PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Stefan Popescu »

Vladut Mateianu scrie:@cezar

Am inteles . :wink: Deci omul nu are nici trecut, nici viitor in lumea noastra. Prezent mai are inca pe acest forum...deocamdata. :wink:
De ce nu mă banezi? Nu ar fi prima dată!

Dan Serban
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Serban »

Stefan Popescu scrie: Cezar ar trebui întâi să se lămurească pe el și după aia pe alții. Dacă era așa grozav ca jurist, făcea carieră, nu era un amărât de funcționar la stat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu vezi că nu înțelege ce înseamnă medierea între stat și societate?
Aș putea să-ți dau și eu un citat: Și ca să-ți dai seama că ești prost, trebuie să-ți meargă puțin mintea! Ți se pare că ți s-a blocat pe undeva! :lol: :lol: :lol: :lol:

Esti mai aproape de BĂLĂCEANCA decat de momentul in care vei castiga vreun proces.
Pescar de rând

Stefan Popescu
pescar de competitie

Băieți, vă înțeleg frustrările, dar asta este. Îmi place că acum vă arătați ce frumoși și deștepți sunteți după ce alții au făcut treaba. :lol: :lol: :lol:

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Stefan Popescu scrie:albert,
spre deosebire de alții, eu plătesc salarii la niște angajați. Așa că mai taie frustrări. Îți fac rău la glande! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce platesti, popescule ?
Ai de platit 200.000 lei vechi (20 de ron) la AJVPS Alba si umbla aia cu executorul judecatoresc dupa tine. Casa e lui soacra-ta, balastierele in faliment, pana si pentru pantofii din picioare ai facut bon pe numele membrilor familiei.
Vrei sa mai scriu, sa rada lumea ?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:

Am inteles . :wink: Deci omul nu are nici trecut, nici viitor in lumea noastra. Prezent mai are inca pe acest forum...deocamdata. :wink:
Nu te baneaza pentru ca iarna trece mai repede cu un Buf0n la usa si mai ales ca esti suspectat ca ai fi bantuit de complexul lui Odeip ! :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

MODERIUS
Moderator

Mesaj de MODERIUS »

Stefan Popescu scrie:

DL. MATEIANU NU POATE FACE ACEST LUCRU, INSA ORICARE DINTRE MODERATORI O POATE FACE DACA NU VA REVIZUITI COMPORTAMENTUL FATA DE COLEGII DE FORUM , PRECUM SI DACA MAI INCALCATI REGULAMENTUL FORUMULUI PRIN POSTAREA DE LINKURI CATRE SITEURI FARA CONTARCT CU CRAPMANIA.RO.
MADALIN VOICU
MODERATOR http://WWW.CRAPMANIA.RO

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabi1 scrie:
Stefan Popescu scrie:

Nu te baneaza pentru ca iarna trece mai repede cu un Buf0n la usa si mai ales ca esti suspectat ca ai fi bantuit de complexul lui Odeip ! :lol:

Exact ! :D Plus ca prin aceste postari jalnice ne face sa fim mai uniti pe viitor... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

MODERIUS scrie:
Stefan Popescu scrie:

DL. MATEIANU NU POATE FACE ACEST LUCRU, INSA ORICARE DINTRE MODERATORI O POATE FACE DACA NU VA REVIZUITI COMPORTAMENTUL FATA DE COLEGII DE FORUM , PRECUM SI DACA MAI INCALCATI REGULAMENTUL FORUMULUI PRIN POSTAREA DE LINKURI CATRE SITEURI FARA CONTARCT CU CRAPMANIA.RO.
Pe această logică și cei care postează alte link-uri pot beneficia de același tratament. Vezi link-urile postate de user-ul cezar.ch
Cred că am un limbaj civilizat, spre deosebire de alți useri care își permit să mă gratuleze cu diverse invective, fără ca un moderator să se sesizeze. :oops:
vladuț mateianu,
Unirea se va face la Alba Iulia, dar am un vag sentiment că îți va fi rușine să fi prezent la Unire. Pentru tine unirea s-a făcut pe Calea Moșilor nr.128 din București și acolo vei rămâne. Să nu uiți, Darie! :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:lol: :lol:
Unirea s-a "infaptuit" la Alba Iulia demult, iti scapa tie anul, motiv pentru care te contorsionezi mai ceva decat Maria Tereza pe care o privesti nostalgic pe una din portile de intrare in oras !! l
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Stefan Popescu
pescar de competitie

gabi1 scrie::lol: :lol:
Unirea s-a "infaptuit" la Alba Iulia demult, iti scapa tie anul, motiv pentru care te contorsionezi mai ceva decat Maria Tereza pe care o privesti nostalgic pe una din portile de intrare in oras !! l
Dacă vrea cineva să o vadă pe Maria Tereza contorsionată, nu trebuie să vină nimeni la Alba Iulia. O puteți vedea pe frontispiciul cinematografului Dacia, undeva sub cornișă. Adresa: lângă fostul Nord Hotel, str. Griviței colt cu Frații Buzești. Grăbițivă până nu se demolează clădirea! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A fost surprinsă într-o partidă de sex cu un cal! :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”