Recomand userul faurmircea, produsul cumparat de la el, este exact asa cum mi-a zis. Ambalare nota 10, promptitudine si seriozitate din partea lui. Multumit de achizite.
Scz ca intervin dar userul osc1or nu cred ca este ff serios si pe mine ma tinut in sah cu senzori si cu lansete si pina la urma nu a mai dat nici un semn de telefon nici vorba . Parerea mea ca este cam oportunist si nu intelege ca nu toti vindem ca avem nevoie de bani!!
nu sunt oportunist, iarna e lunga, oferte sunt multe, de ce sa ma grabesc?
daca mi-am aratat interesul pt ceva anume nu cred ca am gresit cu nimic
nu am cerut sa mi se rezerve vreun produs pt o anumita perioada de timp
cert este ca in iarna asta mi-am propus sa schimb intreg echipamentul de pescuit
Barbate eu zic sa te mai uiti pe mesajele acelea care mi le-ai trimis si in care scriai printre altele << Ah... i-mi pare rau ca te-am incurcat si ...............bla bla bla ............nu am avut timp))) daca nu il mai ai il copii eu aici!!!
totusi consider ca am fost civilizat in conversatie, iar de incurcat nu te-am incurcat decat cu indecizia mea (desi ne-am inteles la un pret, nu am venit sa iau marfa)
am ezitat atat de mult pt ca am vrut sa merg la mitranescu la magazin sa vad senzorii inainte de a te deranja pe tine, dar nu am avut timp...
p.s. eu nu ti-am zis niciodata "pastreaza-mi senzorii x timp, vin si ii iau sigur"
p.s.2. imi cer inca odata scuze daca te-am incurcat vreun pic prin indecizia mea dar e cale lunga de aici pana a ma face neserios
userul bax - vanzator corect, produsul corespunde in totalitate, fara defecte sau alte vicii ascunse, livrarea s-a facut prompt si a ajuns in conditii bune.