World Carp Classic 2007 - Franta

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

voronin

Mesaj de voronin »

@Vali Vesa & cornelserbu

sunt un om educat si din respect pt. voi sau cei care navigheaza pe acest site am sa inchei discutia.
parerea insa despre cei care participa la concursuri, de genul celui din franta, nu mi o poate schimba nimeni.
si as mai vrea sa fac o remarca. eu nu am amintit nici un nume. am vorbit la modul general si nu consider ca am folosit un "limbaj de mahala".

va salut cu respect.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bine ca s-a terminat cu aceasta polemica absurda, cred ca s-a ajuns prea departe, prea multe rautati, tocmai ma pregateam sa blochez topicul !
:evil: :evil: :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:Bine ca s-a terminat cu aceasta polemica absurda, cred ca s-a ajuns prea departe, prea multe rautati, tocmai ma pregateam sa blochez topicul !
:evil: :evil: :evil:

:cry: :cry:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

[quote="voronin"
In afara echipei din sinaia ai dreptate.
Numai piriti.
Pt. ce sa si ceara scuze? asa echipe fac ro. de ris.
Unii au muncit si au impus respect in lume si altii insista sa se faca de fecale.
Fara suparare, echipele astea ar trebui sa si vada lungul nasului si sa si vada de afacerile lor. de pescuit are cine sa se ocupe si deocamdata o face bine.[/quote]

printre paratii de care spui se afla si Victor Serbu, membru al clubului pescarilor...nu sunt convins ca ai atatea lansete cate concursuri a castigat el...si atunci............
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”