PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Victoras Petcu »

Vlad Dracu scrie:
znemilian scrie:Buna ziua, suntem o echipa de trei pescari catch&release din Miercurea Ciuc si am dorii ca de anul acesta sa pescuim si noi pe Moara Vlasiei. Intrebarea este daca avem nevoie de recomandare (dorim sa pescuim si noaptea)pentru a pescuii pe aceasta balta.Daca da, cine ne poate recomanda?

Trebuie sa fi nebun sa bati 250 km doar ca sa pescuiesti pe MV2 inghesuit ca sardinele la cutie... :shock:

"Trebuie sa fi nebun" sa porti atita "dusmanie" fara nici un motiv si cred ca ar fi bine sa te duci sa-ti faci neaparat un control la cap, sau dl eugen dragnea ("Vlad Dracu"),sa te duci oriunde, dar sa nu te mai intorci !!!!! :D
Victoras Petcu

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

petcuvicto scrie:
Vlad Dracu scrie:
znemilian scrie:Buna ziua, suntem o echipa de trei pescari catch&release din Miercurea Ciuc si am dorii ca de anul acesta sa pescuim si noi pe Moara Vlasiei. Intrebarea este daca avem nevoie de recomandare (dorim sa pescuim si noaptea)pentru a pescuii pe aceasta balta.Daca da, cine ne poate recomanda?

Trebuie sa fi nebun sa bati 250 km doar ca sa pescuiesti pe MV2 inghesuit ca sardinele la cutie... :shock:

"Trebuie sa fi nebun" sa porti atita "dusmanie" fara nici un motiv si cred ca ar fi bine sa te duci sa-ti faci neaparat un control la cap, sau dl eugen dragnea ("Vlad Dracu"),sa te duci oriunde, dar sa nu te mai intorci !!!!!
:D
http://www.youtube.com/watch?v=6IM44idPRi4
"Keep it simple!"

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Cand am scris cu nume real si mi-am exprimat liber parerile nu a fost bine...Victor Petcu mi-a sters postarile incomode si m-a amenintat voalat in urma informatiilor primite de la trompetisti, drept pentru care am demisionat din Clubul Green Lake si cu ocazia asta nu-i mai afectez imaginea...Totodata am vrut sa-mi "ingropat" numele real pe acest forum si sa folosesc un pseudonim stiind clar ca nu se pastreaza confidentialitatea datelor cu caracter personal pe Crapmania,dar se pare ca nici asta nu pot...iar despre cenzura si amenintari...sunteti invitatii mei...dar aveti grija sa nu va vada vre-un admin al site-ului! :wink:

PS: Pentru baietii din Miercurea Ciuc: informati-va si o sa gasiti si alte variante mai interesante prin zona ...iar la plecare inapoi spre casa merita sa va opriti 12 h si pe Moara Vlasiei 2 daca v-a mai ramas ceva nada. :roll:

Ai "demisionat din Clubul Green Lake" ? dl "eugen dragnea" ("Vlad Dracu"),chiar esti "paranoic" !!! :mrgreen:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Petcone,
poti sa crezi ce vrei oricum din momentul asta nu mai imi bat capul cu tine sau cu balta ta...nu meriti efortul!
Hai pa !

Mare este gradina lui Dumnezeu........................ !!!!! :D
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

dnt

Mesaj de dnt »

Dle Petcu, s-a topit gheata pe MV2, se poate pescui? macar cateva locuri :)
cpk carp team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

dnt scrie:Dle Petcu, s-a topit gheata pe MV2, se poate pescui? macar cateva locuri :)

Lacul este dezghetat in proportie de 50% si sper ca in 7 - 10 zile sa se dezghete 100% !
In cazul in care lacul se va dezgheta in acest interval de timp, data cind se va deschide pescuitului sportiv va fi 01.03.2013 !
Victoras Petcu

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

petcuvicto scrie:
dnt scrie:Dle Petcu, s-a topit gheata pe MV2, se poate pescui? macar cateva locuri :)

Lacul este dezghetat in proportie de 50% si sper ca in 7 - 10 zile sa se dezghete 100% !
In cazul in care lacul se va dezgheta in acest interval de timp, data cind se va deschide pescuitului sportiv va fi 01.03.2013 !

Buna veste avem :D

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Arsineleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tata te-ai ascunsssssssssssssssss
Ti-am spus ca la inceputul lui MARTIE mergem la pescuit pe MV2 ????
Stii ca este o vorba , daca nu ai un om batrin e bine sa iti cumperi .
Ti-am spus ca speranta moare ultima

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

popescu59 scrie:Arsineleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tata te-ai ascunsssssssssssssssss
Ti-am spus ca la inceputul lui MARTIE mergem la pescuit pe MV2 ????
Stii ca este o vorba , daca nu ai un om batrin e bine sa iti cumperi .
Ti-am spus ca speranta moare ultima
:lol: :lol: :lol: Da bree .
Stai ca mai este mult pana departe nu ca as avea bani sa ies asa repede pe balta dar macar sa se incalzeasca afara si sa cante pasarricili,pomii sa infloreasca............ :)
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Ai si tu dreptatea ta dar joi 1 Martie fac poze pe MV2 , ca or sa fie si cu peste cu atit mai bine .

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”