Sunt curios cat arunci tu cu un fir de 0.40, ce faci daca este nevoie sa arunci 120-140 m?
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Bravo. Asta vroiam si eu sa il intreb,dar poate el pescuieste doar din barcadarius123 scrie:sincer nu stiu la ce va trebuie acesti ,,inaintasi,, le ca are rostul? cu cat mai multe noduri pe fir ca atat e riscul sa fie rupt de peste sau sa se incalceasca la aruncareun fir de 0,35 mm sau 0,40 mm e ok si atzi rezista 20 de kgcautale pe cele de la trabuco[/quote
Sunt curios cat arunci tu cu un fir de 0.40, ce faci daca este nevoie sa arunci 120-140 m?
Mai, "omul" are 12 ani si se baga in toate topicurile cu "sfaturi", se "distreaza" si cam atat, nu trebuie bagat in seama.kyosmin scrie:Bravo. Asta vroiam si eu sa il intreb,dar poate el pescuieste doar din barcadarius123 scrie:sincer nu stiu la ce va trebuie acesti ,,inaintasi,, le ca are rostul? cu cat mai multe noduri pe fir ca atat e riscul sa fie rupt de peste sau sa se incalceasca la aruncareun fir de 0,35 mm sau 0,40 mm e ok si atzi rezista 20 de kgcautale pe cele de la trabuco[/quote
Fara suparare, si eu sunt curios cum arunci cu 0.40 la 140 m..sau nah, hai, la 130darius123 scrie: Sunt curios cat arunci tu cu un fir de 0.40, ce faci daca este nevoie sa arunci 120-140 m?
Pai depinde ce fire de 0,28? Textile?Albert scrie:Fara suparare, si eu sunt curios cum arunci cu 0.40 la 140 m..sau nah, hai, la 130darius123 scrie: Sunt curios cat arunci tu cu un fir de 0.40, ce faci daca este nevoie sa arunci 120-140 m?
On-topic. Fir inaintas? Inca nu folosesc, desi pescuiesc cu fire de 0.28.