REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de ionut72 »

Iti garantez ca nu o sa fie probleme cu clientii pe moara. Cei care vin in weekend o sa fi surprins dar platesc sa ia acasa peste.
@nit-matias

Nu week-end-ul va fi problema! :wink: (dealtfel ai fi surprins de cat de multe balti suntpline la sfarsit de saptamana).

Eu unul sunt pescar de timpul saptamanii (foarte rar, aproape niciodata, in week-end). De aceea, in ceea ce ma priveste, iti dezvalui 2 secrete:

1) La cati bani cheltui eu la o iesire de 24-48-72 de ore, 20 lei/24 de ore in plus e o nimica toata (cand insa discut anumite aspecte nu fac greseala sa le raportez strict la situatia mea personala).

2) O rarire a nr. de pescari in timpul saptamanii (de luni pana vineri seara), e benefica pentru mine personal, spre deosebire de Victoras pentru care nu e buna.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

osc1or scrie:Hai totusi sa nu ne bucuram ca se maresc taxele si ca vin cat mai putini oameni la garla... e jenant...
Ti-a luat cam mult timp sa citesti :
" CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2,IN CURSUL ANULUI 2011 !!!!!
" CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2,IN CURSUL ANULUI 2012 !!!!!
Bine ca nu am postat si "CRAPI CUMPARATI SI ELIBERATI IN M.V.2,IN CURSUL ANILOR 2010 si 2009", ca te apuca miezul nopti !!!!!
:D

Victoras Petcu

claudiue

Mesaj de claudiue »

Ba sa ne bucuram ca asa se vor mari automat locurile intre standuri daca nu se mai umple balta! :)

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Domnule Petcu,daca vine un gomos cu jeep-ul de peste 4000 cilindreea si va plateste 3 standuri consecutive ca sa pescuiasca cu 4 bete fara a fi deranjat de vecini , acceptati ?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Roman Eugen scrie:Adevarul e ca in ultimii 2 ani pe MV2 a fost jale dpdv al aglomeratiei plus ca la fiecare partida am avut neplaceri din cauza vecinilor de stand, eu sau partenerii cu care mergeam. Mai ales din cauza ca vecinului care venea langa mine si i se parea ca a da in dreptul standului sau insemna sa dea peste mine, sau din cauza ca incerci sa probezi diferite nade sau momeli ( sau faci o braila cu prietenii) si vine Gogu tampitu' si planteaza langa tine cu barcuta un sac de porumb si te-a linistit... astea sunt motive pt care se aleg alte balti mai "lejere" . Pe MV2 s-a pierdut din vedere faptul ca pescarii vin sa se relaxeze nu sa se certe cu toti nebunii :wink:
Dle Eugen," fiecare face cum il duce capul " !!!
P.S. Frumosa fotografie................................... :wink:
Fişiere ataşate
205166_215752388435263_100000015094015_918710_1553670_n.jpg
205166_215752388435263_100000015094015_918710_1553670_n.jpg (67.37 KiB) Vizualizat de 909 ori
Victoras Petcu

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Domnule petcuvictor, eu chiar va felicit pentru ceea ce ati realizat pe aceasta balta. Ati dus aceasta balta la un standard mult peste medie, aproape de top! Multi spun ca e nr 1... asa o fi, nu comentez.
Crapii cumparati si eliberati in MV2 sunt o mare investitie, sunt foarte convins de chestia asta! Dar totusi, sa mariti taxa pentru pescuit c&r, eu consider ca nu e corect.
De ce in martie 2013 trebuie sa platesc 10 lei in plus pentru pescuit pe balta dvs fata de noiembrie 2012? ce ati adus in plus in acest timp?
Stiu ca nu plangeti dupa unu ca mine... nu sunt eu clientul nr 1, dar sunt sigur ca sunt multi ca mine, dezamagiti de aceasta taxa, acest lucru fiind un lucru in plus pt a cauta si alte solutii pt pescuitul de placere.

P.S nu vreau sa intru in nici o polemica cu dvs, departe de mine acest lucru...
Critic echilibrat

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

eugen dragnea scrie:Domnule Petcu,daca vine un gomos cu jeep-ul de peste 4000 cilindreea si va plateste 3 standuri consecutive ca sa pescuiasca cu 4 bete fara a fi deranjat de vecini , acceptati ?

