REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: REGULAMENT SI TAXE IN ANUL 2013

Mesaj de Victoras Petcu »

popescu59 scrie:Dl Petcu despre vopseaua care trebuie sa fie vizibila zi noapte nu ne spui nimic? Eu am incercat cu vopsea verde fosforescenta si cind este soare nu se vede peste 50 m , in schimb cind este inorat se vede perfect pina la 200 m . Asa ca nu uitati si acest mic amanunt care este de mare importanta. Ar fi culmea sa fie puse plancartele si sa nu se vada ce nr au pe ele , la 150 m e o problema culoarea.Deci un sfat de la cei care se pricep ar fi indicat.

Am primit azi modelele cum vor arata panourile:

Panoul:
culoare = gri refrectorizant
inaltime = 60 cm
latime = 30 cm

Cifrele:
inaltime = 40 cm
culoare = siclam forescent

In poze din cauza blitului si a culorilor gri refrectorizant si siclam forescent , se vede fondul panoului alb si culoarea cifrelor rosu !!!!!
Fişiere ataşate
017.JPG
(522.9 KiB) Încă nu a fost nedescărcat
018.JPG
(533.36 KiB) Încă nu a fost nedescărcat
019.JPG
(519.76 KiB) Încă nu a fost nedescărcat
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stai sa vezi acum carcotasii la lucru : ca nu este buna culoarea, ca nu este bunul fondul... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ce sa mai comenteze circotasii ? Trebuie sa fii orb sa nu recunosti ca sunt facute perfect . Sa vezi la anul cind or sa fie facute si umbrare, atunci chiar ca nu mai ai ce comentarii sa mai faci .

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

wow,
aceste panouri sunt facute cu un extraordinar bun gust!!
acum se justifica cresterea taxei!!
Critic echilibrat

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

popescu59 scrie:Ce sa mai comenteze circotasii ? Trebuie sa fii orb sa nu recunosti ca sunt facute perfect . Sa vezi la anul cind or sa fie facute si umbrare, atunci chiar ca nu mai ai ce comentarii sa mai faci .

" Sa vezi la anul cind or sa fie facute si umbrare, atunci chiar ca nu mai ai ce comentarii sa mai faci."

Problema cu "umbrarele" se va rezolva mai mult ca sigur la anul, prin cele doua rinduri de salcii plantate anul trecut (salciile au sa faca umbra in locul "umbrarelor ) !!!!! :wink:
Victoras Petcu

Ari GOLD

Mesaj de Ari GOLD »

Cei care vor sa pescuiasca noaptea cu un insotitor pe M.V.2, poate sa-si aleaga ca insotitorul sa fie pescar sau sa vina la pescuit ziua !!

As vrea sa inteleg si eu ceva : Pana la urma daca insotitorul meu este pescar ( partenerul de pescuit/concurs etc ) poate sa stea noaptea cu mine pe balta platindu-se o singura taxa??

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Ari GOLD scrie:Cei care vor sa pescuiasca noaptea cu un insotitor pe M.V.2, poate sa-si aleaga ca insotitorul sa fie pescar sau sa vina la pescuit ziua !!

As vrea sa inteleg si eu ceva : Pana la urma daca insotitorul meu este pescar ( partenerul de pescuit/concurs etc ) poate sa stea noaptea cu mine pe balta platindu-se o singura taxa??
Nu se poate plati o singura taxa, plus ca insotitorul "sa fie pescar" trebuie sa ocupe neaparat un loc de pescuit !
Am rectificat:

"19. Pescarul care va pescui noaptea,nu are voie sa fie insotit decit de sotie,copii(maxim 15 ani),o prietena sau un pescar care trebuie sa pescuiasca pe un alt stand !"

O alta varianta pentru cei care vor sa vina la pescuit cu insotitor, ar fi varianta cu "pescuitul de zi (intre orele 06.00 - 18.00)," cind pescarul poate sa vina la pescuit ziua chiar si cu doi insotitori, fara ca acestia sa pescuiasca si fara sa achite nici o taxa (pe alte balti se practica taxa de agrement) !
Victoras Petcu

clabuc

Mesaj de clabuc »

faptul ca nu exista taxa de agrement este un plus. baltile care au asa o taxa isi pierd f multi clienti.

Doar o sugestie : sa poata pescui 2 pescari cu 4 lansete in acelasi stand si sa plateasca aceeasi taxa de stand sau o taxa mai mare cu pana la 25%
- astfel 2 pescari care nu au bani sau nu vor sa plateasca suma intreaga , se cupleaza si platesc la jumate dar nu ocupa mai mult de 1 stand
- asta chiar ar face diferenta si ar genera mai multe standuri ocupate pe termen mai lung
- sunt f putine balti care au optiunea asta, eu stiu doar Chiroiu si M9
- cu aceasta optiune administratia nu are nimic de pierdut

Ce se poate pierde :
pescarii care au banii si ar fi venit oricum la pescuit dar in loc de 2 standuri cu 8 lansete prefera 1 stand cu 4 lansete. Cred ca sunt destul de putini pescaii care sa aleaga astfel

Ce se castiga :
daca taxa este marita cu 25% cum spuneam mai sus, creste taxa pe stand si acei 25% sunt un castig ptr administratie
pescarii care nu si-ar permite sa vina cu taxa intreaga, si astia cred ca sunt multi.
2 pescari care au bani doar de 12 ore stau 12 ore si ocupa 2 standuri, cu optiunea de mai sus stau 24 ore si ocupa doar 1 stand

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Doar o sugestie : sa poata pescui 2 pescari cu 4 lansete in acelasi stand si sa plateasca aceeasi taxa de stand sau o taxa mai mare cu pana la 25%
Din moment ce sunt tot 4 lanseste de ce sa plateasca mai mult cu 25%?
pescarii care au banii si ar fi venit oricum la pescuit dar in loc de 2 standuri cu 8 lansete prefera 1 stand cu 4 lansete. Cred ca sunt destul de putini pescaii care sa aleaga astfel
Daca sunt destul de putini, ce interes ar avea administratia sa faca miscare asta?Din experientele trecute administratia stie ca noaptea insotitorii, de obicei, fura.
pescarii care nu si-ar permite sa vina cu taxa intreaga, si astia cred ca sunt multi.
Pai, daca nu-si permit sa plateasca o taxa intreaga, sa mearga pe alte "balti de pescuit" unde-si permit (si unde stau si se uita la lansete)! Voi nu v-ati plictictisit de tot felul de "pescari" care vor sa nu cheltuiasca nimic si sa prinda 20 de crapi intr-o zi?
2 pescari care au bani doar de 12 ore stau 12 ore si ocupa 2 standuri, cu optiunea de mai sus stau 24 ore si ocupa doar 1 stand
.

Pai, interesul administratiei nu e sa ocupe doar un stand, ci 2, ca d'aia s-au chinuit oamenii astia sa faca asa de multe!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Din moment ce sunt tot 4 lansete de ce sa plateasca cu 25% mai mult? Aici sunt 2 variante pe care le putea alege administratia: ori sa accepte un insotitor al pescarului (dar varianta acesta a cazut din cauza experienteleor neplacute, noaptea insotitorii bagau pestele in sacosa si o "luau spre padure"), ori (varianta care s-a impus) insotitorul pescarului de peste noapte sa fie, la randu-i, pescar si sa ocupe un stand alaturat,standurile fiind suficient de mici, apropiate, astfel incat tu si insotitorul sa fiti practic impreuna.
Repet, interesul administratiei e sa se ocupe cat mai multe standuri si, totodata, sa se minimizeze posibilitatile de furt!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”