Ba s-avem pardon, Moncher: e vorba doar de clonele "cu alzheimer", care uita si cum le cheama de la o postare la altaVladut Mateianu scrie: Acum am inteles si eu cine era de fapt deranjat de clone......Ce manipulare.....

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ba s-avem pardon, Moncher: e vorba doar de clonele "cu alzheimer", care uita si cum le cheama de la o postare la altaVladut Mateianu scrie: Acum am inteles si eu cine era de fapt deranjat de clone......Ce manipulare.....
RSC scrie:Andrei Vladeanu, de straja Crapmaniei!andrei vladeanu scrie:... iata un exemplu elocvent de manuirea unei clone
este vorba de robert 82, care posteaza in urma cu cateva minute.... Andrei Vladeanu, (prea) vigilent la portile forumului!
![]()
ps: Andrei Vladeanu...tu ce clona manuiesti:lol:?
gor965 scrie:Da, eu !andrei vladeanu scrie:eu sunt de acord ca adminul forumului sa-mi posteze tabloul cu id-urile de la care postez, iar in acest mod sa se vada daca am clone sau nu. e simplu.RSC scrie: ps: Andrei Vladeanu...tu ce clona manuiesti:lol: ?
se mai incumeta cineva?
Da, corect. Pa Amstafandrei vladeanu scrie:andrei vladeanu scrie:eu sunt de acord ca adminul forumului sa-mi posteze tabloul cu id-urile de la care postez, iar in acest mod sa se vada daca am clone sau nu. e simplu.RSC scrie: ps: Andrei Vladeanu...tu ce clona manuiesti:lol: ?
se mai incumeta cineva?
tu pune-l pe ala de pe infopescar
Poi lasa-l sa zica singur ca dup-aia spune ca suntem intolerantiandrei vladeanu scrie:nu. pe el.
cornel.s scrie:`Ai Berusky! Coraj.
Il pun ... tot pe Infopescar !andrei vladeanu scrie:gor965 scrie:Da, eu !andrei vladeanu scrie:
eu sunt de acord ca adminul forumului sa-mi posteze tabloul cu id-urile de la care postez, iar in acest mod sa se vada daca am clone sau nu. e simplu.
se mai incumeta cineva?
tu pune-l pe ala de pe infopescar