FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
aditzzu

Re: levi74 este sau a devenit TEPAR!!

Mesaj de aditzzu »

destrug scrie:Faptul ca stimabilul este din Bucuresti nu are nicio relevanta. Incultura, infatuarea, smecherismul de doi lei se regasesc in toate zonele tarii, inclusiv la Arad.
Sarbatori fericite!
e adevarat! dar levi are diploma!
sarbatori fericite!

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

R.R. FISHING TEAM - Mai dobitocule si saracie ce esti faci pe victima ? Daca ereai corect iti primeai senzorii si imi dadeai bani inapoi foamea dracu ce esti . Si la ora asta senzorii sunt in cutia de la tine, care este si cutia ca si senzorii un jeggggggggggggg . Si inca un amanunt dobitocule , nu am avut de la nimeni nici cea mai mica reclamatie la cea ce am vindut eu pe aici. Am spus la toata lumea daca e vre-o problema si nu le place ce am trimis sa imi returneze si oameni isi vor primi banii inapoi, asa e corect sa lucram aici nu cum ai procedat tu un jepcar si fomist. Nu are nici un fel de importanta ce si cum principalul a fost ca nu mi-au placut cea ce mi-ai trimis si te-am sunat sa ti dau inapoi cu transportul pe cheltuiala mea , senzori au plecat retur la tine si i-ai refuzat si uite asa din toata vrajala asta pe linga cele 6 mil cadou la tine am mai platit inca 1,5 mil transport . Ti-am urat de cele 6 mil de care m-ai tepuit sa iti ei numai tamie si luminari sa ai lumina .Tu te numesti OM ? Vai de capu tau esti o foame de bani si atit.Dupa cum arata senzori ai spus tot despre tine ca persoana.
Ereai corect imi returnai banii frumos dar NU tu ai spus sa ma spal cu senzori pe cap ca tie ITI TREBUIE BANI si numai poti sa pui senzori la vinzare ca sa ii pun eu la vinzare sa imi recuperez banii. Esti un TEPAR SI PE LINGA ASTA O MARE JIGODIE DE OM.
Pentru mine esti istorie daca vrei senzori tii fac cadou numai sa platesti tu transportu. SI inca un amanunt tot ce vei pune la vinzare de acum incolo voi scrie pe acele topicuri ale tale cum ai procedat cu mine, sa nu se mai intimple si la altii asemnea JAPCA.

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

MINTI DE INGHEATA APELE ! CLONO ! nu meriti si nu o sa imi mai pierd timpol cu un GUNOI CA TINE .
Mare atentie sa ai ! :wink:

marius e. badea

Mesaj de marius e. badea »

Subiect incheiat,se poate inchide,multumesc! :lol: :lol: :lol:
All I need is a stick,a string and a needle,then let the fish come!
ENJOY FISHING CLUB-ROMANIA

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

De Nae Popescu poti spune orice, numai Clona nu :wink: .
Urban culture.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

R.R. FISHING TEAM - Incerci sa te aperi aducind injurii si jignind pe cei cu care conversezi, Problmea este foarte simpla am discutat cu tine mi-ai spus ca senzorii sunt IMPECABILI si cind a avenit coletul senzorii sunt niste jeguri la exterior si centrala este defecta nu are semnal la o distanta mai mare de 25-30 m plus ca se aude mai incet decit senzori . Astea sunt motivele pentru care am dorit sa ti returnez cu costurile de transport pe spinarea mea . Deci fratilor pe el nu il costa absolut nici un leu doar ca R.R. FISHING TEAM fiind o foame cu gura mare mi-a spus ca nu il intereseaza ca nu imi plac senzori sa ma spal cu ei pe cap fiindca lui ii trebuiesc banii.
Deci pentru acest user nu exista regula daca nu iti place ce cumperi de la el sa returnezi pe cheltuiala ta.
La noi erea foarte simplu ridica senzori pe care i-am returnat si imi inapoia banii, mie senzorii pe care mi ia trimis nu mi-au placut si erea normal si corect sa ii ia inapoi si sa imi returneze cele 6 mil platite.Deci e clar ca este un JEPCAR DE 2 LEI , daca sustine contrariu eu ii pot inapoia si acum senzori care nici nu au fost atinsi sunt si se gasesc si la aceasta ora in acelasi ambalj trimis de el.
Deci injuriile care mi le adreseaza axeasta clona de om sunt pentru a se disculpa si ma repet daca intradevar este serios de ce nu si- a luat inpoi senzori sa imi dea banii. FIINDCA ESTE UN JEPCAR SI UN TEPAR .De cele 6 mil sa isi cumpere la inceput medicamente dupa care luminari si tamiie .

