideri ca ai fost inselat si baiatul nu accepta sa faca retur la geanta,mergi la politie si fa plangere ptr inselaciune
da.....si politia se caca pe plangerea lui :lol: :lol: :lol: .....nu-s in stare sa rezolve cazuri grele, o sa rezolve cazul gentutza..... :lol: :lol:
Nu,nu, de obicei astea sunt cazurile care se rezolva.....mai greu cu aia care fura statul sau cu cei care trag tzepi de milioane de euro

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

popescu59 scrie:Rezolvarea este simpla -Cumparatorul expediaza produsul inapoi vinzatorului de la care isi primeste inapoi suma platita pentru produsul cumparat. Taxele de returnare vor fi suportate de cumparator . Asa e corect si normal sa se procedeze in toate cazurile cind unui cumparator nu ii place produsul cumparat.
Corect,insa de asta miroase si a tzeapa,nici nu vrea sa auda de asa ceva

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Forumul nu se poate imparti in anunturi cu poza sau fara. Ptr asta am facut sectiunea de anunturi http://www.crapmania.ro/anunturi unde se pot da si calificative vanzatorilor, precum si comentarii.

Reclamatii cu privire la interzicerea unui utilizator in a mai posta anunturi se trimit la office@crapmania.ro

aditzzu

Mesaj de aditzzu »

popescu59 scrie:Rezolvarea este simpla -Cumparatorul expediaza produsul inapoi vinzatorului de la care isi primeste inapoi suma platita pentru produsul cumparat. Taxele de returnare vor fi suportate de cumparator . Asa e corect si normal sa se procedeze in toate cazurile cind unui cumparator nu ii place produsul cumparat.
Asa as vrea si eu.cu toate ca aici e vorba ca a trimis alt produs! De aceea am cerut adresa exacta si sa stiu ca ridica colet! Si ok platesc eu transport retur! Dar el e convins ca nu a gresit! Deci....? Concluzia e. CA AM LUAT TEAPA!

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Omule ca ai gresit tu ca a gresit el asta nu mai conteaza . Indiferent de persoana vinovata corect si foarte normal atita timp cit ai desfacut coletul si nu iti place produsUl cumparat este normal sa il returnezi pe cheltuiala ta . Vinzatorul isi primeste produl inapoi pe care il repune la vinzare .
In orice alta situatie cind nu doreste produsul inapoi se numeste JEPCAR SI TEPAR.
Un om serios de buna credinta ar fi spus simplu ok nu va place produsul va rog inapoiati-mi si va returnez valoarea produsului.
In ACEST CAZ ASTFEL DE USER PRIMESC TOATA STIMA DIN PARTEA NOASTRA .
Aceasta este rezolvarea corecta.

stratus

Mesaj de stratus »

Pana la urma cea mai simpla solutie aditzuu este : ai adresa lui il astepti noaptea in scara cu vreo doi amici ii arunci geanta pe cap si doua bate pe spinare sai nu-i mai arda dmnlui de tzepe cat traieste el ...am si eu un pretendent care ma asteapta ...numai sa am drum prin buc numai ca eu trebuie sa-i pun scaunu pe cap ,asa ca rabdare ca toate la timpu lor.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Dan M scrie:Forumul nu se poate imparti in anunturi cu poza sau fara. Ptr asta am facut sectiunea de anunturi http://www.crapmania.ro/anunturi unde se pot da si calificative vanzatorilor, precum si comentarii.

Reclamatii cu privire la interzicerea unui utilizator in a mai posta anunturi se trimit la office@crapmania.ro
Eu zic ca se poate imparti in Marele Bazar cu fotografii si Marele Bazar fara fotografii exact ca si cum e pus Bazar diverse asa se poate face,numai sa se vrea.
Ori sa fie obligatoriu anunturile cu fotografii reale,iar cele care nu corespund sa fie sterse direct fara alte comentarii ;)

PS Ori sa ne obisnuim cu teparii si cu asta basta :))
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”