Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La inceput erau alte premii fata de cele anuntate acum ! Vladut a modificat inclusiv anuntul de concurs postat pe prima pagina !popescu59 scrie:Vladut ne-ai lasat sa ne duelam pe aici cu redistribuirea si ai pus premiile ca la inceput .
Nu mai inteleg nimic.
Putina atentie inainte sa scri Nae !popescu59 scrie:Vladut ne-ai lasat sa ne duelam pe aici cu redistribuirea si ai pus premiile ca la inceput .
Nu mai inteleg nimic.
Nae e frate cu Chuck Norris ... intai scrie raspunsul si dupa aia citeste intrebarea !Vladut Mateianu scrie:Putina atentie inainte sa scri Nae !popescu59 scrie:Vladut ne-ai lasat sa ne duelam pe aici cu redistribuirea si ai pus premiile ca la inceput .
Nu mai inteleg nimic.![]()
Era o doar o gluma...popescu59 scrie:Deoarece sunt foarte foarte interesat de premiile puse in joc nici nu am stiut cum a aratat in prima faza premierea, si nici acum nu stiu .
Cind am vazut postarea lui Vladut cu noile premii am dat la prima pagina si mi-au aparut aceleasi premii. Care este vina mea ?
Se poate ca sa mai fie si altii ca mine care nu stiu cum a aratat in prima faza premierea, asa ca nu erea rau sa se fi scris ce si cum.
Daca sunt singurul paticipant care nu stie cit a fost in prima faza premierea in acest concurs nu va obositi sa imi explicati, oricum nu ma intereseaza premierea, si de aceea nu inteleg de ce s-au amuzat unii.
silviu, poti sa-mi dai pm, aici e topic despre cupa seniorilor tancabesti !tamirjan silviu scrie:salut vladut sper sa iei o decizie buna ca toti pescari sa aiva sanse egale in legatura cu concursul de la corbu.