Tutusi, ai si un merit : ai reusit sa ne strangi pe toti impotriva ta !

Bravo! Asa te vreau

Evaluare greșită. Voi vă mâncați între voi, dar cred că nu pricepi.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Bravo! Asa te vreauStefan Popescu scrie:Esti doar o amintire... sau un cosmar urat de care peste 2-3 ani nu se va mai sti nimic.....
Tutusi, ai si un merit : ai reusit sa ne strangi pe toti impotriva ta !Exact ce ai urmarit...
Serios? Ia uite aici:cornel.s scrie:In procesul cu LRS-u`.Stefan Popescu scrie:Unde?cornel.s scrie:Fane, ca tot dormi tu cu "pasaje" din lege su` cap. Cum te-a cardit Fata Mihut in instanta![]()
![]()
![]()
?!
Boala romaneascaStefan Popescu scrie: Voi vă mâncați între voi, dar cred că nu pricepi.
Serios? Ia uite aici:Stefan Popescu scrie:cornel.s scrie:Fane, ca tot dormi tu cu "pasaje" din lege su` cap. Cum te-a cardit Fata Mihut in instanta![]()
![]()
![]()
?!
In procesul cu LRS-u`.
Te regăsești?cornel.s scrie:Io-te!
ALIENÁ, alienez, vb. I. 1. Tranz. (Jur.) A transmite cuiva un drept sau un lucru prin vânzare, cesiune etc.; a înstrăina. 2. Refl. (Livr.) A înnebuni. ♦ A deveni ostil societății, factorilor de civilizație, a se simți izolat în societatea modernă. [Pr.: -li-e-] – Din fr. aliéner, lat.
CUUUUUM?! Am zis io ca te-ai certatStefan Popescu scrie:Te regăsești?cornel.s scrie:Io-te!
ALIENÁ, alienez, vb. I. 1. Tranz. (Jur.) A transmite cuiva un drept sau un lucru prin vânzare, cesiune etc.; a înstrăina. 2. Refl. (Livr.) A înnebuni. ♦ A deveni ostil societății, factorilor de civilizație, a se simți izolat în societatea modernă. [Pr.: -li-e-] – Din fr. aliéner, lat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M-am certat eu cu cineva?
Si procesomanii au drepturi garantate in tara astacornel.s scrie:Serios? Ia uite aici:Stefan Popescu scrie:cornel.s scrie:Fane, ca tot dormi tu cu "pasaje" din lege su` cap. Cum te-a cardit Fata Mihut in instanta![]()
![]()
![]()
?!
In procesul cu LRS-u`.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjk1MDIz
Admite recursul. Facut de mine.
andrei vladeanu scrie:nu stiu. nu ne-am apucat inca.
sa vedem daca isi doresc cluburile. s-ar putea sa nu vrea aceasta asociere federativa, iar proiectul sa fie sortit esecului la fel ca epava dumitale de federatie...