Aruncari la distanta !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

radu sima
Puncte: 0

Mesaj de radu sima »

Nea Cornele aici ai dreptate ,nu mi-a trecut prin cap ca s-ar putea termina girla ,dar lanseul nu. Poate accidenteaza pe careva de pe malu' opus sau gaureste vreun acoperis daca se opinteste putin. :lol: :lol:
Radu Sima
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
www.drcrap.ro

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Mi-am luat si eu un device din acela de masurat distanta, e haios, si e bun si noaptea daca vrei sa arunci la aceeasi distanta pentru ca are afisaj electronic foarte bine luminat.

radu sima

Mesaj de radu sima »

Spune-mi si mie te rog de unde l-ai cumparat si la ce pret ca ma intereseaza si pe mine.
Radu Sima
www.drcrap.ro

patabum

Mesaj de patabum »

Nea Toni,

Nu te supara si tu bre pe Val, ca asa e el mai coleric. Nu cred ca a avut ceva personal cu tine, ci cu spiritul celor scrise in topicul respectiv. Cate bordeie... Nu-i plac lui sculele made by hand in Obor si gata :lol:
La Gostilele ajungi usor, e in continuarea Darvariului. In Fundulea faci stanga (daca vii dinspre Bucuresti) unde ai un indicator spre Mariuta, mergi pana ajungi la o intersectie unde e un panou (ceva cu o statiune de cercetare parca), faci stanga si mergi pana la intrarea in sat, pe dreapta vezi deja balta. In sat, prima sau a 2-a (nu mai stiu exact, dar te lamuresc oamenii) strada pe dreapta te duce pana la casa celor ce pastoresc balta.

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Salut Radu,

Costa un milion si ceva, dar l-am luat pe ultimul de la Aquamania. Stiu ca le mai vine marfa peste vreo doua saptamani.

radu sima

Mesaj de radu sima »

multumesc....
Radu Sima
www.drcrap.ro

toni

Mesaj de toni »

multumesc frumos, patabum.
cunosc drumul, am pescuit si pe mariuta si la matara, deci probabil ca o sa nimeresc :-).

nu m-am suparat neaparat pe val, ci pe post in genere.
eu fac mari eforturi acum sa ajung la nivelul vostru, si nu numai din punct de vedere financiar, ci mai ales informatic.
ca pescar am fost genul care reinventa roata ( in sensul ca as fi putut afla multe de pe net in loc sa experimentez cele mai sf lucruri la care te poti gandi, retete, monturi etc), si cred ca este genul de post in care un new-comer vede o anume atitudine din partea greilor bransei, nu prea pozitiva :(
i-am cunoscut pe baietii de la senzor de curand, inscriindu-ma la concursul de la hobaia din august, si pot sa spun cu tarie ca atitudinea lor a fost complet diferita, de genul :
ce bat ai ? xxx
ok vezi ca merge asa si pe dincolo, aia stie sa faca, aia nu stie etc.....
nu ca ei au bete de la grabmayer de 20 mio bucata.

ce nada folosesti ?
pai asa si pe dincolo....
ok noi folosim d-aia si daia, pt ca face aia si aia ( ma rog, cat poate spune un pescar).
etc etc etc.......

ma rog, pana la urma lumea mai si rade si poate am exagerat eu nitel.
iar pana la scule d'alea meseriase, poti incepe sa inmoi guta i n balta si cu d'alea de obor , ihhi
:lol: :lol: :lol:

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

@Toni
esti din constanta ? ai mentionat Enisala .
iulian

toni

Mesaj de toni »

@iulian
nu, sunt din bucuresti, adr am aflat acum 5 ani de locatie printr-un prieten care il cunostea pe cornel ivanov, administratorul lacului.
pana anul trecut se pescuia in regim de relatii, cu cate un mic plocon adua la patronul de mai sus, si am avut partide exceptionale.
de anul trecut, canalul respectiv a fost pus in regim cu plata zilnica si acces liber, si lucrurile s-au cam stricat ( multa lume , manele, particulari etc)
implicit si rezultatul pescuielilor.
am prin ff mult peste si anul trecut acolo, dar de data asta mult mai mic (maxim 6 kg).
probabil din cauza nadirri abundente si cu nada proasta, multa galagie, foarte multe fire in apa, pestele mare nu mai intra pe canal.
anul asta nu cred ca ma mai duc....

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

@toni
despre enisala ai dreptate .relatia cu patronul cum a fost ?, mi s-a parut cam schimbator , in functie de momentele zilei.
is

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”