World Carp Classic 2007 - Franta

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

nu stiu de ce ma obosesc sa raspund la problemele d-lor stelu si voronin.
in fine.
lucrurile stau cam asa. concursul WCC se desfasoara an de an sub aceleasi auspicii. se prinde foarte putin, catre deloc.
anumite echipe romanesti merg an de an din doua considerente.
primul este cel al participarii, vezi Doamne selecta.
al doilea este legat de sansele mari de a prinde podiumul. ai luat un crap, esti in primii trei. ai luat doi, castigi!

ps rosioru a luat juma' de tona la sarulesti ca sa prind podiumul. de ce nu s-o fi dus la WCC? :shock:
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:nu stiu de ce ma obosesc sa raspund la problemele d-lor stelu si voronin.
in fine.
lucrurile stau cam asa. concursul WCC se desfasoara an de an sub aceleasi auspicii. se prinde foarte putin, catre deloc.
anumite echipe romanesti merg an de an din doua considerente.
primul este cel al participarii, vezi Doamne selecta.
al doilea este legat de sansele mari de a prinde podiumul. ai luat un crap, esti in primii trei. ai luat doi, castigi!

ps rosioru a luat juma' de tona la sarulesti ca sa prind podiumul. de ce nu s-o fi dus la WCC? :shock:
Nu o fi avut bani.... :D :D :D :?: :!:
Nu inteleg care e problema domnilor in cauza sa judece cine si de ce participa la concursuri la care nu sunt calificari care sa faca selectie...?? :shock:

Sa se duca cine vrea unde vrea...cat de pescari sunt..aia e problema lor...poate si eu m-as duce la un astfel de concurs oricat de analfabet as fi in materie de pescuit...poate am sansa sa-l vad in actiune pe Ken T.
Glumeam...nu m-as duce...dar oricum cine a fost ...foarte bine.
Nu mai criticati oameni buni ca nu aveti ce...

Fire intinse!
Andrei
Milionar excentric

voronin

Mesaj de voronin »

nu vad unde e problema si de ce s au oparit unii.
echipa din sinaia am exclus o din ecuatie. am si precizat ca ei poate au prins o zi mai slaba.
de celelalte echipe am spus ca ar fii mai bine sa se ocupe de altceva, nu de concursuri.
de aici si pina la actiuni de ultrasi "care urasc de moarte adversarii " e distanta mare.
domnilor aveti o mare problema.
nu suportati ca altcineva sa aiba o alta parere. il porcaiti imediat si il trageti de urechi. la voi e permis orice, chiar daca jigniti sau va permiteti sa apreciati cit de mare pescar e unul sau altul.
cu scuzele de rigoare, daca tot ne permitem aprecieri, in afara lui vladeanu, ceilalti ce nume "cunoscute" sunt in carp-fishing si de ce nu au participat la WCC ?
Eu nu m am dus sa concurez pt. ca imi cunosc lungul nasului. cind vreau sa vad marii pescari la lucru meg in vizita la marile concursuri si bag la cap.
niciodata nu voi insista in prostie si nu am sa ma fac de ris.
asta insa nu ma impiedica sa observ si sa am o parere.
e un sport si o parere poate avea oricine, cum spunea un mare pescar ro. in viata.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@voronin,

daca tu gasesti vreo (cat de mica) jignire in postarile (doua) mele, mamanc tastatura. asa ca citeste mai bine si masoara-ti cuvintele inainte sa scrii ceva.
si mai citeste din urma rezultate la concursuri daca vrei sa vrei sa vezi ce nume "cunoscute" sunt ceilalti... cu toate ca nu asta conteaza cel mai mult... iar de comparat cu andrei, nu poti, ca el e UNIC :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:D :D :D
Stii melodia lui Guta " Cine-i capitanu' ? " :D :wink:
Vezi cu ce nume rimeaza..... :D
Ultima oară modificat Mar Sep 18, 2007 22:40 de către Vladut Mateianu, modificat 1 dată în total.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

e o problema de fond la mijloc.
multi ii considera pe cei care nu merge la concursuri niste ratati. asta observ zilnic pe acest sait. de aceea ies si aceste discuti de neoprit cine e bun , cine e prost etc. asa ca mai bine ati incerca sa intelegeti ca nu toata lumea are bani de concursuri, dar poate sa fie pescari de top ! si uni plini de bani ca cei de care scrieti mai sus si ii stim si noi de la tancabesti sau dirvari sa isi rasfete fundurile grase prin franta doar din smecherie si cu zero sanse de cistig. asa vad eu lucrurile, ca unul care vad lucrurile de jos. speram ca momentan si o sa pot sa demonstrez ca stinta nu are legatura cu bani sau cu jipurile

