Cupa Clubul Pescarilor ed. a III-a TANCABESTI 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

parerea mea este ca a fost totusi un concurs reusit, chiar daca au mai fost unele mici "evenimente" care se intampla la fiecare intrecere pe aceasta balta care se pare ca starneste in unele persoane instincte primare greu de tinut in frau :lol:. dpdv al organizarii nu cred ca au fost mari probleme. iar daca au fost unele lacune, sper ca pe viitor sa nu mai existe, oricum, eu voi face tot posibilul.
din pacate rasturnarile de clasament nu au fost spectaculoase, locurile 1 creionandu-se cam dupa primele 24 de ore, in schimb, echipa senzor a fost cea care a reusit in ultima noapte o revenire puternica ocupand pe final locul 2 pe sector in dauna echipei din Ploiesti.
le multumesc si pe aceasta cale participantilor, ii felicit dinou si sper sa se fi simtit bine in cele trei zile de pescuit pe o balta ca Tancabestiul.

clubul pescarilor ureaza tuturor pescarilor de crap FIR INTINS si in special celor care in curand ne vor reprezenta in Serbia, sper la fel de bine ca in ultimii ani !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

George Slave

Mesaj de George Slave »

BOILESMANIA-este 17-20sau 17-21?

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

felicitari si din partea mea lui Val si lui Cezar.

@vladut
Locul ESTE de cacat Vladut...dar la nivelul de peste prins pe sectorul B, s-a ridicat la nivelul locului doi... si sa nu ma contrazici ca sti bine ca-l cunosc in cele mai mici amanunte.

Felicitari castigatorilor si tuturor celor care au participat.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Felicitari la toti castigatori si participanti! Organizare a fost excelenta si ne am simtit toti foarte bine. Merci nea cornele, la anul urmator!!Adriano
RESPECT, Musaro Adriano

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Busse scrie:Gata Valpii nu te mai supara - ca nu arde da vezi anu asta am facut eu un misto daca la anu faci tu eu tre sa ma supar?

Radu Badica
OK Radule - asa imi placi mult de tot ! :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Trebuie si eu sa mentionez concursul facut de baietii de la Ploiesti - Ghita & Gabi - erau vecinii mei . Cit au vrut sa prinda peste , au prins ! Dupa aia ....... :lol: :lol: :lol:
Nu stiu multe despre pontonul 5 - dar felicit pe Adi Firimita pentru ca a luat locul 1 pe sectorul nostru . Noua ne era frica de corcodus si salcie , plus avicola 3-4 .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Felicitari Cornel, nu e usor sa pui totul cap la cap si sa rezolvi tot felul de probleme.

Felicitari participantilor si castigatorilor!

Felicitari Val & Cezar! Ori Tancabestiul si-a schimbat "fata", ori voi stiti mai multe... Pe un loc pe care toata lumea il considera ca "looser"... Acum cativa ani, 2 platici numa' bune de prajit (crocant, mamaliga si mujdei... mmm) era tot ce puteai scoate de acolo :cry: :lol: :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

oricum s-a intamplat ceva si cu pestele la concursul asta...poate sa fie faptul ca apa era crescuta pe inaltime cca 0.5 m poate mai bine...
sau poate s-a intamplat ceva cu pescarii...
una peste alta a fost bine, pesti s-au prins putin ca numar dar cine a scos o medie peste 5...6 kg a avut de astigat...
dar cel mai frumos lucru a fost atmosfera de pe balta...putin racoare noaptea dar...
oricum cert este ca Tancabestiul, da rezultate unde nu te astepti...te duci pe un loc unde sti ca s-a prins mult si o furi de iti vine sa te arunci in apa.
asa ca cel mai bine e ca fiecare loc pe care pici sa-l tratezi serios ca pe un loc castigator.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@vali,

Stai linistit, platicile sunt acolo, dupa prima zi chiar glumeam ca-l putem bate si pe nea Costica Maty la stationar.. :lol: :lol:
Mandarina a fost baza . Uite, vecinul nostru Florentin s-a chinuit cu alte fructe ,Strawberry, ananas si nu prea a ciugulit... :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@gabi,

Asa e, apa a fost un pic crescuta, asa ca n-ar trebui sa mire pe nimeni de ce s-a prins un pic mai bine spre amonte, vezi Avicola, Vaci 2, si pe unde se mai putea intercepta...
Oricum, raminem datori c-o bere, ca whisky-ul s-a consumat.. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”