Nu accept asa ceva in primul rind din respect fata de toti pescarii care pescuiesc pe M.V.2 !!!
La pescuitul de 24 de ore,vara se intimpla destul de des ca pescarul sa vina insotit de un prieten (care de multe ori nu este nici macar pescar),dar doreste sa stea pe lac noaptea ,la o bere,etc,lucru pentru care vrea sa plateasca taxa normala de pescuit desi el nu are nici macar scule de pescuit !!! Cred ca toti pescari care pescuiesc noaptea pe M.V.2,stiu ca nu accept asa ceva daca cel in cauza nu ocupa un loc de pescuit pe care sa se vada macar o lanseta (binenteles imprumutata de la cel cu care a venit) !
Oricum ca sa fie mai clar acest lucru,am umblat putin la regulament si la punctul 5 scrie destul de clar:
" Pescarul are dreptul la un singur bon/zi, indiferent daca pescuieste C&R sau daca pescuieste cu retinere 5 kg de peste !"

Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

osc1or scrie:Domnule petcuvictor, eu chiar va felicit pentru ceea ce ati realizat pe aceasta balta. Ati dus aceasta balta la un standard mult peste medie, aproape de top! Multi spun ca e nr 1... asa o fi, nu comentez.
Crapii cumparati si eliberati in MV2 sunt o mare investitie, sunt foarte convins de chestia asta! Dar totusi, sa mariti taxa pentru pescuit c&r, eu consider ca nu e corect.
De ce in martie 2013 trebuie sa platesc 10 lei in plus pentru pescuit pe balta dvs fata de noiembrie 2012? ce ati adus in plus in acest timp?
Stiu ca nu plangeti dupa unu ca mine... nu sunt eu clientul nr 1, dar sunt sigur ca sunt multi ca mine, dezamagiti de aceasta taxa, acest lucru fiind un lucru in plus pt a cauta si alte solutii pt pescuitul de placere.

P.S nu vreau sa intru in nici o polemica cu dvs, departe de mine acest lucru...
"De ce in martie 2013 trebuie sa platesc 10 lei in plus pentru pescuit pe balta dvs fata de noiembrie 2012? ce ati adus in plus in acest timp?"

Dle, in acest timp (noiembrie 2012 - ianuarie 2013) nu prea am adus nimic, dar din martie 2012 si pina in noiembrie 2012,am populat lacul cu 5,5 tone de crap cu greutati intre 3 kg si 6 kg , am cumparat si populat M.V.2, cu inca 132 de crapi cu greutati cuprinse intre 7 kg si 24 kg, cu preturi destul de piperate ( aprox 1500 kg x 10 euro ), am reparat digul , etc !!! Problema nu se pune asa cum credeti dvs ! Taxele anuntate acum,nu se vor modifica in cursul anului ,indiferent de cite investitii voi face in anul 2013 !
Victoras Petcu

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

Nea Victore stii bine ca anul trecut aproape la fiecare iesire de weekend am avut probleme cu vecinii mai ales in dreptul pontonului unde se incaleca standurile. Nu am zis-o cu rautate dar chiar deranjaza ; stii ca eu sunt pasnic :wink:

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

asta cu distanta dintre standuri e o problema . mai ales acolo unde trebuie sa arunci peste 100 m . cand aduci pestele de la peste 100 m , daca o ia in stanga sau dreapta i-a fericit pe cei de langa tine si pe urmatorii . iar la o distanta de 12-13 m intre standuri e foarte putin . unii arunca perpendicular pe malul opus , altii perpendicular pe malul de pe care pescuiesc. cum malurile nu sunt drepte iese o bulibaseala in locurile respective . noaptea nu mai vorbesc ce se intampla .
poate ar trebui incercat marirea taxelor si rarirea standurilor, astfel ca profitul sa fie acelasi pana la urma .
si pentru sanatatea pestilor ar fi bine ca si asa saracii ma mir ca mai au buze . cand prinzi cate un crap , vezi ca mai are inca 10 intepaturi iar la unii buza de jos e facuta praf .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”