Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Chiritoi
Puncte: 0

Re: Beheheeeeee,beheheeeeee,beheheeeeeee!!!!!

Mesaj de Cristi Chiritoi »

Einstein la un dineu, inainte sa intre in vorba cu cei de acolo ii intreba ce IQ au.
Primul raspunde:
- Am IQ 245!
- Bine, vin imediat sa vorbim de fizica nucleara si atomi, zice Einstein.
Mai incolo altul raspunde:
- Am IQ 145!
- Vin imediat sa vorbim de forta de propulsie si franare, ii spune Einstein.
Si mai incolo, ultimul zice:
- Am IQ 45!
Einstein se scarpina in cap si zice:
- Bine, sa vorbim despre dinamo... :lol: :lol: :lol:

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

GClaudiu scrie: Nea Vladut, ma-ti facut sa rad. Unde ati vazut suporteri stelisti cu studii superioare? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu vad un dinamovist care nu stie "a scrie" :lol:
Pescar de rând

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Serban scrie:
GClaudiu scrie: Nea Vladut, ma-ti facut sa rad. Unde ati vazut suporteri stelisti cu studii superioare? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Are studii superioare omu si cultura generala beton , a fost la un pas de a castiga " Vreii sa fii miliardar " in Botswana !!! :mrgreen:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Ce se ataca fetele >:)

@ Serban, ca am scris ma-ti ? Acum am vazut si eu. Oricum, ce mambo- jambo aveti in peluza, Dumnezeu cu mila, aia au Studii Penale la activ :D

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Dan Serban scrie:
La Claudiu a fost o intamplare nefericita, stiu pe cineva care a scris de patru ori consecutiv miau(ca pisica), darrrrrrr isi revine :!: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

gabi1 scrie:
Dan Serban scrie:
La Claudiu a fost o intamplare nefericita, stiu pe cineva care a scris de patru ori consecutiv miau(ca pisica), darrrrrrr isi revine :!: :lol:

Buna asta, (nea) Gabi :lol: :lol: :lol: :lol: .

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

GClaudiu scrie:Ce se ataca fetele >:)

@ Serban, ca am scris ma-ti ? Acum am vazut si eu. Oricum, ce mambo- jambo aveti in peluza, Dumnezeu cu mila, aia au Studii Penale la activ :D
Ma intereseaza prea putin calitatea oamenilor din peluza. Eu daca merg pe stadion, merg sa vad meciul de fotbal al echipei pe care o simpatizez si atata tot. Ca tu esti fan infocat/ultras/huligan si cauti sa ma intepi cu chestii de genul asta, te anunt ca ai gresit categoria de suporter :D .
Pescar de rând

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Dan Serban scrie:
GClaudiu scrie:Ce se ataca fetele >:)

Ma intereseaza prea putin calitatea oamenilor din peluza. Eu daca merg pe stadion, merg sa vad meciul de fotbal al echipei pe care o simpatizez si atata tot. Ca tu esti fan infocat/ultras/huligan si cauti sa ma intepi cu chestii de genul asta, te anunt ca ai gresit categoria de suporter :D .

Nu sunt ultras si nici huligan. Trust me! Imi place sa merg in peluza sa cant, sa vad o pata de culoare, o fumigena, sa vad o coregrafie. Nu imi place la tribune ca se sparg cam multe seminte. Am avut bilete la toate tribunele oficiale de pe Ghencea (am fost la toate meciurile Unirii Urziceni, puteam sa merg si la meciurile stelei, dar nu le vad acasa si le vad acolo :-?), n-am vazut atatea injuraturi nici in peluza. :(
Si n-am mostenit dragostea asta de Dinamo de la tata, ca sa zici ca mi-a insuflat ceva. :lol:

Asa ca in peluza, "stam frate, langa frate" 8)

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Puteti sa stati si imbratisati :lol: , hai sa nu devenim patetici, nu cred ca voi in peluza discutati Teorema lui Lagrange, asta referitor la injuraturile care ti-au sensibilizat timpanul :D .
Pescar de rând

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Dan Serban scrie:Puteti sa stati si imbratisati :lol: , hai sa nu devenim patetici, nu cred ca voi in peluza discutati Teorema lui Lagrange, asta referitor la injuraturile care ti-au sensibilizat timpanul :D .

Nu, da o m*u* steaua se arunca odata la 10min. Da' crede-ma ca n-am auzit injuraturi ca la Tribuna Oficiala, si acum imi aduc aminte ce injuraturi ii dadeau lu Bilasco... "bila ... !@%!@!@ @$!@$" aw!. Am mai invatat cateva injuraturi.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”