lansete buget max- 300 lei.

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Re: lansete buget max- 300 lei.

Mesaj de osc1or »

andrei0001 scrie:"Intre aceste modele gasesti lanseta cu puterea/actiunea dorita.
Numai punand mana efectiv pe lanseta se gaseste cea cautata. Sfaturile noastre sunt subiective sau limitate la produsele cunoscute ... :)

-MTX14 3,60m 3,5lbs -270lei http://danmitranescu.ro/205-599/LANSETE ... -5-lbs.php
-MTX12 3,60m 3,5lbs - 220lei http://danmitranescu.ro/205-598/LANSETE ... -5-lbs.php"

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri..
Domnule Dan, care din cele 2 lansete mtx 14, 12 considerati ca este mai potrivita pentru un pescuit normal ? Nu ma intereseaza concursuri de casting sau sa ajung la sute de metri in larg. Vreau o lanseta exclusiv pentru placerea drilului dar care sa nu ma lase la un peste mai mare. Sunt multumit de mtx 8 insa e prea rigida ( poate si din cauza faptului ca este din 3 bucati ).
nu am nimic cu nimeni, dar daca nu vrei lansari la distanta si vrei sa simti pestele in drill, nu ti-as recomanda MTXuri. MTXurile au ca punct forte lanseurile la distnata, sunt lansete de forta, destul de rigide :)
eu in locul tau mi-as lua JRC Defender, eu am avut asa ceva; usoare, placute in drill, finisate frumos. La capitolul lanseuri stateau mai slab, max 90m cu plumb de 90g, motiv pt care eu le-am vandut.
Critic echilibrat

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

andrei0001 scrie:Ma bate gandu sa imi schimb lansetele mtx8, 3 seg, 3.5 lb cu unele din 2 bucati tot 3.5 lb, 3.6m.
Ca mulineta detin okuma pl 860

Am cautat pe net insa parerile sunt impartite..m-am orientat intre:

-Okuma Epix V2 - 247 lei
-Cormoran Akx - 223 lei
-Daiwa Black Widow - 247 lei
-Mtx 14 -270 lei

Nu ma intereseaza SH. Vreau ca lanseta sa nu fie foarte rigida, sa pot trage cu ea si un crap de 10 kg dar sa simt si un mic ciortan, nu sa il aduc ca pe caras la mal....

Am sa ma duc si in magazin sa le vad, insa vreau sa cunosc si parerile voastre !

Andrei
Din lista de mai sus eu as opta pentru Daiwa Black Widow sau Okuma Epix. De ce? pentru ca fata de Cormoran AKX stau mai bine la finisaje, sunt mai subtiri, actiunea este progresiva si sunt foarte placute in dril. Modelul MTX 14 nu il cunosc.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Andrei, vezi ca au facut cei de la pvtv o emisiune unde testeaza 4 lansete dintre care una este daiwa, uita-te si la emisiunea respectiva si o sa ramai surprins.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Niciodata "placerile" nu se compara , imprumuta , judeca , explica ... Fiecare cu ale lui , la modul general.
In schimb "tehnica" se studiaza , se imbunatateste , se "fura" , se explica , se plateste pentru a o invata ...

Revenind la pescuit , am considerat ca nu sunt omul care poate recomanda "placeri". Este pacat de anii pe care i-am petrecut pe apa , de sutele de probe / experiente facute in domeniu , de banii cheltuiti in acest sens ... sa spun ca "este mai placut asa" sau ca este "mai frumos asa" ...

Dupa parerea mea pescarii sunt impartiti in doua categorii : cei care vor sa pacaleasca pestii si cei care vor sa ii plimbe . M-am raportat intotdeauna numai la prima categorie si am considerat ca "misiunea" mea este pana cand swingerul incepe sa se ridice. Stiu ca gresesc pentru ca sursa veniturilor mele "recomanda" sa ma raportez la ambele categorii ... , dar pur si simplu nu pot .

Asa ca va rog sa nu-mi judecati sfaturile ca fiind comerciale sau cine stie cum .

