FEEDBACK GENERAL VANZARI-CUMPARARI

Aprecieri pozitive sau negative la adresa vanzatorilor si cumparatorilor. Cate un topic pentru fiecare user.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
althfel

Re: FEEDBACK VANZARI-CUMPARARI

Mesaj de althfel »

dumo79 este neserios, nu recomand. mi-a spus ca cumpara barca. am zis ca o aduc la iasi. am sunat cu o seara inainte. o zis ca e ok. am adus-o in iasi si nu a mai raspuns la telefon cand am ajuns in iasi.evitati orice tranzactie cu el.
am facut 150 km degeaba fara sa aiba bunul simt macar sa raspunda la telefon sau sa dea un mesaj.
nu faceti tranzactii cu dumo79

Vasilescu Mircea
Puncte: 0

Mesaj de Vasilescu Mircea »

Am achitionat de la user-ul sorin_s un set tije inox la pretul de 100 ron ca sa vad ca acesta le achizitioneaza de la www.doctorfishing.ro cu suma de 11 ron buc.Nu de alta dar vreau sa atentionez eventualii cumparatori .Am vazut ca a mai avut la vanzare asa ceva .Nu mi se pare corect.
Vasilescu Mircea
Club Sportiv Tomis Carp

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

tommy23ro scrie:Am achitionat de la user-ul sorin_s un set tije inox la pretul de 100 ron ca sa vad ca acesta le achizitioneaza de la http://www.doctorfishing.ro cu suma de 11 ron buc.Nu de alta dar vreau sa atentionez eventualii cumparatori .Am vazut ca a mai avut la vanzare asa ceva .Nu mi se pare corect.
Te rog sa iei legatura cu Domnu Calin Visoianu de la magazinu Doctorfising si sa il intrebi cate comenzi a livrat pe numele meu.
Daca gasesti ca am o singura comanda la acel magazin iti dau banii inapoi si inca 100 ron bonus. :wink:

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Tocmai am incheiat o tranzactie cu userul lucim23, recomand ! Serios 100% Corect si punctual, ii multumesc pe aceasta cale.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

O alta tranzactie reusita cu userul AndreiCosti , are un + de la mine !

vioreld2008

Mesaj de vioreld2008 »

Recomand userul "Raulnego" serios si comunicativ.
Dinu Viorel.

Vasilescu Mircea

Mesaj de Vasilescu Mircea »

nu recomand userul sorin_s
Vasilescu Mircea
Club Sportiv Tomis Carp

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

tommy23ro scrie:nu recomand userul sorin_s
de ce? :wink:
slowly we rot- by Obituary

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

tommy23ro scrie:Am achitionat de la user-ul sorin_s un set tije inox la pretul de 100 ron ca sa vad ca acesta le achizitioneaza de la http://www.doctorfishing.ro cu suma de 11 ron buc.Nu de alta dar vreau sa atentionez eventualii cumparatori .Am vazut ca a mai avut la vanzare asa ceva .Nu mi se pare corect.
Cica de aia ... :lol: :lol: :lol: :lol:

sorin_s

Mesaj de sorin_s »

sorin_s scrie:
Te rog sa iei legatura cu Domnu Calin Visoianu de la magazinu Doctorfising si sa il intrebi cate comenzi a livrat pe numele meu.
Daca gasesti ca am o singura comanda la acel magazin iti dau banii inapoi si inca 100 ron bonus. :wink:

Pt linistea ta sufleteasaca si ca sa poti sa dormi tu linistit iti spun ca tijele au fost facute la un strungar si ma costat 15 ron bucata.

Si inca ceva ca sa vada si restu ce perspicace esti ,omu si-a luat tijele pt niste hangeri Pelzer cu lant de bicicleta. Lantu a fost pus acolo pt a nu mai fi nevoie in conditi de vant puternic sa folosesti swingeri INTELIGENTULE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Feedback Vanzari & Cumparari”