Abonamente 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
pharaoh
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Abonamente 2013

Mesaj de pharaoh »

zfcristian scrie:[
Pescuitul parca tot mai frumos e la cort!!!
Asa e. Ca si drill-ul cu lansete moi. :P. Pentru toate celelalte exista Mastercard :))))).
Serios acum. Daca as putea beneficia de o casuta ca la Corbu pe toate baltile unde as merge, as fi cel mai fericit. Am experimentat si "cazarea" la cort (si nu cele moderne, de crap), si in masina, si chiar sub cerul liber, langa bambine. Si in Delta pe coclauri ma gandesc cateodata ce buna era o casuta acolo, aproape de malul apei. Poate tine de siguranta oferita in anumite conditii, de confort nu sufar prea tare. Plus ca ai putea sa convingi si nevasta sa ti se alature intr-un weekend. Si un alt argument pro ar fi ca, in anumite conditii, la concursuri de ex., e bine sa te concentrezi cat mai mult pe pescuit, casuta conferindu-ti atat confort cat si protectie (la conditiile meteo) sau spatiu mare de depozitare, economie de timp cu montatul, demontatul. Anul trecut, pe Corbu 3, cheia de la casuta te costa 30 de lei suplimentar la taxa :). O prostie, pentru ca oricum nu aveai unde sa amplasezi un cort ca blocai digul.
Marius Sârbu

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Sincer ti-o spun m-ai facut sa te contrazic, usor usor mi,am facut o adevarata casa din cortul pe care il detin. Sa nu mai spun de rulota dotata de la A-z cu tot da tot ce este necesar pentru a te simti aproape ca acasa. Hai sa iti spun de cort ,un cort de 15 m patrati cu 2 spatii de dormit si o sufragerie de 9 m patrati . Dupa care urmeaza panoul solar de 90 w care imi da 220 v ori unde , antena satelit de la Focus , tv Lcd 19 `,aragaz 2 ochiuri , dus electric pentru zilele toride , 2 sisteme de incalzire pe gaz pentru zilele mai friguroase. Deci in mare aproape tot ce iti trebuie pentru a te simti ok. Si retine niciodata ca sunt cu rulota sau cu cortul nu sunt singur .Cortul il folosesc la locurile de pescuit unde nu pot intra cu rulota .Unii ma cred nebun cind incep sa ma instalez dar dupa aceea isi dau coate asta in special doamnele care mai insotesc pescarii .Asa ca ambele varinte pot deveni ok pentru partidele de pescuit peste 24 de ore.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie:Sincer ti-o spun m-ai facut sa te contrazic, usor usor mi,am facut o adevarata casa din cortul pe care il detin. Sa nu mai spun de rulota dotata de la A-z cu tot da tot ce este necesar pentru a te simti aproape ca acasa. Hai sa iti spun de cort ,un cort de 15 m patrati cu 2 spatii de dormit si o sufragerie de 9 m patrati . Dupa care urmeaza panoul solar de 90 w care imi da 220 v ori unde , antena satelit de la Focus , tv Lcd 19 `,aragaz 2 ochiuri , dus electric pentru zilele toride , 2 sisteme de incalzire pe gaz pentru zilele mai friguroase. Deci in mare aproape tot ce iti trebuie pentru a te simti ok. Si retine niciodata ca sunt cu rulota sau cu cortul nu sunt singur .Cortul il folosesc la locurile de pescuit unde nu pot intra cu rulota .Unii ma cred nebun cind incep sa ma instalez dar dupa aceea isi dau coate asta in special doamnele care mai insotesc pescarii .Asa ca ambele varinte pot deveni ok pentru partidele de pescuit peste 24 de ore.
Fara suparare, de te-as vedea cu tot calabalacul asta pe balta as rade bine si sanatos de toata agitatia..la fel si dom'shoara care m-ar insoti. Pan' la urma fiecare pescuieste cum considera si unde vrea da' sa ai teveu si dusuletu' dupa tine la o partida de 24 de ore e...circ :lol:
Ca sfat: iti lipseste o hazna mobila si chiar ca esti pescarul complet :lol:

On-topic: ce balti fara amenajari gen pontoane, cabanute, umbrelute, gratarute dar cu regim C&R , posibilitate de abonament si cu ceva peste-n ele stiti pe langa Bucuresti?Balti ...cat de cat salbatice, daca va mai amintiti ce-i aia :)

