tu cred ca esti de la AGVPS. Cum intri tu in subiect, cum nu mai posteaza nimeni.

Moderator: gor965
Ideea nu e rea, insa mai bine ma duc si "braconez C&C" decat sa dau un euro/an la AGVPS, nu am incredere ca banii vor merge acolo unde dorim PUNCTGClaudiu scrie:Foarte bine Bogdanpesc, nu m-am gandit la asta. S-ar putea adauga o "cota" mica in taxa de permis, 2-5lei, nu cred ca o sa moara nimeni (s-au scumpit taxele la stat si n-a murit nimeni). Daca se zice ca sunt peste 200k persoane care platesc taxa de permis, s-ar aduna suma pentru echipa nationala de Crap, Spining, feeder si eu mai stiu ce.
Atunci un cont, unde fiecare sa doneze cat poate, eu unul n-as muri de 10lei pe ani si probabil altii la fel. Faza e, cine se ocupa de banii din cont, nici asta nu e plauzibil fiindca in Romania e foame mare si tentatia e si mai mare, chiar daca nu e foame.Catalin Bujita scrie:Ideea nu e rea, insa mai bine ma duc si "braconez C&C" decat sa dau un euro/an la AGVPS, nu am incredere ca banii vor merge acolo unde dorim PUNCTGClaudiu scrie:Foarte bine Bogdanpesc, nu m-am gandit la asta. S-ar putea adauga o "cota" mica in taxa de permis, 2-5lei, nu cred ca o sa moara nimeni (s-au scumpit taxele la stat si n-a murit nimeni). Daca se zice ca sunt peste 200k persoane care platesc taxa de permis, s-ar aduna suma pentru echipa nationala de Crap, Spining, feeder si eu mai stiu ce.
Nu detin adevarul suprem Claudiu. Cu totii avem libertatea sa ne dam cu parerea. Mai important este ce facem cu parerile, in ce cadru le sustinem? Personal sunt dezamagit ca dupa atatia ani, asa "rai", participantii la CN nu mai au posibilitatea sa-si spuna parerea si nici sa o sustina prin vot.GClaudiu scrie:Eh, asta cu Divia B, am uitat-o, dumneavoastra sunteti mai familiarizat cu regulamentul si stiti mai bine decat mine.
Esti sigur?RSC scrie:Bani de la stat NU O SA VINA!
Concret, exemple?gabisandu scrie:Esti sigur?RSC scrie:Bani de la stat NU O SA VINA!
Te asigur ca sunt cluburi care au fost sponsorizate de catre stat sau institutii ale statului.
Sapa singur. Ai sa gasesti.RSC scrie:Concret, exemple?gabisandu scrie:Esti sigur?RSC scrie:Bani de la stat NU O SA VINA!
Te asigur ca sunt cluburi care au fost sponsorizate de catre stat sau institutii ale statului.
barbumarius scrie:@Cornele
tu cred ca esti de la AGVPS. Cum intri tu in subiect, cum nu mai posteaza nimeni.![]()