Am incercat sa ma loghez cu buletinul si nu merge

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
va astept maine la interviu atunciDan Badarcea scrie:@ Dan M
Eu cred ca esti clona !Dan Badarcea scrie:@ Dan M
Multumesc. O sa fiu acolo.Dan M scrie:va astept maine la interviu atunciDan Badarcea scrie:@ Dan M
cornel.s scrie:Nae in urma cu cativa ani incercam sa i-o pun si io lu` Cea Mai Buna si o invitam pa Milotina. Cadru natural, aer curat si nu ne vedea nimeni, pana anul trecut cand a sponsorizat un premiu la concursu` de casting si mi-am dat seama ca era vorba de Cea Mai Buna aruncare.
Ar fi minunat... Macar atat.Dan M scrie:in concluzie.
este aproape imposibil sa rezolvam total aceasta problema.
m-am gandit ca la un anume topic.. probabil Campionatul National de Pescuit la Crap - sa facem urmatorul lucru:
Voi crea un grup, iar in acel grup vor avea acces doar utilizatori cu nume real (sau cunoscuti).
Doar utilizatorii din acel grup vor putea scrie in sectiunea Campionatului National. Studiez problema si revin cu o solutie finala.
O seara placuta!
Dan M scrie:in concluzie.
este aproape imposibil sa rezolvam total aceasta problema.
m-am gandit ca la un anume topic.. probabil Campionatul National de Pescuit la Crap - sa facem urmatorul lucru:
Voi crea un grup, iar in acel grup vor avea acces doar utilizatori cu nume real (sau cunoscuti).
Doar utilizatorii din acel grup vor putea scrie in sectiunea Campionatului National. Studiez problema si revin cu o solutie finala.
O seara placuta!