numai gandul de concurs la corbu te duce la zeci de kg de nada poate chiar peste suta ....(asta daca vrei sa faci ceva ) .... la un calcul de nada + deplasare+mancare+ diverse accesorii vezi ca ajungi la o suma f ridicata ... nu stiu cati ar plati aceasta suma doar pentru niste cupe sau pentru niste premii mici .... chiar si daca gandesti concursul ca o relaxare tot ajungi cu cheltuiala de te ustura ptr un simplu angajat .... 230 taxa + drum 200 motorina + mancare 3 zile 150 + nada care aici difera de fiecare ( dar pe corbu se stie ca fara nada multa esti pa ) ..... toate pentru o cupa care POATE o vei castiga ....e o parere personala , chiar nu vreau sa incurc pe cineva cu acest mesaj ...
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....
......si atunci prefer sa mai pun inca 200 lei de pescar si taxa sa fie mai mare sa ai si ceva premii,in cazul in care castigi iti poti scoate o parte din parleala......nada,mancarea,carburantul,acaretele sunt aceleasi indiferenta de taxa concursului eu asa fac calculele........
Stoica dragos scrie:numai gandul de concurs la corbu te duce la zeci de kg de nada poate chiar peste suta ....(asta daca vrei sa faci ceva ) .... la un calcul de nada + deplasare+mancare+ diverse accesorii vezi ca ajungi la o suma f ridicata ... nu stiu cati ar plati aceasta suma doar pentru niste cupe sau pentru niste premii mici .... chiar si daca gandesti concursul ca o relaxare tot ajungi cu cheltuiala de te ustura ptr un simplu angajat .... 230 taxa + drum 200 motorina + mancare 3 zile 150 + nada care aici difera de fiecare ( dar pe corbu se stie ca fara nada multa esti pa ) ..... toate pentru o cupa care POATE o vei castiga ....e o parere personala , chiar nu vreau sa incurc pe cineva cu acest mesaj ...
Datorita cheltuielilor mari care pot fi la un concurs pe Lacul Corbu, au fost postate 2 concursuri la care bugete pentru participare sunt ceva mai mici, in ideea de a participa si a avea sanse de castig mai multa lume(vezi premiile pe sectoare) si de a castiga mai multi bani(vezi premiile la general)!
Sionut scrie:Am votat sustin si promovez concursurile
cu taxa cat mai mica, cat mai accesibile .
In consecinta am votat ca atare.
Felicitari Vladut pentru initiativa !
Si eu la fel. Erau unii care se bateau cu pumnii in piept ca fac concursuri cu taxe mici si non profit dar vad ca lea treut si lor. Asa ca singura sansa ramane tot varianta 2 cu taxa de 700 lei.
Eu chiar nu inteleg unde sunt producatorii / importatorii de produse pentru crap care ar trebui in mod normal sa se "bata" intre ei pentru a putea sponsoriza un concurs...nu sa ne lase pe noi consumatorii sa ne dam peste cap ca sa participam la un concurs amarat pentru "3 lulele" pe care daca-l castigi abia-ti scoti banii investiti...O fi piata impartita si fraierii cumpara din orice pozitie dar parca ar mai fi cazul sa facem si noi o promotie de sponsorizare la primele concursuri pentru a promova gama noua pe care o lansam in urmatorul an...Sa "sarim si noi la cap" daca am fost lideri de vanzari in anul ce a trecut si sa organizam si noi concursuri atelier moka pentru tineret sau incepatori ca oricum vor cumpara in draci aia mari dupa ce vor vedea ce poate face produsul livrat cu instructiuni de folosire...Si exemplele ar putea continua....
Aloooo,comercianti din toate colturile...mai si sponsorizati,nu doar incasati !
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
Eugene tata stai linistit ca sponsorizeaza si ei destul numai caaaaaaaaaaaaaa sponsorizarea este facuta numai catre echipe consacrate cu renume plus afinitati si prietenii.Cum crezi tu ca vreodata o echipa care are rezultate isi vor permite concurs de concurs sa arunce intre 30-50 kg bile, pasta etc ?La concursurile de renume nu poti face performanta cu 50 de kg de malai iti trebuie destule si nu cred ca o echipa formata din 3 -4 persoane isi pot permite 1-2 concursuri pe luna din buzunarul propriu .Asa ca sa stii ca echipele renumite primesc sponsorizari destule in nada si momeala doar ca nu oricine are norocul sa fie alesul la asemnea sponsorizari.
Eu ma refeream la sponsorizarea in premii considerabile cantitativ si calitativ in concursuri...las-i pe aia care sponsorizeaza marii pescari pentru a le promova imaginea...noroc ca se pricepe la pescuit Dan Mitranescu ca altfel ar fi fost nevoit sa-si promoveze mamaliga la vreo echipa de "boilleticieni"...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
eugen dragnea scrie:Eu ma refeream la sponsorizarea in premii considerabile cantitativ si calitativ in concursuri...las-i pe aia care sponsorizeaza marii pescari pentru a le promova imaginea...noroc ca se pricepe la pescuit Dan Mitranescu ca altfel ar fi fost nevoit sa-si promoveze mamaliga la vreo echipa de "boilleticieni"...
de fapt tu vrei sa te sponsorizeze cineva pe tine si nu sti cum sa o spui, nu ?
-de fapt tu vrei sa te sponsorizeze cineva pe tine si nu sti cum sa o spui, nu ? -
Se poate sa aiba nevoie darrrrrrr exista o clauza clara , nu pot fi sponsorizati decit cei care pescuiesc pe balta si asta cit mai des, cei care pescuiesc din fata calculatorului nu pot primii decit apostrofari nu sponsorizari.
popescu59 scrie:-de fapt tu vrei sa te sponsorizeze cineva pe tine si nu sti cum sa o spui, nu ? -
Daca esti nou pe aici vezi cum te bagi in seama ? Daca citesti afli ca eu sunt sponsorizat de mult asa ca nu e nevoie de o noua sponsorizare .
Spuneam doar cum se petrece fenomenul si atit .
Nae, cui dai raspuns ? Citeaza pe cel caruia ii dai raspuns ca sa stim !
p.s.
Ia vezi, cand dai sa citezi pe cel caruia i-ai raspuns mai sus, el la randu-i, pe cine a citat ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga