recomandare scaun

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mimisikuuu
Puncte: 0

Re: recomandare scaun

Mesaj de mimisikuuu »

Sefer Marian scrie:
mimisikuuu scrie:Scaunul de la Nash,defapt cred ca toate modelele lor,au un mare minus,spataru se lasa pe spate doar la maxim 45 grade,nu inteleg de ce? Ca si o constatare al meu,modelul Hi-back,are doua pozitii mari si late de reglaj
Eu am modelul Lay Back si e exact acelasi reglaj , mai mult de atat pentru ce vrei sa il cobori ? ca te intorci cu picioarele in sus :))
Un prieten are un scaun Fl care se lasa spatarul foarte mult,fac asteptarile mai usoare,adormi fara probleme in el,pacat insa ca materialul e f subtire plus ca cedeaza imediat la cusaturi
Fişiere ataşate
image.jpg
image.jpg (125.75 KiB) Vizualizat de 429 ori

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Poate face cineva poza la ce "variante"se face scaunul? Cat de mult se lasa pe spate?
Multumesc!

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Lasat pe spate la maxim
Fişiere ataşate
image.jpg
image.jpg (90.45 KiB) Vizualizat de 407 ori

Alex0711

Mesaj de Alex0711 »

mimisikuuu scrie:Lasat pe spate la maxim
Indulcege Recliner-ul se rabateaza total .Pararel cu solul.
Alex0711 (Calaretu Alex)
TWO CARP TEAM

Sefer Marian

Mesaj de Sefer Marian »

Alex0711 scrie:
mimisikuuu scrie:Lasat pe spate la maxim
Indulcege Recliner-ul se rabateaza total .Pararel cu solul.
Modelele Indulgence Hi Back si Lay Back nu se rabateaza pentru ca au spatarul mai inalt ca sezutul , iar daca il lasi pe spate si te lasi pe el centrul de greutate se muta de pe picioarele scaunului si se intampla accidente :lol: deci nu ar fi avut nici o logica ca la aceste 2 modele sa fi avut posibilitatea sa le lasi pe spate mai mult de atat

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Hi-back cu 64cm inaltime e mai bine zis un "little-back",stai linistit ca nu e asa inalt ,majoritatea scaunelor au spataru de 70cm,nu mai zic de cele de la Chub care e de 1m inaltimea spatarului

Sefer Marian

Mesaj de Sefer Marian »

Eu am zis ca spatarul e mai lung decat sezutul , iar pe mine nu ma deranjeaza deloc , daca vreau sa ma intind sau sa dorm ma duc in pat , daca vreau sa stau pe scaun stau pe scaun , pentru cei care vor sa se foloseasca de un produs in ambele scopuri solutia e Daiwa Infinity Overnighter Bedchair

mimisikuuu

Mesaj de mimisikuuu »

Sefer Marian scrie:Eu am zis ca spatarul e mai lung decat sezutul , iar pe mine nu ma deranjeaza deloc , daca vreau sa ma intind sau sa dorm ma duc in pat , daca vreau sa stau pe scaun stau pe scaun , pentru cei care vor sa se foloseasca de un produs in ambele scopuri solutia e Daiwa Infinity Overnighter Bedchair
Gata boss,ma duc in pat,nu se rastoarna oricum,la ala de la fl spataru e mai lung decat sezutul si nu sunt probleme,scaunul e foarte bun insa am zis ca era loc si de mai bine. Hai,o seara buna

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”