Rahan

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de Rahan »

Sarbatori fericite tuturor! mai putin, ....."teparilor"!
BORN TO FISH
Stai departe de oamenii care îţi micşorează ambiţia.

raducosti

Mesaj de raducosti »

popescu59 scrie:R.R. FISHING TEAM - Mai dobitocule si saracie ce esti faci pe victima ? Daca ereai corect iti primeai senzorii si imi dadeai bani inapoi foamea dracu ce esti . Si la ora asta senzorii sunt in cutia de la tine, care este si cutia ca si senzorii un jeggggggggggggg . Si inca un amanunt dobitocule , nu am avut de la nimeni nici cea mai mica reclamatie la cea ce am vindut eu pe aici. Am spus la toata lumea daca e vre-o problema si nu le place ce am trimis sa imi returneze si oameni isi vor primi banii inapoi, asa e corect sa lucram aici nu cum ai procedat tu un jepcar si fomist. Nu are nici un fel de importanta ce si cum principalul a fost ca nu mi-au placut cea ce mi-ai trimis si te-am sunat sa ti dau inapoi cu transportul pe cheltuiala mea , senzori au plecat retur la tine si i-ai refuzat si uite asa din toata vrajala asta pe linga cele 6 mil cadou la tine am mai platit inca 1,5 mil transport . Ti-am urat de cele 6 mil de care m-ai tepuit sa iti ei numai tamie si luminari sa ai lumina .Tu te numesti OM ? Vai de capu tau esti o foame de bani si atit.Dupa cum arata senzori ai spus tot despre tine ca persoana.
Ereai corect imi returnai banii frumos dar NU tu ai spus sa ma spal cu senzori pe cap ca tie ITI TREBUIE BANI si numai poti sa pui senzori la vinzare ca sa ii pun eu la vinzare sa imi recuperez banii. Esti un TEPAR SI PE LINGA ASTA O MARE JIGODIE DE OM.
Pentru mine esti istorie daca vrei senzori tii fac cadou numai sa platesti tu transportu. SI inca un amanunt tot ce vei pune la vinzare de acum incolo voi scrie pe acele topicuri ale tale cum ai procedat cu mine, sa nu se mai intimple si la altii asemnea JAPCA.

Ba maistore dar tu nu ai avut jucarii cand ai fost mic?
Esti tare frustrat, ba gunoierule!
Spargutzas gurita aia flamanda de spurcaciuni!
Ba dar nu mai blestema asa de urat, ca aici nu este loc de Wudu sau de Doamne-Doamne!
Oricum ai fost un ciudat de la inceput!
Welcome to the World of NUTRABAITS

Fishing team Timisoara
XTR Royal Timisoara
CarpWest & A.P. Banatul Timisoara
CDI Fishing Team
Baron Fishing Team
Field tester SELECT BAITS
======= ReBeL4ever =======

raducosti

Mesaj de raducosti »

... si mai ai si multi pupinkuristi pe aici,cu care te intelegi sa postati impreuna!
Dar cine nu va cunoaste va mai si crede!
Welcome to the World of NUTRABAITS

Fishing team Timisoara
XTR Royal Timisoara
CarpWest & A.P. Banatul Timisoara
CDI Fishing Team
Baron Fishing Team
Field tester SELECT BAITS
======= ReBeL4ever =======

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie