Sfat alegere mulinete.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cristi30
Puncte: 0

Re: Sfat alegere mulinete.

Mesaj de cristi30 »

Albert scrie:Pai asa e usor sa te hotarasti de unde sa cumperi :lol:
Am intrebat eu pe un alt topic de ce la ei se poate si la noi nu da' nah...am fost "certat" pe privat si nu mi s-a raspuns la intrebare. Cica nu-s suficient de valoros :lol: :lol:

Poate ne spune colegu' cristi30 cu cat pleaca mulineta asta de la Normark Romania.
Au pret mare si la Normark si nu inteleg de ce,pe Germania sunt 164 € si aici includem si adaosul magazinelor iar la noi pleaca de la distribuitor cu 979 ron fara TVA,normal ar trebui sa se implice magazinele si sa ceara explicatii de unde vine diferenta mare de pret

rila_gsm

Mesaj de rila_gsm »

cristi30 scrie:
Am intrebat eu pe un alt topic de ce la ei se poate si la noi nu da' nah...am fost "certat" pe privat si nu mi s-a raspuns la intrebare. Cica nu-s suficient de valoros :lol: :lol:

Poate ne spune colegu' cristi30 cu cat pleaca mulineta asta de la Normark Romania.
Au pret mare si la Normark si nu inteleg de ce,pe Germania sunt 164 € si aici includem si adaosul magazinelor iar la noi pleaca de la distribuitor cu 979 ron fara TVA,normal ar trebui sa se implice magazinele si sa ceara explicatii de unde vine diferenta mare de pret
Din pacate platim un pret prea mare pentru cat suntem de saraci.Multumesc de sfaturi. Voi lua ultegra 5500 xtb(care sunt 112-120 euro in germania)sau XTC(~140 euro).Cu tot cu transport tot ies mai ieftin.
La Multi Ani tuturor !!!

bradlly

Mesaj de bradlly »

cristi30 scrie:

Ma mananca palma sa pun un pariu ca in primavara cu 3 zile inainte de la targ se mai scumpesc cu 3,- 5 %, asta ca traim in Romania, si de 4 ani asta e traditia, si ne place sa fim traditionalisti...

Luati fratilor scule de afara ca e piata libera doar suntem cetateni europeni...si avem drepturi !!! pana cand vor revenii si ai nostrii cu picioarele pe pamant....

Si stiti ce-mi doresc cel mai mult... sa-i vad frate la garantii cand mergi cu un Shimano de 400 euro sa schimbi nu stiu ce drac de 150 de euro...defect de fabricatie, si o sa ne intrebe de unde am luat-o si-o so dea de gard ca nu face obiectul garantiei ( pentru ca binenteles daca nu e luata de la ei si nu au un castig care sa le permita sa tina garantia, dar o sa-i oblige Shimano Europe dupa ce faci reclamatii peste reclamatii, pentru ca ai garantie europeana ), si o sa aiba reclamatii la opc si...si...si-ti vine so dai dracului de piatza din Romanica la ce adaosuri se practica.

Hai La Multi Ani 2013 !!!
APS Bucuresti
Alexandru Brad

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Preturile sunt dictate de relatia dintre cerere si oferta, atata vreme cat o sa se cumpere mulinetele de x sute de euro, atat o sa fie pretul la noi iar din momentul in care vor scadea semnificativ vanzarile, vor scadea si preturile. Nu vreau sa le iau apararea comerciantilor de la noi dar ei au un business, nu o societate caritabila si daca pot sa vanda o mulineta de 150 de euro cu 300, atunci ar fi prosti sa n-o faca, tot ce putem face noi e sa cascam ochii, urechile si portofelele la ofertele din afara, pentru ca nici noi nu suntem "caritabili" (cel putin eu :) ).

max-carpfishing

Mesaj de max-carpfishing »

gor965 scrie:
arsinel scrie:..........
Intrebarea este: Oare ce se intampla de au scazut cu 50% preturile la ele ?
Se intampla acelsi lucru precum in cazul vechiului BBRLC ...adica vin variantele noi (Ultegra XS-C si XT-C) si se lichideaza stocurile cu cele vechi !
O fi scazut pretul in iarna trecuta la vechiului BBRLC,dar a crescut rapid la loc.Unde mai pui ca sunt magazine ce aveau anunt in primavara / vara pe site,ca vor primi (si au primit) in luna Octombrie 2012 BBRLC-uri modelul vechi :lol: Nu stiu de ce dar am impresia,chiar daca nu e oficial,ca inca se mai fabrica mulineta. :(
PS:Pretul lor pe site din IT este si acum de 154 de coco bucata...pe ici colo chiar mult mai mult :shock:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Na, poftim. Atunci eu ca vanzator sa nu ma supar cand am de vanzare 4 bblc noi si primesc oferte de 1600-1800lei ! :lol:
Pana cand si in Germania un BBLC sh folosit 2 sezoane costa 90-110e. Atunci pe ale mele(noi noute!)cu cat sa le dau ?
La noi toti vor moca ! :lol:

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Neamtul scrie:Na, poftim. Atunci eu ca vanzator sa nu ma supar cand am de vanzare 4 bblc noi si primesc oferte de 1600-1800lei ! :lol:
Pana cand si in Germania un BBLC sh folosit 2 sezoane costa 90-110e. Atunci pe ale mele(noi noute!)cu cat sa le dau ?
La noi toti vor moca ! :lol:
De bun simt nu inseamna moca cum nici pret mai mult decat dublu pe aceeasi mulineta nu inseamna de bun simt.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Adica tu consideri 1600-1800lei un pret de bun simt pt 4 bblc noi ? Asta e bataie de joc. :)

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Consider exact ce am scris. Cerere si oferta.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Neamtul scrie:Adica tu consideri 1600-1800lei un pret de bun simt pt 4 bblc noi ? Asta e bataie de joc. :)
Notiunea de "pret de bun simt" e, cel mult, o ... "ghidusie"! :) Contrar parerii majoritatii, pretul nu se formeaza conform regulii marxiste gen cost+adaos. Pretul e important prin informatia pe care o releva, anume aceea despre raportul dintre preferintele de timp/consum ale indivizilor si gradul de raritate ale bunurilor/resurselor la un moment dat. Altfel, disputa vanzator-cumparator e dintotdeauna: pentru cumparator orice pret e prea mare, pentru vanzator din contra. In orice caz, cata vreme o mulineta se cumpara cu o anumita suma de bani, la un anumit moment dat, acela e pretul ei.

Daca, intr-o discutie despre pret, faci apel la "bunul simt", ar trebui sa stii ca acesta e o notiune, eminamente, subiectiva, a fiecaruia. Chiar nu inteleg de ce te mira ca bunul simt personal ii spune unui anumit individ ca pretul unei mulinete e de X lei! :)

Tema de reflectie: crezi ca e imposibil ca, la un moment dat, undeva (nu neaparat in Romania), sa se gaseasca bblc-ul nou cu un pret de 100 de euro la vanzare?
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”