Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cornel.s scrie: Atunci nu mai e interesant. Da` frate! Cum ati reusit sa-i dati buleala to`mai lu Steriade, atunci?
Era pr`etenu` meu. Tu sau curat-murdar?!
N-am habar despre ce vorbesti !cornel.s scrie:Cam ciudat sa "concediezi" pamfletaru`, nu crezi?
Dagabi1 scrie:Cornele, in situatia data tu ai recunoaste ceva (nu in particular) !?!
Inseamna ca patronu`.gor965 scrie:cornel.s scrie: Atunci nu mai e interesant. Da` frate! Cum ati reusit sa-i dati buleala to`mai lu Steriade, atunci?
Era pr`etenu` meu. Tu sau curat-murdar?!N-am habar despre ce vorbesti !cornel.s scrie:Cam ciudat sa "concediezi" pamfletaru`, nu crezi?
sunt perfect de acord cu pamfletul si imi place sa-l tratez ca atare.gor965 scrie:Trecand peste faptul ca aici se discuta despre clonele acestui forum, trecand peste faptul ca personajele literare de pe alte forumuri nu prea au legatura cu subiectul de fata, trecand peste faptul ca nu se poate avea certitudinea ca X e chiar cel care a scris nu stiu ce despre Y, cred ca e suficient sa adaugi in finalul postarilor o propozitie de genul celei de mai jos si s-a ales praful de raspunderea in fata judecatorului :andrei vladeanu scrie:..................
ai ceva de spus, spune, semneaza si asuma-ti. inclusiv in fata judecatorului.
...acest text este un pamflet si trebuie interpretat ca atare !
Eu de unde sa stiu ? Motivele pot fi multiple ... poate i-o fi frica sa nu-l dea careva in judecata !andrei vladeanu scrie:
sunt perfect de acord cu pamfletul si imi place sa-l tratez ca atare.
dar de ce nu se semneaza cu numele real?
atat vreau sa intreb.
e un creator adevarat si de aceea semneaza cu pseudonim (PSEUDONÍM ~e n. Nume de împrumut pe care îl adoptă un om de creație (scriitor, artist, pictor etc.) și sub care este cunoscut publicului)Vasilica Baboieru scrie:e vedeta,ce nu stiai?
in cazul nostru definitia suna putin altfelRSC scrie:e un creator adevarat si de aceea semneaza cu pseudonim (PSEUDONÍM ~e n. Nume de împrumut pe care îl adoptă un om de creație (scriitor, artist, pictor etc.) și sub care este cunoscut publicului)Vasilica Baboieru scrie:e vedeta,ce nu stiai?