Sfat mulinete incepator

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Re: Sfat mulinete incepator

Mesaj de Alin Galbenu »

max-carpfishing scrie:Eu i-am luat lui fiumeu acum cativa ani,4 mulinete CAPERLAN - M50F4C...dupa doi ani de forjat aiurea le-a dat de bune tot la un incepator si vad ca ii merg perfect si acum!!!
Apropo sa nu mai deschid un topic aiurea doar pentru o intrebare,intreb aici:deci se pot schimba varfurile intre ele la patru lansete identice?Am un amic care s-a apucat si si-a insirat lansetele pe pat...cat sa dus sa ia ceva din camara,ficasa a schimbat varfurile de la una la alta :lol: Acum asta m-a sunat disperat sa ma intrebe cum face sa afle care de unde este :lol: eu zic ca nu are nimic,doar la fabrica le imperecheaza care cum apuca. :-(
Parerea mea este ca nu prea e bine sa le combini, pot aparea jocuri in mufare. Si cu tamburii la mulinete e la fel!

Ontopic: okuma powerliner sau axeaon V2

max-carpfishing
Puncte: 0

Re: Sfat mulinete incepator

Mesaj de max-carpfishing »

Off-topic :evil:
Amicul asta al meu are Horizon-uri SFD,mufare inversa,iar lansetele sunt noi,deci uzura in zona de mufare sau eventuale jocuri in mufare nu au de unde sa fie,doar cat le-a fercat asta in joaca :lol: Eu zic totusi ca se pot amesteca pana la un punct...doar lansetele cu garantie ever(Greys,Chub,etc) se schimba fara probleme segmentele.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”