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

zfcristian -
Tata se vede ca nu m-ai vazut la pescuit sau daca ai facut-o nu ai observat ca trag rulota la locurile accesibile cu Audi A6 iar unde este cum spui tu un deal, o tractez cu Frontera 4x4 cu caucicuri cramponate deci merg pe orice balta vreti pe orice timp si nu dau inapoi sau sa ma tem ca as ramine acolo inpotmolit. Singura mea problema este ca rulota este cam lunga si nu imi permite terenul de pe multe balti sa intru cu rulota acolo.Am mai incercat dar ma doare sufletul sa o rup pe vre-o aratura.Dar sper ca pina la vara sa schimb si rulota cu una mai mica si atunci NIMIC da nimic nu imi va mai sta in cale .Cum gasesc o balta buna nu stau mai putin de 4-5 zile pe saptamina pe ea.Problema este ca baltile bune sunt cam rare , cu peste mare cu copaci cu verdeata ingrijita, hai ca am inceput sa o iau razna.

Albert-
Ai si tu dreptate dar partea cu dominsoara care te insoteste si ar ride nu o cred nici in ruptu capului.Am fost pe mai multe balti si unde am campat colegii care ereau insotii de domnisoare s-au lipit de noi la tv , la laptop si in cele mai multe cazuri la nelipsitul gratar. Sa nu mai spun cind au vazut cum se doarme in ce conditii nu prea le-a venit sa rida cind ele isi mai luau o bluza pe ele iar la noi in cort lumea dormea in pijama.Sa nu mai spun la 40 grade pe MV2 fara pic de umbra sa pui dusu in functiune si sa te racoresti cu apa din balta , o fi bine? As vrea sa te vad linga mine la un astfel de pescuit sa vad cit ar ride domnisoara care te insoteste.Cred cu siguranta ca a doua oara nu ar mai merge cu tine pe balta fara ceva conditii.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

pharaoh scrie: Plus ca ai putea sa convingi si nevasta sa ti se alature intr-un weekend.

A mea merge fara probleme fie ca e vorba de cort sau casuta pe Magura 9 , atat in 2012 cat si in 2011 a fost cu mine cam la toate partidele de pescuit in medie 20 de partide de 24 ore pe an si sincer iti spun ca am mai multa baza pe ea sa ma ajute la minciog decat pe altii

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

peterpan scrie:...
Mentionez ca anul acesta am pescuit (nu fac reclama - doar subliniez nivelul de cunostinte/experienta) pe urmatoarele balti (in ordine alfabetica) :
- Chiroiu 4
- Greaca
....
peterpan77 scrie:[/size]da, si eu am citit/auzit tot soiul de lucruri despre Greaca... si de bune si de rele...cert este ca nu iese fum fara foc :?
oricum, eu am specificat baltile pe care am pescuit deja in anul 2012 pentru a exemplifica "experienta acumulata" :) :)
as fi foarte interesat si de alte locatii, cum ar fi:
- Moara Vlasiei (am auzit ca are cea mai mare densitate de peste si mult peste mare)
- Pleasa (am auzit ca a facut investitii serioase in 2012 privind facilitatile de pe balta)
insa nu stiu daca fac abonamente si daca nu cumva bugetul alocat este prea mic :( :(

Am auzit si despre Sarulesti, Tancabesti dar cred ca "trebuie sa mai cresc" :oops:

Sulimanu este o idee... o sa ma documentez. Multumesc...
Dan M scrie:
RSC scrie:SUGESTIE: SCHIMBATI NUMELE SITEULUI IN CLONEMANIA

ps: @clona peterpan77
inainte platit = prost servit
Va rog sa incetati cu astfel de remarci. nu va obliga nimeni sa postati sau sa cititi in acest forum.
De altfel, peterpan77 nu e o clona a niciunui alt utilizator de aici. (si va pot demonstra) Eu cel putin asta inteleg prin clona. Daca d-voastra intelegeti altceva, va rog sa-mi spuneti si mie.

Topicul a fost deschis de userul peterpan si continuat de peterpan77 :lol: ...mai mult n-am ce-ti spune ca e evident :lol:
"Keep it simple!"

bradlly

Mesaj de bradlly »

zfcristian scrie:
pharaoh scrie: Plus ca ai putea sa convingi si nevasta sa ti se alature intr-un weekend.

