Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
LASA CA CUMPARAM DE LA TINE FACUTE CU PRAF DE AUR CA NUMA ASA SE JUSTIFICA PRETU NUZarguzon Adi scrie:Noua cobra nash este vechea cobra solar nimic nou au fost incercate de pescarii cu state vechi prin 2004-2005 le aducea Aquamania . Nu prea au avut succes.
Mai sunt si alte oferte pe piata ace ,daiwa care cred sunt cu praf de platinacata79 scrie:LASA CA CUMPARAM DE LA TINE FACUTE CU PRAF DE AUR CA NUMA ASA SE JUSTIFICA PRETU NUZarguzon Adi scrie:Noua cobra nash este vechea cobra solar nimic nou au fost incercate de pescarii cu state vechi prin 2004-2005 le aducea Aquamania . Nu prea au avut succes.
daca mai ai acasa solar uitate la ia si vezi ca seamana dar nu rasare NashZarguzon Adi scrie:Mai sunt si alte oferte pe piata ace ,daiwa care cred sunt cu praf de platinacata79 scrie:LASA CA CUMPARAM DE LA TINE FACUTE CU PRAF DE AUR CA NUMA ASA SE JUSTIFICA PRETU NUZarguzon Adi scrie:Noua cobra nash este vechea cobra solar nimic nou au fost incercate de pescarii cu state vechi prin 2004-2005 le aducea Aquamania . Nu prea au avut succes.
Pana cand se vor afisa pe site, poate reusesti sa pui si cateva poze, si cu tubul de transport!danr scrie:avem doua bucati deja pe drum, asa cum am spus pretul este cel de catalog de pe site-ul Nash
pentru cine intereseaza, suplimentar la noi orice comanda de peste 200 ron beneficiaza de livrare gratuita la domiciliu