Exista pe piata MTX11
http://danmitranescu.ro/205-748/LANSETE ... -5-lbs.php
Este o lanseta identica cu MTX14 , rezistenta , usoara , dar putin mai elastica . Costa 280 lei si bate ca pret multe modele similare .Am recomandat eu vreodata asa ceva ??? NU !
Nici macar nu se stie de ea . MTX8 si MTX14 ( mai ieftina , respectiv mai scumpa ) se vand de zece ori mai bine ! DE CE ?

Am o mare rugaminte catre cei care pun accent pe " placerea in drill " sa ia in calcul si MTX11 atunci cand discuta subiectul . Garantez cu toata omenia mea ca este "manusa" pentru asa ceva. Se muleaza pe crap ca pitigoiul pe pruna . :D ( Asta daca reuseste sa il prinda ... :wink: )

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Dan Mitranescu scrie:
Exista pe piata MTX11

Nici macar nu se stie de ea . MTX8 si MTX14 ( mai ieftina , respectiv mai scumpa ) se vand de zece ori mai bine ! DE CE ?
Domnule DM sunt detinator de MTX 14..dar as fi curios sa aflu cate ceva si despre MTX 6.
Stima
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

miki scrie:
andrei0001 scrie:Ma bate gandu sa imi schimb lansetele mtx8, 3 seg, 3.5 lb cu unele din 2 bucati tot 3.5 lb, 3.6m.
Ca mulineta detin okuma pl 860

Am cautat pe net insa parerile sunt impartite..m-am orientat intre:

-Okuma Epix V2 - 247 lei
-Cormoran Akx - 223 lei
-Daiwa Black Widow - 247 lei
-Mtx 14 -270 lei

Nu ma intereseaza SH. Vreau ca lanseta sa nu fie foarte rigida, sa pot trage cu ea si un crap de 10 kg dar sa simt si un mic ciortan, nu sa il aduc ca pe caras la mal....

Am sa ma duc si in magazin sa le vad, insa vreau sa cunosc si parerile voastre !

Andrei
Din lista de mai sus eu as opta pentru Daiwa Black Widow sau Okuma Epix. De ce? pentru ca fata de Cormoran AKX stau mai bine la finisaje, sunt mai subtiri, actiunea este progresiva si sunt foarte placute in dril. Modelul MTX 14 nu il cunosc.
Toate modelele MTX se pot testa gratuit pentru a putea face o comparatie.

Dan Mitranescu
Veteran

Winston scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Exista pe piata MTX11

Domnule DM sunt detinator de MTX 14..dar as fi curios sa aflu cate ceva si despre MTX 6.
Stima
MTX6 este MTX8 ... , dar mai usoara. Rezistenta ... proportional, dar nu se pune problema de "foaie de ceapa " .. .
Este o lanseta ceva mai comoda in drill ce se preteaza in special celor care folosesc monturi usoare ( pescuit pe ape putin adanci sau care au substrat malos ) . Se incarca obtim undeva la 80g .

vasea

Mesaj de vasea »

recomand k-karp adamant 3.9 m 3,5 lbs, o lanseta aparent rigida dar nu e cazul, are actiune de virf si in acelasi timp simti fiecare bataie a pestelui chiar daca este mai mic, finisajele sunt de calitate, eu am lansetele de 2 ani si inca nu le-am gasit un cusur

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

vasea scrie:recomand k-karp adamant 3.9 m 3,5 lbs, o lanseta aparent rigida dar nu e cazul, are actiune de virf si in acelasi timp simti fiecare bataie a pestelui chiar daca este mai mic, finisajele sunt de calitate, eu am lansetele de 2 ani si inca nu le-am gasit un cusur
omu a zis lanseta parabolica, nu rapida, normal ca simti fiecare smucitura a pestelui pt ca e o lanseta rigida si atunci trebuie sa lucrezi din mana.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

mon amy

Mesaj de mon amy »

salut, arunca o privire si la acesta lanseta si te-ai incadra in bani . MAD D-FENDER II UK 3,90 m/3,5 lbs/2segmente/6 inele /50mm inel plecare. este de la DAM si se vede in poze ca au finisaje destul de ok .

CARP NEXT LEVEL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”