A mea merge fara probleme fie ca e vorba de cort sau casuta pe Magura 9 , atat in 2012 cat si in 2011 a fost cu mine cam la toate partidele de pescuit in medie 20 de partide de 24 ore pe an si sincer iti spun ca am mai multa baza pe ea sa ma ajute la minciog decat pe altii
A mea merge peste deal de Magura 9, la socrii, deci teoretic e cu mine :lol: :lol: !!! e ideal !!! ea isi vede parintii, eu merg la peste.
APS Bucuresti
Alexandru Brad

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

popescu59 scrie: Albert-
.... dar partea cu dominsoara care te insoteste si ar ride nu o cred nici in ruptu capului..............As vrea sa te vad linga mine la un astfel de pescuit sa vad cit ar ride domnisoara care te insoteste.Cred cu siguranta ca a doua oara nu ar mai merge cu tine pe balta fara ceva conditii.
Dushulet tu nu intelegi ca tu traiesti in lumea ta. Dom'shoara care vine cu mine a pescuit(oricare ar fi ea :lol: ) vine tocmai pentru ce inseamna, pentru mine, activitatea asta. Daca vreau polologhia de conditii scrisa de tine mergem in Turcia sau Bulgaria si atunci tot rade de laptop,teveu, dush si alte improvizatii pe care le etalezi tu pe baltoaca.
Din pacate pt. tine pescuiesc de..30 de ani. Cand compar "utilarea" mea de-acum cu ce caram in copilarie dupa mine ce am acum e lux.Dar respecta pricipiile alea vechi: pescuit= o combinatie de aventura, salbaticie si chiar putina supravietuire.
Stiu ca tu nu dai doi bani p-astea asa ca nu discutam: eu incerc sa-ti spun ca ideaulul tau intr-o privinta e penibil pentru destula lume.Accepta si nu mai fi asa sfatoso-laudaros.
Nu prea ai cum sa ma vezi langa tine: nu ma pasioneaza concursurile si nici baltile all-inclusiv de pe langa Bucuresti.Unde-mi pun eu cortul de la Dechatlon tu nu poti sa-ti instalezi nici macar laptopul :lol:

Hert

Mesaj de Hert »

"Accepta si nu mai fi asa sfatoso-laudaros.
Nu prea ai cum sa ma vezi langa tine: nu ma pasioneaza concursurile si nici baltile all-inclusiv de pe langa Bucuresti.Unde-mi pun eu cortul de la Dechatlon tu nu poti sa-ti instalezi nici macar laptopul :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol:
Bogdan Chiriac

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

ALBERT -
Cind ai sa iesi din anonimatul tau de clona si te vei arata si tu in rindul pescarilor iti spun sigur ca iti va disparea talentul asta flegmatic si zeflemist .
Am inteles pentru tine este normal cind spui pescuit sa mergi in pustietate fiind satul de tot si toate avind la baza o mare experienta din toate domeniile si automat ceri sa fie Robinson Cruso , de parca te tine cineva sa faci asta . Pina una alta incerca sa te arati lumi pescarilor ca sa fi asociat intr-un colectiv, dar cred ca la cita lume ai jignit pe aici nu vei scoate capul NICIODATA . Vei ramine o clona care face comentarii ironice si jignitoare la adresa tuturor.Gresala nu este a ta sau a voastra ca sunt destui in situatia ta pe aici .Greseala vine de la adminul sitului care accepta sa primeasca in interiorul familiei acestea a pescarilor tipi ca tine care isi revarsa furia pe diferite persoane jignind la nesfirsit . Corect ar fi ca fara sa iti faci un profil in care sa fie introduse datele personale si domiciliul nu ar trebuii sa fie admisi pe forum. Aici isi pot face clone ca tine copii de 10 ani fara nici o problema si pot dezvolta discutii la nivel de adulti fara ca cei cu care intra in conversatie sa stie vreodata cine este in spatele acelei tastaturi.Deci simplu nu te acuz de nimic nu ai tu nici cea mai mica vina tu de descarci de nevoile si grijile personale fiindca se stie invidia e la mare pret .Asa ca intradevar daca esti o persoana serioasa cu gindul la pescuit te prezinti frumos acelora cu care faci conversatie pe aici, sa stie fiecare cu cine ar putea discuta anumite teme .
E simplu sa iti pui un nick X si sa balacaresti pe toata lumea , este mai greu sa iti declari identitatea fiindca asa nu mai poti face intodeauna anumite afirmatii si mai ales nu iti mai poti permite sa jignesti fara nici un sens sau rost.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”