CN 2013

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CN 2013

Mesaj de barbumarius »

@Cornele

tu cred ca esti de la AGVPS. Cum intri tu in subiect, cum nu mai posteaza nimeni. :lol: :lol:

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

GClaudiu scrie:Foarte bine Bogdanpesc, nu m-am gandit la asta. S-ar putea adauga o "cota" mica in taxa de permis, 2-5lei, nu cred ca o sa moara nimeni (s-au scumpit taxele la stat si n-a murit nimeni). Daca se zice ca sunt peste 200k persoane care platesc taxa de permis, s-ar aduna suma pentru echipa nationala de Crap, Spining, feeder si eu mai stiu ce.
Ideea nu e rea, insa mai bine ma duc si "braconez C&C" decat sa dau un euro/an la AGVPS, nu am incredere ca banii vor merge acolo unde dorim PUNCT

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Catalin Bujita scrie:
GClaudiu scrie:Foarte bine Bogdanpesc, nu m-am gandit la asta. S-ar putea adauga o "cota" mica in taxa de permis, 2-5lei, nu cred ca o sa moara nimeni (s-au scumpit taxele la stat si n-a murit nimeni). Daca se zice ca sunt peste 200k persoane care platesc taxa de permis, s-ar aduna suma pentru echipa nationala de Crap, Spining, feeder si eu mai stiu ce.
Ideea nu e rea, insa mai bine ma duc si "braconez C&C" decat sa dau un euro/an la AGVPS, nu am incredere ca banii vor merge acolo unde dorim PUNCT
Atunci un cont, unde fiecare sa doneze cat poate, eu unul n-as muri de 10lei pe ani si probabil altii la fel. Faza e, cine se ocupa de banii din cont, nici asta nu e plauzibil fiindca in Romania e foame mare si tentatia e si mai mare, chiar daca nu e foame. :lol: :lol:

Acum Dumnezeu cu mila, cornel.s cu bagatu in seama si CN 2012 cu CM 2013.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Ar fii culmea sa se stranga cotizatii de la pescarii amatori pentru ca "experimentatii" sa aiba bani pentru CN/CM...Pescarii autointitulati "de competitie" trebuie sa gaseasca surse de autofinantare, chiar daca o sa fie constituiti in federatie, asociatie sau cooperativa...Bani de la stat NU O SA VINA!
"Keep it simple!"

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

GClaudiu scrie:Eh, asta cu Divia B, am uitat-o, dumneavoastra sunteti mai familiarizat cu regulamentul si stiti mai bine decat mine.
Nu detin adevarul suprem Claudiu. Cu totii avem libertatea sa ne dam cu parerea. Mai important este ce facem cu parerile, in ce cadru le sustinem? Personal sunt dezamagit ca dupa atatia ani, asa "rai", participantii la CN nu mai au posibilitatea sa-si spuna parerea si nici sa o sustina prin vot.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

RSC scrie:Bani de la stat NU O SA VINA!
Esti sigur?
Te asigur ca sunt cluburi care au fost sponsorizate de catre stat sau institutii ale statului.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

gabisandu scrie:
Esti sigur?
Te asigur ca sunt cluburi care au fost sponsorizate de catre stat sau institutii ale statului.
Concret, exemple?
"Keep it simple!"

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

RSC scrie:
gabisandu scrie:
Esti sigur?
Concret, exemple?
Sapa singur. Ai sa gasesti.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

barbumarius scrie:@Cornele

tu cred ca esti de la AGVPS. Cum intri tu in subiect, cum nu mai posteaza nimeni. :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , pentru ca spun anumitor lucruri pe nume.
Ieri, toata ziua astia la televizor ziceau c-am fost sef la doi si 15 si impreuna cu talpes l-am salvat pa chioru de brutarie. Acum sint de la AGVPS si vreau to`mai io sa-l desfiintez. Maine voi citi altele. Nu conteaza! Important e sa am ce citi :D .
Urban culture.

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

asa cum in pretul pachetului de tigari exista o acciza care se duce la sanatate sau in pretul benzinei o acciza de mediu etc ,asa se poate face si la permisul de pescuit
banii odata intrati in cont nu pot fi folositi de agvps,in alt scop decat pentru competitii,altfel se numeste deturnare de fonduri si e belea
contul sa fie gestionat de o comisie formata din reprezentantii de la toate disciplinele(ei stiu sigur ce deplasari se fac ).Sigur acesti bani ,nu vor acoperii cheltuielile suta la suta ,dar sunt o baza importanta de plecare si de formare a unui buget pentru acest frumos si dificil sport si de neinteles de multi
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”