Vladut, nu e propunerea mea. Stai sa-ti aduc aminte :Vladut Mateianu scrie:Deocamdata , lucrurile vor ramane asa cum sunt, dar vom lua in discutie si propunerea lui Florentin, se pare ca in anumite puncte de vedere are dreptate....
si in replica data lui Tatae, care nu prea era de acord cu tine :Vladut Mateianu scrie:NU SE VOR MAI ADMITE CERTURILE, POLEMICILE DAR SI CEL MAI ALES LUCRU INTALNIT PE ACEST SITE : MISTOUL.
Raspunsurile care NU vor pastra linia topicului sau vor avea caracter ostentativ vor fi sterse, iar utilizatorul care incalca in mod voit aceasta regula, VA FI BANAT.
...
PS Totusi, va exista si o rubrica intitulata "Ca pe vremuri" unde fiecare va putea scrie ce vrea, ca pe vremuri !![]()
![]()
Sa-ti aduc aminte si rezultatul votului. 68% in favoarea ideii taleVladut Mateianu scrie: @cristi Y
In parte ai dreptate, dar te referi doar la un mic grup de utilizatori. Majoritatea nu au avut si nici nu ar fi avut curajul sa deschida un topic(sau poate sa se si logheze) din cauza mistoului in exces.
Despre rating ce sa mai vorbesc ?
Deschide acum calculatorul si vezi ca pe crapmania sunt logati 3-4 utilizatori , in timp ce pe www.pescuitul.ro sunt peste 100 logati. Permanent !
Intra acolo pe forum, la pescuitul crapului si vei vedea ce inseamna un dialog civilizat si constructiv.

@gor965
Uita-te la lista membrilor, in ordinea descendenta cronologic a inscrierii si vei fii uimit sa vezi cu cine discuti despre pescuitul la crapgor965 scrie:Cand m-am inregistrat eu erau 550 de useri ( 25.05.2007)iar acum sunt 1250 (28.08.2007 , crescuta-ti in 3 luni cat altii in 2 ani !!!). Crezi ca lumea carp-fishingului va ramane mica in conditiile astea ? Evident nu toti sunt pescari de competitie ori nu practica exclsiv C&R...

@petre iulian
Daca nu cumva Yeti este cealalta personalitate (malefica) a cuiva pe care l-am auzit eu urland noaptea la luna in Delta