Comanda cobra Nash modelul nou

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

kitz

Re: Comanda cobra Nash modelul nou

Mesaj de kitz »

cu cobra de la Daiwa da am spart bile proaspete in zbor dar cu Cybershot inca nu am spart niciuna si am dat cu bile de 12-20mm.Mentionez ca bilele au fost Monster Squid care sunt si la vanzare.In al doilea rand dupa cum stiu ca se lucreaza la firma Nash nu cred ca Kevin o sa-si puna numele pe un lucru netestat inainte si garantat ca este produs de calitate.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Foarte reusite vechile cobre nash au facut senzatie la vremea lor. Cum va face si noul model.

loco

Mesaj de loco »

pana la urma depinde de bile...daca ai unele cu care poti sparge capul cuiva :lol: normal ca nu o sa crape nici in aruncare...

cata79
Puncte: 0

Mesaj de cata79 »

Zarguzon Adi scrie:Noua cobra nash este vechea cobra solar nimic nou au fost incercate de pescarii cu state vechi prin 2004-2005 le aducea Aquamania . Nu prea au avut succes.
LASA CA CUMPARAM DE LA TINE FACUTE CU PRAF DE AUR CA NUMA ASA SE JUSTIFICA PRETU NU :oops:

cata79

Mesaj de cata79 »

daca a dat cineva cu mana lui sa spuna ,,,sparge bilele ?
Ultima oară modificat Lun Feb 11, 2013 20:11 de către cata79, modificat 1 dată în total.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Am dat cu asa ceva prin 2005 cred ca mai am si acum una solar acasa daca vrei ti-o fac cadou cu conditia sa nadesti toata viata cu ea.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

cata79 scrie:
Zarguzon Adi scrie:Noua cobra nash este vechea cobra solar nimic nou au fost incercate de pescarii cu state vechi prin 2004-2005 le aducea Aquamania . Nu prea au avut succes.
LASA CA CUMPARAM DE LA TINE FACUTE CU PRAF DE AUR CA NUMA ASA SE JUSTIFICA PRETU NU :oops:
Mai sunt si alte oferte pe piata ace ,daiwa care cred sunt cu praf de platina

cata79

Mesaj de cata79 »

Zarguzon Adi scrie:
cata79 scrie:
Mai sunt si alte oferte pe piata ace ,daiwa care cred sunt cu praf de platina
daca mai ai acasa solar uitate la ia si vezi ca seamana dar nu rasare Nash
si eu am avut solar

freespirit
pescar de competitie

Mesaj de freespirit »

danr scrie:avem doua bucati deja pe drum, asa cum am spus pretul este cel de catalog de pe site-ul Nash
pentru cine intereseaza, suplimentar la noi orice comanda de peste 200 ron beneficiaza de livrare gratuita la domiciliu
Pana cand se vor afisa pe site, poate reusesti sa pui si cateva poze, si cu tubul de transport!
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”