spod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: spod

Mesaj de Claudiu Garlea »

neamtu scrie:spunetimi voi ce magazin iti da lanseta la proba k eu nu am auzit ...doar daca o platesti inainte :lol: :lol:
Dan Mitranescu, ii dai banii omului pe lanseta, daca iti place si asta, o pastrezi si banii ii raman. Daca o rupi, banii ii raman, daca o aduci "teafara si nevatamata" inapoi, iti primesti integral banii.

Stiu ca scrisese undeva, ca practica chestia asta in legatura cu MTX14, din ce stiu de la el de pe site, au si un SPOD, intreaba-l.

kitz

Mesaj de kitz »

Entity duo de la Nash

neamtu

Mesaj de neamtu »

daca o rup ii ramin bani hmmmmmmm pai atunci ce proba mai este si asta ............ai perfecta dreptate madaline k diametrul bulgarilor ,si cum te obisnuiesi k spodul ,mie mi-a luat un an sa pot incarca la maxim un horizont distance spod de 3,80 :lol:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

neamtu scrie:daca o rup ii ramin bani hmmmmmmm pai atunci ce proba mai este si asta ............ai perfecta dreptate madaline k diametrul bulgarilor ,si cum te obisnuiesi k spodul ,mie mi-a luat un an sa pot incarca la maxim un horizont distance spod de 3,80 :lol:

Pai proba auzi... propietarul cum isi protejeaza investitia? Daca ar da la toti lansete si ar calca pe ele, le-ar arunca de colo, colo... :oops:

gaby 11

Mesaj de gaby 11 »

Baracuda Mustang 5lbs,ieftin si bun.
Arunca lejer 120-140m.

Madalin 88

Mesaj de Madalin 88 »

sau daca mai vrei ceva ieftin pokee superior carp 3 5 lb undeva la 200 ron
Prinde,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!!!
FIELDTESTER SENZOR PLANET
www.snz.ro

neamtu

Mesaj de neamtu »

sal gaby la ce magazin ai vazut baracuda mustang ??????sa ma duc sa ii iau si eu pulsul ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”