Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu o interzic eu. O interzice legea. Prima nu era federatie sportiva.bogdanpesc scrie:mai ,oare asa sa fie?
cineva infiinteaza o federatie SRL,fara nici un sprijin sau vre-o recunoastere, fireasca de altfel, a vreunei ramuri de pescuit de competitie(sportiv) si deja ne dai vot de blam sau interzici infiintarea altei federatii.....parca mata esti la a doua federatie?....prima federatie nu a interzis-o pe urmatoarea?
Mai usor cu dezinformarea.Vladut Mateianu scrie:Pai crezi ca este prost sa dea cashul din mana ?La disciplina CRAP se invart banii, asta o stie toata lumea, de la AGVPS la ultimul pescar !
Evita postarile mele,(asa cum fac si eu cu ale tale) deoarece perversiunea ta ma sileste sa imi manifest un comportament mai vechi, de huligan, si in pescuit.Vladut Mateianu scrie:Nepoate ai luat-o razna ? Ai grija ca intreci masura, nu stiu de unde pana unde ne tragem de sireturi....
Stefan Popescu scrie:toto,toto `U`C scrie:De ce nu ii faci o oferta APCR-ului in care ii cedezi disciplina crap ?
Poate ideea le va surade cluburilor din APCR si te vor sustine in demersul de infintare a Federatiei.
![]()
ca sa faci o oferta cuiva, trebuie sa-ti solicite ceva. Dar, poate nu ai inteles. Federatia a fost deja infiintata si o alta nu se mai poate constitui. Acum este in curs de autorizare. Dar avand in vedere faptul ca cluburile din APCR nu iau atitudune fata de un demers facut in numele lor este de natura a intelege ca nu doresc acest lucru. Problema este simpla; daca membri APCR consimt sa supuna dezbaterii adunarii generale cele doua aspecte (demersul lui Andrei Vladeanu facut in numele APCR si solicitarea colaborarii in organizarea competitiilor de crap) si sa ia o decizie, federatia este deschisa la orice discutii. Am facut si cateva invitatii in acest sens, dar au fost declinate.
Fane am inteles eu sau tu nu vrei sa lansezi o cerere de oferta. Chiar te vei sacrifica pe altarul carpfishingului sau doar incerci sa retrezesti vulcanul ca sa mai produca ceva cenusa, ca al`fel nu renaste pasarica Phoenix. Strategia ta a fost din totdeauna "agatatul" personalitatilor si aruncatul lor "la-naintare". Ai tu impresia ca cineva din APCR-u` asta care a sustinut crapmania.ro pana deunazi va lasa vre-un "subiect" la voia intamplarii? Ejti melc daca traiesti din impresii. Nici-un individ nu se va TRANSFORMA in Iuda de dragul tau.Stefan Popescu scrie:toto,toto `U`C scrie:De ce nu ii faci o oferta APCR-ului in care ii cedezi disciplina crap ?
Poate ideea le va surade cluburilor din APCR si te vor sustine in demersul de infintare a Federatiei.
![]()
ca sa faci o oferta cuiva, trebuie sa-ti solicite ceva. Dar, poate nu ai inteles. Federatia a fost deja infiintata si o alta nu se mai poate constitui. Acum este in curs de autorizare. Dar avand in vedere faptul ca cluburile din APCR nu iau atitudune fata de un demers facut in numele lor este de natura a intelege ca nu doresc acest lucru. Problema este simpla; daca membri APCR consimt sa supuna dezbaterii adunarii generale cele doua aspecte (demersul lui Andrei Vladeanu facut in numele APCR si solicitarea colaborarii in organizarea competitiilor de crap) si sa ia o decizie, federatia este deschisa la orice discutii. Am facut si cateva invitatii in acest sens, dar au fost declinate.
Popescule, ia-o usor spre dormitor si odihneste-te pana vei fi solicitat sa revii, acum esti prea inhibat.Stefan Popescu scrie:Nu am facut oferta nimanui. Am afirmat ca federatia este deschisa la discutii. Nu maintereseaza banii nimanui, dar daca afirmi ca acestia exista, insemna ca au si fost folositi. Deja se pare ca un beneficia al lor da cu subsemnatul pe la DNA.
PS Nu miza pe sindromul Iuda. O sa ramai surprins de numarul lor.