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ voronin

problema e ca nu s-a oparit nimeni, dar limbajul de mahala pe care-l folosesti la adresa celor care au participat la WCC, irita un pic mai mult pe cei care-i cunosc pe tipii in cauza, asa ca ar fi mai bine sa te abti de la asemenea invective si sa-ti spui doar parerea, pe care nu ti-o poate obiecta nimeni.

@ cezardinu

e intr-adevar o problema de fond aici si nu cu dezacordurile pe care le faci (cred eu, cu intentie), ci cu faptul ca nimeni de aici nu te considera un ratat, asa cum spui, ci doar putin invidios si cu ceva frustrari pe care le arati singur chiar daca nu vrei...imi pare rau ca tu nu-ti misti fundul "slab" in Franta si n-ai masina de teren (eu am niste adidasi puma), dar gandeste-te ca nu traim in R.P.D. Coreana unde totul se "imparte" in mod egal si de fapt nimeni nu are nimic.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

cezardinu scrie:e o problema de fond la mijloc.
multi ii considera pe cei care nu merge la concursuri niste ratati. asta observ zilnic pe acest sait. de aceea ies si aceste discuti de neoprit cine e bun , cine e prost etc...
Nu cred ca ai dreptate ca "cei care nu merge la concursuri sunt niste ratati". Ma rog, e parerea ta. Discutia a aparut (unu a aruncat o piatra in balta si 100 se chinuie s-o scoata :lol: :lol: :lol: ) nu de la "cine e bun , cine e prost etc..." ci de la cine considera unii ca sunt prosti si ne reprezinta la WCC!

E treaba lor daca-si "rasfata fundurile grase" prin Franta sau prin alte tari! Sau daca merg in obiele sau in "jipuri"! E treaba lor pentru ca sunt inscrisi la concurs ca, sa spunem, persoane fizice, pe banii lor!

Oricum nu cred ca o scoatem la capat, ca romanul e obisnuit sa se uite in curtea vecinului sa vada de ce are multi bani, in loc sa se uite in gradina lui si sa se intrebe de ce oare el nu are...

Dar aici intram in filozofie, si oricum suntem OFF TOPIC la greu, asa ca pentru mine este END OF STORY !

S'auzim de bine,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Nici eu nu am bani suficienti sa ma bat cu granzi pescuitului din Romania, dar pana atunci stau in banca mea si nu ma hazardez.
e adevarat ca si in pescuit sunt pescari mai putin talentati, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i jignim si sa radem de ei, pana la urma inbratisam aceasi pasiune.
Urmaresc si eu rezultatele de la concursuri de vreo 2 ani si cred ca stiu in special la cine va referiti dar nu sunt de acord. Patronul balti Darvari, domnul Victor este un om de onoare si care pune suflet in cresterea crapilor.De acea trebuie respectat ca om cel putin, de nivelul dansului ca pescar ma abtin sa comentez. de patronul de la Tancabesti nu am o parere buna, dar nul cunosc personal, doar din auzite prin magazine ca este un mare betiv si ca se poarta urat cu clienti .Dar a reusit sa-si faca cea mai buna balta de crapi mari din romania si a reusit sa invete oamenii sa nu mai ia pestii acasa ! Bravo lui.
Asta este parerea mea, sa nu dati cu parul ! :D

victorash

"rasfatarea fundurilor grase"

Mesaj de victorash »

"rasfatarea fundurilor grase" ...se face pe cel putin 800 lire + alte multe costuri aditionale..si daca ai "sansa" sa pescuiesti o saptamana pe mlastina pana la rotula , dupa o plimbare de 2 ore cu barca catre standul repartizat, poti sa-i spui rasfat :), basca sa mai ramai si fara bautura in zilele astea izolate:)..

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”