CRAPMANIA 2013 -EDITIA A XI-A TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CRAPMANIA 2013 -EDITIA A XI-A TANCABESTI

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ptr cei care nu au mai prins loc la Crapmania, voi posta in cateva zile Cupa Seniorilor cam in aceiasi perioada (28-31 mai) si cam in aceleasi conditii !

Taxa 900 lei (taxa care asigura absolut tot) + 500-900 lei/echipa care va constitui fondul de premiere.... revin cat de curand cu anuntul ! :wink:

LISTA CU CEI CARE AU ACHITAT AVANSUL( LISTA FINALA) :

1 DANI DAN
2 VIO DAVID
3 FLORIN BRAILEANU
4 CRISTIAN ANDRONIC-ZOITA DANIEL
5 COSTIN CIPRIAN-ROMEO POPA
6 DOBOS IOAN MANUEL -ROSCA COSMIN
7 KISS LEVENTE
8 BARTIS IOZSEF
9 PASCU ILIE CLAUDIU
10 CRISTINEL CHIRITOI
11 STANOI CRISTIAN
12 DOCHITA CIPRIAN
13 TIBERIU MARTINIUC-SAUCIUC OVIDIU
14 DRAGOMIR GABRIEL
15 REPCIUC NICOLAE-BOGDAN BAGIAC
16 ADRIAN L
17 ALI MOTAZ (ABBARA CARP TEAM)
18 BOGDAN DRAGAN
19 DRAGOS SINCA
20 FLORIN AMARITEI-ADI VOICU
21 GABI SANDU
22 IRINEL BUNICA-MARIN LAURENTIU
23 MIRCEA SAMOILESCU
24 MIRCEA VODA-BODO IANOS
25 NITU IOAN
26 IOHANN KRAUS
27 GHITA COSTIN
28 DANI COPROS
29 RAZVAN GARCEA
30 GEORGE SLAVE
31 DOBREA DANIEL
32 FLORIN MASU
33 RAZVAN ALEXE-MIHAI FACA-BOGDAN LAZOPULU
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Petcu 79

Mesaj de Petcu 79 »

Fir intins

BURCEA IONUT
Partener Crapmania.ro

Mesaj de BURCEA IONUT »

CUMPAR LOC LA CRAPMANIA 2013.

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

@Vladut,
Am tinut sa ma adresez in primul rand tie ptr.a nu incepe o polemica cu userii acestui forum inainte de a accepta tu asta ca org.a concursului.
Stim cu totii ca anul acesta Crapmania se desf. altfel decat in anii precedenti,se va puncta doar calitatea ceea ce in conceptia mea daca nu tragi un loc bun in A sau unul ce tine ten sansele sa iei locul 1 pe balta sunt destul de mici.Pe Tancabesti oriunde se poate prinde peste mare dar intr-un concurs cu 33 de echipe sa prinzi sapte pesti mari e destul de greu .Sunt sigur ca nu exista balta perfect echilibrata dar putem sa o echilibram prin regulament cat de cat.Eu cred ca intr-un concurs pe Tancabesti cant.+calitatea e esentiala ptr. a da sansa loc 1 pe balta tuturor sectoarelor.Daca nu se doreste cantitate atunci eu cred ca ar trebui renuntat la premiul de balta si directionati ptr.sectoare ptr.ca altfel mai mult din jumatate din concurenti termina concursul dupa tragerea la sorti :!: Imi aduc aminte ca atunci cand am castigat Crapmania de pe B m-am luptat cu George Slave de pe C iar Gabi Sandu de pe A cu 600-700 kg abia de a castigat un loc 2 sau 3 pe sect.A.Astfel toti conc.indiferent de sect.au avut sanse reale de castig.
Inchei aici mentionand ca oricare va fi hotararea ta si a concurentilor voi participa neconditionat atat la Crapmania cat si la multe alte concursuri organizate de tine :)
P.S.Am stiut de la inceput de reg.concursului dar ptr.ca mai sunt atatea zile pana la concurs am tinut sa va expun un punct de vedere.
O seara buna tuturor!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Salut Claudiu, eu voi tine cont intotdeauna de dorintele participantilor. Dar, atat timp cat am anuntat un regulament si 33 de echipe au achitat avansul, orice modificare trebuie facuta cu acordul tuturor !
Asa ca, daca toti vor fi de acord , facem exact cum zici tu.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Vladut Mateianu scrie:Salut Claudiu, eu voi tine cont intotdeauna de dorintele participantilor. Dar, atat timp cat am anuntat un regulament si 33 de echipe au achitat avansul, orice modificare trebuie facuta cu acordul tuturor !
Asa ca, daca toti vor fi de acord , facem exact cum zici tu.... :wink:
Foarte corect .

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

[quote="claudiupascu"]@Vladut,
Am tinut sa ma adresez in primul rand tie ptr.a nu incepe o polemica cu userii acestui forum inainte de a accepta tu asta ca org.a concursului.
Stim cu totii ca anul acesta Crapmania se desf. altfel decat in anii precedenti,se va puncta doar calitatea ceea ce in conceptia mea daca nu tragi un loc bun in A sau unul ce tine ten sansele sa iei locul 1 pe balta sunt destul de mici.Pe Tancabesti oriunde se poate prinde peste mare dar intr-un concurs cu 33 de echipe sa prinzi sapte pesti mari e destul de greu .Sunt sigur ca nu exista balta perfect echilibrata dar putem sa o echilibram prin regulament cat de cat.Eu cred ca intr-un concurs pe Tancabesti cant.+calitatea e esentiala ptr. a da sansa loc 1 pe balta tuturor sectoarelor.Daca nu se doreste cantitate atunci eu cred ca ar trebui renuntat la premiul de balta si directionati ptr.sectoare ptr.ca altfel mai mult din jumatate din concurenti termina concursul dupa tragerea la sorti :!: Imi aduc aminte ca atunci cand am castigat Crapmania de pe B m-am luptat cu George Slave de pe C iar Gabi Sandu de pe A cu 600-700 kg abia de a castigat un loc 2 sau 3 pe sect.A.Astfel toti conc.indiferent de sect.au avut sanse reale de castig.

cam ai dreptate :wink:
cea mai mare problema este in sectorul A.cel mai dezechilibrat sector posibil.B si C sunt cat de cat ok.
trebuie sa discutam pe tema asta, sa gasim cea mai buna solutie(bineinteles, sa fie toata lumea de acord).

cip

Mesaj de cip »

Sunt total de acord cu propunerea.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Eu nu sunt de acord. Cand am platit avansul am stiut exact pentru ce tip de concurs platesc si nu prea as vrea sa se schimbe regulile initiale. Pe de alta parte sunt de acord cu Claudiu ca doar de pe A se poate castiga balta. Propunerea mea este sa nu dati premiu de balta, ci doar de sector. Premiul general sa fie redistribuit la premiile de sector. Pentru balta, daca se vrea, poti da o cupa.

Cristian Stanoi
Pescar de competitie

Mesaj de Cristian Stanoi »

Nici eu nu sunt de acord. Subscriu la propunerea de a nu se da premiu pe balta si la redistribuirea banilor catre sectoare.
Clubul Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”