De ce nu mă banezi? Nu ar fi prima dată!Vladut Mateianu scrie:@cezar
Am inteles .Deci omul nu are nici trecut, nici viitor in lumea noastra. Prezent mai are inca pe acest forum...deocamdata.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
De ce nu mă banezi? Nu ar fi prima dată!Vladut Mateianu scrie:@cezar
Am inteles .Deci omul nu are nici trecut, nici viitor in lumea noastra. Prezent mai are inca pe acest forum...deocamdata.
Stefan Popescu scrie: Cezar ar trebui întâi să se lămurească pe el și după aia pe alții. Dacă era așa grozav ca jurist, făcea carieră, nu era un amărât de funcționar la stat.![]()
![]()
![]()
![]()
Nu vezi că nu înțelege ce înseamnă medierea între stat și societate?
Aș putea să-ți dau și eu un citat: Și ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie să-ți meargă puțin mintea! Ți se pare că ți s-a blocat pe undeva!![]()
![]()
![]()
Ce platesti, popescule ?Stefan Popescu scrie:albert,
spre deosebire de alții, eu plătesc salarii la niște angajați. Așa că mai taie frustrări. Îți fac rău la glande!![]()
![]()
![]()
Nu te baneaza pentru ca iarna trece mai repede cu un Buf0n la usa si mai ales ca esti suspectat ca ai fi bantuit de complexul lui Odeip !Stefan Popescu scrie:De ce nu mă banezi? Nu ar fi prima dată!Vladut Mateianu scrie:@cezar
DL. MATEIANU NU POATE FACE ACEST LUCRU, INSA ORICARE DINTRE MODERATORI O POATE FACE DACA NU VA REVIZUITI COMPORTAMENTUL FATA DE COLEGII DE FORUM , PRECUM SI DACA MAI INCALCATI REGULAMENTUL FORUMULUI PRIN POSTAREA DE LINKURI CATRE SITEURI FARA CONTARCT CU CRAPMANIA.RO.Stefan Popescu scrie:De ce nu mă banezi? Nu ar fi prima dată!Vladut Mateianu scrie:@cezar
gabi1 scrie:Nu te baneaza pentru ca iarna trece mai repede cu un Buf0n la usa si mai ales ca esti suspectat ca ai fi bantuit de complexul lui Odeip !Stefan Popescu scrie:De ce nu mă banezi? Nu ar fi prima dată!Vladut Mateianu scrie:@cezar
Pe această logică și cei care postează alte link-uri pot beneficia de același tratament. Vezi link-urile postate de user-ul cezar.chMODERIUS scrie:DL. MATEIANU NU POATE FACE ACEST LUCRU, INSA ORICARE DINTRE MODERATORI O POATE FACE DACA NU VA REVIZUITI COMPORTAMENTUL FATA DE COLEGII DE FORUM , PRECUM SI DACA MAI INCALCATI REGULAMENTUL FORUMULUI PRIN POSTAREA DE LINKURI CATRE SITEURI FARA CONTARCT CU CRAPMANIA.RO.Stefan Popescu scrie:De ce nu mă banezi? Nu ar fi prima dată!Vladut Mateianu scrie:@cezar
Dacă vrea cineva să o vadă pe Maria Tereza contorsionată, nu trebuie să vină nimeni la Alba Iulia. O puteți vedea pe frontispiciul cinematografului Dacia, undeva sub cornișă. Adresa: lângă fostul Nord Hotel, str. Griviței colt cu Frații Buzești. Grăbițivă până nu se demolează clădirea!gabi1 scrie:![]()
![]()
Unirea s-a "infaptuit" la Alba Iulia demult, iti scapa tie anul, motiv pentru care te contorsionezi mai ceva decat Maria Tereza pe care o privesti nostalgic pe una din portile de intrare in oras !! l