PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Stefan Popescu »

Nea Bujiță, fi politicos că așa este frumos. Pe 5 februarie aveți AG a clubului și veți lua o decizie. Nu ești autorizat să vorbești în numele clubului. Federația are treabă cu clubul, nu cu pescarii clubului. Da, multe cluburi o să dispară. Federația vrea cluburi puternice, nu adunări tovărășești. Le și poate sprijini să se dezvolte, în condițiile în care doresc acest lucru.

bogdan,
cum pot fi recunoscute rezultatele voastre în condițiile în care statul român nu a autorizat participarea voastră în numele României? Vei constata că AGVPSR a fost o mare excrocherie și unii vor trebui să răspundă pentru acest lucru. Asta dacă România este un stat de drept.
PS Când am făcut referire la existență, m-am referit la statutul tău de pescar sportiv, nu ca individ. Credeam că ai înțeles. Mai citește și a treia oară și sigur ai să înțelegi.

gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabisandu »

Stefan Popescu scrie:Ce liniște!
Daca ceilalti useri nu te-ar mai baga inseamna am avea liniste.
Un sfat din partea mea, oricum stiu ca nu-l iei in seama. Vorbeste mai putin si fa mai multe.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bogdane decat sa citesti a treia oara te invit io la o tzurca ca sa-i facem pe plac. Are dreptate asta. Ce sens are sa ne batem capul daca tot nu ne pricepem. Il lasam pe el.
Mai are dreptate si Gabi Sandu. Atata timp cat nu facem parte din vocile pe care le aude individu` n-o sa ne asculte niciodata.
Haaaiii la tzurca frateeee! Care va bagati sa-i stricam topicu` astuia ?
Urban culture.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nu-l mai bagati in seama,..............................:!: :!:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabisandu scrie:
Un sfat din partea mea, oricum stiu ca nu-l iei in seama. Vorbeste mai putin si fa mai multe.
Tia-ai luat CIS-ul la Club? Vezi ca daca mai pierzi timpul, visul tau de a participa la CN pentru a ajunge la CM risca sa devina o fata morgana.
gabi1 scrie:Nu-l mai bagati in seama,..............................:!: :!:
Sa-ti aduci aminte de ce ai spus acum, atunci cand vei alerga dupa mine. Sau nu?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:
gabisandu scrie:
Tia-ai luat CIS-ul la Club? Vezi ca daca mai pierzi timpul, visul tau de a participa la CN pentru a ajunge la CM risca sa devina o fata morgana.
gabi1 scrie:Nu-l mai bagati in seama,..............................:!: :!:
Sa-ti aduci aminte de ce ai spus acum, atunci cand vei alerga dupa mine. Sau nu?
Nu am cum sa alerg dupa tine, am orientari sexuale normale :!: :!: :lol: :lol:
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

Se pare ca creierul tau este cantonat in cel mai de jos cap pe care fiecare barbat le are. :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:Se pare ca creierul tau este cantonat in cel mai de jos cap pe care fiecare barbat le are. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ai un IQ egal cu numarul de la pantofi si cativa neuroni pe care-i masturbezi inutil pe aici :!: :lol: :lol:

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

sa traiesti Cornele!
sa stii ca nu polemizez chiar degeaba cu el
exista o vorba de duh ,romaneasca,care zice ca fiecare pasare pe limba ei piere SAU vorba nebunului contine un sambure de adevar
mai vedem ca iarna e lunga si sponsori putini:)
nu stiu cati a-ti jucat tzurca,eu am jucat ,junior fiind si oina sunt sporturi frumoase(culmea si cu specific national)
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

nea Stefane
am cinci cupe in casa de campion national la pescuit(3 la stationar si 2 la feeder) o sa mor cu ala de gat care vine sa le ciordeasca,sunt castigate pe balta cu multa sudoare si efort (moral si financiar)
si mata vii acuma si-mi spui ca sunt bune de fier vechi....vezi ca stricam prietenia
Putin RESPECT pentru truda si perseverenta pescarilor de competitie, din partea dvs nu ar strica
ar trebui sa fii primul care sa ne faci cate o statuie ca am concurat in conditii vitrege (dizidentii pescuitului romanesc)si culmea unii au tupeul sa castige si campionate mondiale in conditii austere
IA REVIZUIESTE-TI MATA PUTIN MAI MULT ATITUDINEA fata de competitori
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”