Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Daca ceilalti useri nu te-ar mai baga inseamna am avea liniste.Stefan Popescu scrie:Ce liniște!
Tia-ai luat CIS-ul la Club? Vezi ca daca mai pierzi timpul, visul tau de a participa la CN pentru a ajunge la CM risca sa devina o fata morgana.gabisandu scrie:Daca ceilalti useri nu te-ar mai baga inseamna am avea liniste.Stefan Popescu scrie:Ce liniște!
Un sfat din partea mea, oricum stiu ca nu-l iei in seama. Vorbeste mai putin si fa mai multe.
Sa-ti aduci aminte de ce ai spus acum, atunci cand vei alerga dupa mine. Sau nu?gabi1 scrie:Nu-l mai bagati in seama,..............................![]()
Nu am cum sa alerg dupa tine, am orientari sexuale normaleStefan Popescu scrie:Tia-ai luat CIS-ul la Club? Vezi ca daca mai pierzi timpul, visul tau de a participa la CN pentru a ajunge la CM risca sa devina o fata morgana.gabisandu scrie:Daca ceilalti useri nu te-ar mai baga inseamna am avea liniste.Stefan Popescu scrie:Ce liniște!
Un sfat din partea mea, oricum stiu ca nu-l iei in seama. Vorbeste mai putin si fa mai multe.Sa-ti aduci aminte de ce ai spus acum, atunci cand vei alerga dupa mine. Sau nu?gabi1 scrie:Nu-l mai bagati in seama,..............................![]()
Ai un IQ egal cu numarul de la pantofi si cativa neuroni pe care-i masturbezi inutil pe aiciStefan Popescu scrie:Se pare ca creierul tau este cantonat in cel mai de jos cap pe care fiecare barbat le are.![]()
![]()
![]()